![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
“Bakarsınız bugün darbe olur”
''alıntıdır''.. Vatan gazetesi
“Bakarsınız bugün darbe olur” Bu cümleyi ben kurmuyorum, darbe yanlısı da değilim, bu sözü kanaltürk’ün internet sitesindeki sohbet odasında konuşulanlardan okudum, “bugün darbe olur mu?” Olur mu bilinmez, Ama Türk Silahlı Kuvvetlerinin Gül’ün icraatlarını, daha fazlası tutumunu görmeden bunu yapacağını hiç zannetmiyorum! Ama Gül eskide olduğu gibi laikliği bir tehdit olarak görür, ne mutlu Türküm sözünü söylemekten çekinirse, bu darbe lafı dilimize çok fazla dolanır, hatta öyle ki sunni darbeler yaratılır(!) Şimdi yaratılmak istenildiği gibi... Gerilimler, sataşmalar, ateşli kavgalar, sinsi oyunlar... TSK’nin 30 Ağustos’a 3 gün varken yaptığını nedeni, ve adresi belli olan kutlama mesajı süsü verilmiş kınama duyurusunda... Adres belli...Ak Parti... Sebep; Laiklik... Sonuç; Sıfır Mesajı alan yok(!) Ak Parti’nin tepkisi mesajı alması gereken partiler alsın der, CHP Ak Partiye kapak olsun der... Anlaşılan durum karışık... Durumu çözen de yok, Ak Parti zafer sarhoşluğu içinde, CHP iç hesaplaşmalarla boğuşmakta... MHP deseniz kendi halinde... DSP Keskin sirke küpüne zarar hesaplarında... DTP galiba, İmralı’dan randevu alamamış! Bağımsızlarda harbi bağımsıztrak oyununu oynuyor... Mecliste bu ülkeyi düşünen, bu ülkenin geleceği için kafa yoran, çağın gerekliliklerini ortaya çıkarmaya çalışan tek bir parti yok... Anlaşılan durum vahim(!) Yollar karlı ve kapalı, İleri giden yok, Yollar kapalı bahaneleri bu, Gerilim çıkmasın, maksatları bu... Şimdi soruyorum, Bugün darbe olur mu? Bence hayır... Sizce? ---------------------------------------------------------------------- Bence evet !! |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Umarim olur..!
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
bence olmalı..
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Olması gerekiyor ama olmayacak bence
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türkiye'de bugün bilinen manada bir darbe olması mümkün görünmüyor. Bu duruma alternatif olarak ancak dolaylı müdahaleler olabilir. Fakat halkın %47 reyini almış, tüm küresel güçler tarafından desteklenen AKP'ye bu dönemde her türlü müdahale imkânsız görünüyor. Bundan başka 27 Nisan bildirisinin de hatalı olduğunu düşünüyorum. O gün bizi sevince boğan bu bildiri çok acı bir gerçeği bir daha ispâtlamıştır: "Öldürülmediğin düşman güçlenir."
Kurmay heyetinin 27 Nisan ile AKP'nin yükselişe geçeceğini, mağdur rolü oynayarak çok yüksek bir oy oranı alacağını nasıl hesap edemediğini anlamakta zorlanıyorum. Komutanlarımızın 27 Nisan sonrasında hazırladıkları bir "B plânı" yoksa işimiz çok zor demektir... "Ümit en son terkolunan şeydir." Tanrı Türk'ü Korusun! |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
istediğimiz tabiki darbe ancak şu an olacak gibi durmuyor...
ortalık daha ısınmadı bence dahada kızışmalı heryerde isyanlar başlamalı ki o zaman darbe darbe olmalı... saygılar.. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
beklemiyorum ama keşke olsa.otağa köpek sürüsü hakim olmaya çalışıyor.bu millet artık kendine bi an önce getirilmeli.bozkurt köpekleri boğmalı.bu darbeyle olacaksa olsun.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ordumuz 12 eylül tipinde bir darbe yapmaktan kacinacaktir. Bunlari sindirmek icin cok farkli yöntemler uygulamayi planladiklarina inaniyorum. Eger bu AKP ve onlarin cumhurbaskani Gül iyice kontrolden cikarsa direk bir müdahale söz konusu olabilir. Su anda izliyorlar ama inanin planlari hazirdir. Ordumuz yas tahtaya basmaz akillidir.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Darbe olursa iyi olur cunku eger olmazsa bu adamlari kimse durduramaz,kokunden kurutmak lazim tum dini kurumlari ,okullari ,tarikatlari silip supurmek ancak cozer bu durumuki bellerini bir daha dogrultamasinlar.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ben şahsen darbe konusunda Büyükanıt Paşa'dan umudu kestim, Başbuğ Paşa genelkurmay başkanı olduğunda birşeyler olabilir ama o zaman da çok geç olabilir. Başbuğ Paşa'nın ordudaki en sert paşa olduğunu herkes biliyor.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bi asker bi de vatansever Türk evlatları var bu ülkeyi savunan...
harekete gecelim |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Cevap: “Bakarsınız bugün darbe olur”
Alıntı:
Neyse olan oldu,canı sağolsun. Muhakkak ki bir B planı vardır.İş artık kolay olmayacaktır.Aksine artık dolaylı falan değil,sert çetin ve tam bir müdahaleyle çözülebilir. Sert olan,zor olan daha iyi olacaktır belki de.Şimdiye kadar kolay müdahaleler oluyor,1 sene sonra fazla bir şey değişmeden sivil döneme geçiliyor,Devletimizin aşınma süreci kaldığı yerden devam ediyordu.Şimdi bambaşka olacak.Zoru başarmak,çok daha önemlidir. |
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Evet darbe olmalı ve rüzgarı ekenler fırtınayı biçmeli hükümet değişmekle olmaz kesinlikle Türkçülük gözönünde bulundurularak laik cumhuriyetimiz pisliklerden arındırılmalı kürtler ıraka yada ermenistana sürülmeli...!!!!
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Atatürkçü
|
Darbe belgesellerini, hepiniz izlemissinizdir. O gunun siyasetcileri ile yapilan roportajlarda, soylenenler genelde aynidir. MIT´ten haber alanlar, Amerika´ya sirt dayayanlar...vs kim olursa olsun, hepsi de ''Acikcasi, biz herhangi bir darbe beklemiyorduk'' demislerdir.
Yani darbeler, ''Simdi darbe olmaz'' dendigi zaman olmustur. Bugun, yani ordumuzun, son 1 sene icinde bir cok kez ikaz ettigi bir humumete karsi, darbe yapmasi hic de sasirilacak bir olay degildir. Fettoscularin, cikardiklari haberlerle olasi bir darbeyi, Amerika´nin hatta Yahudi lobisinin gudumune baglamasi, her ne kadar milletimizi, ordusuna karsi oy kullanmaya sevketmisse de bunlar gecici durumlardir. Saglam bir darbe olursa, fettoscular da cok saglam bir sekilde temizlenirse, cok degil, surada 3-5 sene onceki anketlerde, milletin % 70´inin en guvendigi kurum olan TSK, milletimizin gozundeki eski yerini alacaktir. Milletin cogunun, mevcut hukumetten sikayet etmesine ragmen, Akp %47 oy almistir, ancak bu verilen oylarin buyuk bir kismi seriatcilardan degil, orta sag kesimden cikmistir. Maalesef orta sag kesim, fettoscularin cikarip, aydin dogan´in pompaladigi; olasi bir darbeyi Amerika´ya hatta Yahudi lobisine baglayan haberlerden etkilenmistir. Son yillarda yapilan anketlere gore, Turkiye´de Turbanli orani %10-15´lerdedir, yani seriat tehlikesi milletten degil, orgutlu bir bicimde hukumetin icinde bulunan k.rt-islamci fettosculardan ve diger seriatci gruplardan, kaynaklanmaktadir. Ben ordumuza, darbe yapmasi ve olasi bir darbeden sonra, fettoscularin maksatli haberlerinden etkilenip, tepki oyu vermis olan milletimizi, islah etmesi konusunda guveniyorum. Milletimize, ''Devletinize, sahip cikin'' diyen komutanlarimizin, ambargolar ve disardan gelecek tepkiler yerine, devletimizin gelecegini dusuneceklerine eminim. Oyle olmasaydi, bu hukumeti bir cok defa, ikaz etmezlerdi.....
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
DARBE HEMEN OLMALI ÜLKE ÜMMET KÜRT ÇAPULCULARINDAN TEMİZLENİR
|
|
|
|