![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) | |||
|
Otağ Yöneticisi
|
Barda
Vizyona ilk girdiğinde merak edip gittiğim, ilk bir saat dolmadan salonun yarısının ayrıldığı film olan Barda'nın fragmanını siz değerli arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum...
|
|||
|
|
|
|||
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Barda filmini verdiği mesajlar yönünden değerlendirecek olursak bence başarılı bir çalışmadır. Filmin ön plana çıkmasındaki en önemli etken şiddet içerikli sahnelerin biraz ağırlıklı olmasıdır.
Film aslında üstü kapalı da olsa şehirlerimizdeki k.rt terörünü çok iyi bir şekilde izleyiciye aktarmıştır. Sokaktaki kızlara laf atmak, uyuşturucu kullanmak gibi k.rtlere özgü bir takım davranış bozukluğunu çok iyi işlemiştir. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kurgu gibi görünse de 80 yaşında kıroların tecavüzüne uğrayan kadınların varlığı nedeniyle yaşanabilecek bir gerçekçiliği vardır.En güzel kısmı ise cezalarını bulmalarıydı.Finalini sevmiştim.Bütün kıroların, sonlarını anlamaları nedeniyle izlemeleri iyi olur.Cezasız hiçbir şey kalmaz.Sağolun bilgiler için Sn.BUĞRA ŞAD.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kandaşım ben adaletin değil mahkumlarım emirle verdiği cezayı kast etmiştim. Bana kalsa zaten asılmayı hak ettiler!
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Yani ben bu şekilde anladım filmin sonunu. |
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Hımmm.Bende savcının emri öyle verdiğini düşündüm.İşin özü hak ettikleri oydu!
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Evet, hak ettikleri tam olarak o gösterilenlerdi... Ama Nail'in hümanistliği yüzünden yaptıkları yanlarına kâr kaldı.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bence boş bir filmdi kandaşlar
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
degisik bir filmdi hele adamin kiza tecavuz ettikten sonra jiletle kesmesi cok kotuydu hemde kiz hamileydi
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|