![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
BAŞBAKAN DEDİĞİN BÖYLE OLUR
Şırnak'ta 12 sivil katledildi...
"Kimseye pabuç bırakmayız!" Şırnak'ta 13 asker şehit... "Rüzgár eken fırtına biçer!" Hakkári'de 12 asker şehit... "Bedeli neyse öderiz, ödetiriz!" "Hevesleri kursaklarında kalacak!" Tezkere... "İnce eleyip sık dokuyoruz!" Barzani'ye... "Boş laflara karnımız tok!" Talabani'ye... "Herkes ayağını denk alsın!" "Sözün bittiği yerdeyiz!" DTP'ye... "Bindiğin dalı kesme!" CHP'ye... "Elini taşın altına koy!" MHP'ye... "Bin düşünür, pir adım atarız!" İngiltere'ye giderken... "İnceldiği yerden kopsun!" Oxford'da... "Sabır taşımız çatlamıştır!" Romanya'dan dönerken... "Günah bizden gitti!" AKP toplantısında... "Bıçak kemiğe dayandı!" Rice gelmeden önce... "Kendi göbeğimizi kendimiz keseriz!" ABD'ye bi indi... "Pozitif duygular içindeyim." |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
KAndaşlarım dün akşam haberlerde bir görüntü gözüme takıldı belki sizde farketmişsinizdir.Türkiye Cumhuriyetini temsil için orada bulunan kişilere buşh itinin nasıl davrandığını kameralar yakaladı.İnanın bana Türkiye Cumhuriyeti hiçbir memuru bu kadar rezil bir duruma düşmemiştir.Ve bu durumdan sonra buşa sırıtıp ellerini sıktılar. http://www.milliyet.com.tr/2007/11/07/son/sondun03.asp İşte kandaşlar bu görüntüye dikkat Egemen Bağışı yani bir devlet görevlisini mahalle abisi gibi tutup hırpalıyor.Ne kadar aşşalık bir hareket tabii onurlu başbakanımız ve beraberinde ki onurlu şahıslar gıklarını çıkartamıyorlar. Yazıklar olsun her yerde rezilliğe devam.
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ben de sırf bu yazıyı eklemek için Forum'a şimdi giriş yaptım. Ama geç kalmışım :)
Durum ne kadar da NET öyle değil mi? Kimin bizden yana tavır koyduğunun bilinmesi bakımından yazının kaynağını vermeyi uygun gördüm KAYNAK kurum olarak değilse de şahsi olarak bu tavrından dolayı Yılmaz ÖZDİL'i kutlarım. Konu MutluCanTürk tarafından (07.11.2007 Saat 02:41 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ekleme yapıldı. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Eğer devletin başına gürcü bir başbakan geldiyse yaşadığımız ve yaşayacağımız olayları çok doğal karşılamalıyız. Konu bush un başbakan ve bakanlara davranışı değil.Asıl acı veren konu Türkiye Cumhuriyetinin amerikanın gözünde nasıl aşağılandığıdır. Hemen hemen cumhuriyet tarihimizin büyük bölümünde bizi abd ye muhtaç eden yöneticilerimiz sayesinde, amerika ve dünya basınında hiçbir saygınlıgımız kalmamıştır. Bu kutsal vatan gayri Türkler tarafından daha ne kadar peşkeş çekilecek? Parsel parsel satılan vatan toprakları, özelleştirme adı altında kar eden işletmelerin bir bir elden çıkarılması,dışa bağımlı bir ekonomi, yönetimde gayri Türk kadrolaşma, yıllardır başımızı ağrıtan bir kaç çapulcuya karşı yapacağımız operasyon için bile abd den icazet almak.Bu saydıklarımdan sonra nasıl olurda kendimize bağımsız bir devletiz diyebiliyoruz anlamak mümkün değil.Cumhuriyet tarihinde hiç bir hükümet bu kadar abd uşağı olduğunu açıkça ortaya koymamıştır. Bundan daha 10 yıl önce k.rt olduğunu utana sıkıla söyleyen mahlukatlar bugün federasyondan söz eder oldular. Bugün iktidar ve k.rt terörö örgütü pkk farklı yollardan da olsa aynı amaca hizmet etmektedirler. Bir taraf açıkca bunu yapıyor diğer taraf ise el altında gizlice yapıyor.
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Sadık köpekler, sahibinin dediklerinin dışına çıkamazlar, karşı gelemezler...
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır
|
erdogan başbakan olmadan önce yaklaşık 10 defa amerika ya görüşmelere gitti..10 defa amerikadan izin aldı ben türkiye cumhuriyeti başbakanı olabilirim diye..bizi 10 defa rezil etti..şimdide bush un yanında ondan izin aldım diye bize haber gönderiyor..yazık,çok yazık.bu vatan bunları hak etmiyor
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
Baykal'a yöneltilen bir soru vardı geçtiğimiz günlerde.
Başbakanın açıklamalarını nasıl buldunuz diye. "Bulamadım" demişti.İşte buda ondan ibaret.
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
Ama Gürcü Başbakanımız sayesinde bunu da gördük..... Bush'la Tayyip resmen kardeş olduklarını bu görüntüde sergilediler.... Ama bir de Paşa'mıza bakın ne kadar asil durmuş.... |
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Bu ülkenin en büyük sorunu Türk Kanından gelmeyenlerin iktidarda olmasıdır. gürcü tayyiplerle ,kürt ismet ve özallarla,boşnak demirel ve kenan evrenlerle ,arap gülle olmuyor olmuyor iste.Türk ırkının yetistirdiği asil Türk Gençliği birgün mutlaka bu ihanetlerin hesabını soracaktir!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Korkularının nedeni bellidir; Buraya ait değiller !
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yalnız bir şeye daha dikkat çekmek lazım. Haberde sesli yorumu farkettiniz mi? Spiker o davranışı 'sıcak karşılama' diye yorumluyor.
Millet işte böyle uyutuluyor. ....ları onursuzluğu 'sıcak karşılama' diye gösterebiliyor... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|