![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bakanla tokalaşmayan yiğit dadaş tutuklandı
Bunlar iyice azıttı. Yakındır sonları. Az kaldı.
-------------- Bakan Şahin elini uzattı. Genç geri çevirdi. Laf dalaşı yaşandı. Daha sonra ise... Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AKP İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen mitinge katılmak için Erzurum’un Olur İlçesi’ne gitti. Miting öncesinde esnaf ziyaretleri yapan Bakan Akdağ, esnafla tek tek tokalaşıp, sorunlarını dinlemeye başladı. Bir kahvenin önünden geçerken, Durmuş Şahin (24), Ayberk Yurtseven (24) ve Selçuk Uçan (34) adlı gençlerle tokalaşmak isteyen Akdağ, Durmuş Şahin’e elini uzattığında, beklemediği bir tavırla karşılaştı. İddiaya göre, Durmuş Şahin, kendisine el uzatan Bakan Akdağ’a elini vermedi. Yaşadığı olay karşısında şaşkına dönen Akdağ, Durmuş Şahin’e, “Neden elini uzatmadın?” diye sordu. Şahin ise beklenmedik bir cevap vererek, “Ben iktidar olup da bu vatana ve millete faydası olmayanların elini sıkmam” dedi. Bakan Akdağ, bu cevaba çok sinirlendi ve “Sen bana vatan haini mi demek istiyorsun. Vatan haini sensin. Senin anan vatan haini, baban vatan haini” diye çıkıştı. Bakanın sert tepkisiyle karşılaşan Durmuş Şahin de, “Siz bana fikrimi sordunuz, ben de cevap verdim” sözleriyle karşılık verdi. Sözlü tartışma, Akdağ’ın korumalarının araya girmesiyle son buldu. Bakan Akdağ’ın kahveden ayrılmasından yaklaşık 45 dakika sonra Olur İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden gelen polisler, Durmuş Şahin, Ayberk Yurtseven ve Selçuk Uçan’ı gözaltına aldı. Bakan Akdağ, kendisine hakaret ettiğini düşündüğü Şahin’den şikayetçi oldu. Nöbetçi savcılık, karakolda ifadeleri alınan 3 genci, tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk etti. BAKAN HAKARET ETTİ Mahkemedeki savunmasında bakanla aralarındaki diyaloğu anlatan Durmuş Şahin’in, “Bana sert bir üslupla, ‘Senin anan vatan haini, baban vatan haini’ diyerek hakaret etti. Ben kendisine hakaret etmedim. Sadece fikrimi sordu, ben de fikrimi söyledim” dediği öğrenildi. Mahkeme, Durmuş Şahin’i tutuklayarak cezaevine gönderirken, diğer iki zanlı serbest bırakıldı. Şahin’in haksız yere tutuklandığını öne süren avukatı Uğur Akkuş ise, “Her seçmenin bakanın elini sıkma zorunluluğu yok. Müvekkilim hükümet büyüklerine hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklandı. Bu gerekçe çok ilginç. Çünkü Recep Akdağ, bakan olarak değil milletvekili adayı olarak oy istemek için ilçede bulunmaktaydı” dedi. Kaynak: Akşam |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Helal olsun Şahin e. Bakan görüp te yavşamadı.Koydu boru gibi cevabı. Rüyalarına girer şimdi bu yobazın :D
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü Bozkurt
|
Helâl olsun sana Durmus Sahin!
Muhalefet bozuntulari'nin yapamadigini yapmissin helâl olsun. TTK
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
helal olsun dadaşım.TANRIM KORKAK BİR TÜRK YARATACAĞINA DÜNYAYI YOK ET DAHA İYİDİR. KAHROLSUN ARAP VE KÜRT YANDAŞLARI
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Halk da soyle bir cevap verse toplanip...
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
dirayetli gençmiş.........
bu arada Atabeg kardeşim bula bula benim forum adımımı buldun yahu :)
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Diline sağlık sn . DURMUŞ'un. 'Sn.' bakanın suçlaması da gayet anlamlı olmuş. 'Ananı al git' kültürün den geçtiği gayet açık. Uyan artık milletim.
Konu Asena01 tarafından (13.11.2007 Saat 16:35 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Şahin kelimesini yazdığım da şifrelenme durumu. |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu haberi 05.07.2007 tarihinde otağıya eklemiştim.Umarım bu genç çıkmıştır hapisten.Daha sonra öğrendiğime göre bu genç Kırıkkaleli ve Erzurum'da Universite arkadaşının misafiriydi
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Durmus Sahin i kutluyorum..!
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Dinci bölücü olduğu için atılmıştır
|
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Fıkra gibi olay yahu! Zorla saygı diye bir şey var mı? Eğer bir insan sana saygı duymuyorsa duymuyordur. Karşıt görüşünde olan kişilerden de zorla saygı beklemek büyük onursuzluktur. Koca Bakan'ın tenezzül ettiği işlere bakın.
Osmanlı padişahlarından hiç farkları kalmadı bunların... |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
HELAL OLSUN İŞTE BÖYLE OLALIM
BU ...... YALAKALIK YPMAYALIM |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Tüm Türk milleti aynı teğkiyi göstermeliki eylem amacına ulaşsın.
Genci yaptığı davranıştan ötürü kutlarım. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bakanla , dadaş , tokalaşmayan , Tutuklandı , yiğit |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|