![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Barış Manço'nun hiç bir yerde olmayan TURAN'cı bir parçası
Barış Manço'nun hiç bir yerde olmayan TURAN'cı bir parçasıBarış Manço - "2023"
sözler: 2023'ün ılık bir Ekim sabahında Bacaklarımda hafif bir uyuşmayla uyandım. Ve sanki 100 yıllık ulu bir çınar gibi Kök salmaya başladım o sabah. Ve ilk kez ; sağımda, solumda Asırlardır durmakta olan diğer çınarları farkettim. Doğu'dan hafif bir seher yeli yükseldi. Ve asırlık çınarlar beni de aralarına aldılar. Ve 2023'ün ılık bir Ekim sabahında Yeni bir kayaların oğlunun doğuşunu Beraberce seyre koyulduk. Şarkıyı buradan indirebilirsiniz Barış Manço - 2023 Herşey ortadadır. Barış Manço'yu; komünist, anarşist ve hippilerin oluşturduğu "68" kuşağına dahil etmeğe çalışan hainlere bu parça ithaf olunur. O; Türk gibi Türk idi. Mekanı Türk uçmağı olsun. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Barış Manço duruşu saygınlığı zekası ve içtenliği ile en çok da sarkık bıyıklarıyla küçüklüğümüzden beri yüreğimize taht kurmuş bir sanatçıdır
yaptığı belgesel çalışmalarla da Türkiyeye Turan coğrafyasının bugününü göstermeye tanıtmaya çalışmış ve Atayurda olan özlemimizi biraz olsun dindirmemizi sağlamıştır birçok Türk lehçesini rahatça konuşabilen bir Türklük aşığıydı .o gerçektende Türk gibi bir Türktü. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bence de Barış Manço harika bir sanatçıdır.Onun sadece müzikleri değil, şarkı sözleri de çok iyidir. Öyle ki toplumsal mesajlar veren şarkı sözleri aynı zamanda Türkçemizin güzel kullanılışına da örnektir.
Saygılar |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
TÜRKOĞUZ SOYDAŞIM BU GÜZEL ESERİ BİZİMLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
ESENLİKLER TÜRKOĞUZ SOYDAŞIM... TANRI YÜCE TÜRKÜ KORUSUN... |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Her yerde aradığım fakat bulamadığım bir eserdi.
Kandaşım Emeğine sağlık .... |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sizler sağolun soydaşlarım saygılar.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Gerçekten çok teşekkürler....
Bu arada anımsatmak isterim. Barış Manço,Cem Karaca ile birlikte konuk olduğu bir izlencede(programda) "Biz dönem dönem Barış ile karşı karşıya geldik. Zaman olur ben Barış'ı sollardım, zaman olur Barış beni sollardı" demişti. Barış Manço'nun yanıtı ise "Hayır hayır sen beni sollardın ama ben seni sağlardım"olmuştu. Bence her şey açık... Durağı uçmak olsun!!! TTK |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Türkoğuz ırkdaşım köprü silinmiş dosyayı indiremiyorum.Linki yenilersen sevinirim.
TTK |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kemalist Türkmen soydaşım en kısa zamanda yükleyeceğim...
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Teşekkür ederim kandaşım.
Bilgisayarıma format atmak zorunda idim.Maalesef bütün müzikler,izlekler silindi. Elindekilerini de yüklersen çok sevinirim Şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | ||
|
Türkçü
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Teşekkürler ırkdaş...
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Link ölmüş
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sen git ibo, mahsun veya arabesk dinle, Türk ezgileriyle ne işin var çapulcu.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|