![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
barzani köpeği havladı ona sadece hoşt dedik kuyruğunu apış arasına aldı.
Milli Güvenlik Kurulu toplantısında barzani köpeğini susturmak için bazı önlemleri görüştü.
Bu önlemlerden bazıları: 1- köpek bir daha havlarsa habur sınır kapısı kapatılacak ve bir daha kemik yüzü göremeyecek. 2- Mersin'deki mal varlığına el konulacak. 3- Askere hazır ol emri verildi. Aşağılık vatansız köpek barzani sahibine fazla güvenme onun önünde canını alırız. Bu köpeğe operasyon düzenlenmeli ve derhal itlaf edilmelidir. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türk ordusu derhal kerküke kadar ilerlemeli, kerküke kadar her yeri yurdumuza katıp, peşmergeleri ve kürtleri ordan def etmeliyiz. Türk ordusunun iraka girmesini, destekliyorum.
İçerdede barzaninin adamları, işbirlikçi Türkler, ve kürtlerden hesap sorulmalı.. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
sinir disi operrasyona baslanmali ve tabiyati kirleten mahluklardan kurtulmaliyiz..!!
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu köpeğin havlamalarına şaşırmamak lazım...Bugünler göstere göstere geldi...Kuzey Irakta askerlerimizin başına çuval geçirilene kadar bu köpeklerin havlama sesi duyulmuyordu..Ne zaman ki çuval olayı yaşandı ve hükümetteki soysuzlar sesini çıkaramadı bu fare soylarıda efelenmeye başladı...
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|