![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Başbakan savcıysa ben de avukatım
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal; Ergenekon operasyonuyla ilgili senaryoları “Geri zekalıların bile inanmayacağı işler, masal bunlar.” sözleriyle değerlendirdi.
“Öyle bir dava ki sanki bu davanın savcısı Başbakan. Eğer bu davanın savcısı Başbakansa avukatı da ana muhalefet lideri Deniz Baykal olur” dedi. ''7 Temmuz’da mitingler yapılacak, bilmem kaç Temmuz’da cinayetler işlenecek, sonra da müdahale olacak... Allah Allah, bu deli saçması, Aziz Nesin’lik hikaye. Türk halkını bunlar geri zekalı mı sanıyor? Böyle senaryolarla ’vay iyi ki bizi kurtardın, bizi basacaklar.’ Kim basacak ya, Sinan Aygün’ü başbakan yapacaklarmış, Abdüllatif Şener’i cumhurbaşkanı yapacaklarmış. Bunlar bu komployu önlemişler. Bu komployu önlemek için de Aygün’ü tutmuşlar, Mustafa Balbay’ı tutmuşlar, abuk subuk işler. Geri zekalıların bile inanmayacağı işler, masal bunlar. Bunlar totaliter rejimlerde olur. Deli saçması hikayelerle çocuk aldatacaklar sanki. Palavra hepsi.'' ''Kenarından köşesinden bu işi seyredenleri görüyorum, onları uyarmak istiyorum. Bu tavır doğru değil, bunun dibi yoktur. Toplumda ülkenin kaderiyle yakından ilgilenmesi gereken, sorumlu, aklı başında pek çok çevre korkmuş, pısmış, çekilmiş, ’adalet süreci’ falan diyor. Böyle adalet süreci olur mu kardeşim? Başbakan’ın talimatıyla yürüyen bir dava. Gördüğünüz yanlışın üzerine cesaretle yürüyeceksin, herkes üzerine yürümeli, medya da cesur olmalı.'' (Eski Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök’ün, ’Resmi aktörler devreye girmeli’ önerisi anımsatılınca) Ülkede devreye girecek resmi aktör bırakmadılar. Böyle dönemlerde devreye girecek cumhurbaşkanının seçilmesi gerektiğini, seçilmeden önce söyledik. Geldiğimiz nokta bu. Türkiye Cumhurbaşkanını arıyor. Yani, yeni fiili cumhurbaşkanı mı imal edeceğiz? Haber alıntı; Başbakan savcıysa ben de avukatım Doğru sözlere ne denir sayın Baykal söylenebilecek herşeyi açık ve de seçik beyan etmiş, bizlere daha da söyleyecek pek söz bırakmamış.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Helâl olsun Deniz BAYKAL'a. Hakkında bir iddianame bile düzenlenmemiş, uydurma Ergenekon'a en keskin ve net tepkiyi CHP ve Deniz BAYKAL veriyor. Ondan başka hiç bir parti liderinden çıt çıkmıyor.
Burada söylediği söz de Başbakan'ın zırt pırt bu davayla ilgili açıklamalarda bulunmasına iyi bir cevap olmuş. Ağzına sağlık. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Türkçü hangi partiye oy verir konusunda çelişkide olanlar iyice okusun.
Ümmetçi Hareket Partisi ve C.H.P.'nin bu dönem mecliste yaptıklarına baksın karşılaştırmalar sonucu kesin yargıya varsın. Dtp li kürtlerle el sıkışan , bahçe'De yemek yiyen , hatta Hasip Kaplan'a partisinde siyaset yapma teklifinde bulunan Ü.H.P. Başörtüsü konusunda , Cumhurbaşkanlığı konusunda ve diğer konularda akepe yalakalığı yapan Ü.H.P. Diğer tarafta ise; Kapatma davası açıldıktan sonra Yargı'nın tek savunucusu olan C.H.P Ümmetçilerin tüm hasımlığına rağmen Laiklik ilkesinden taviz vermeyen C.H.P. Ergenekon komplosuna tek karşı duruşu ve Dirayetli politikayı izlen yine C.H.P. Zannedilmesinki burada C.H.P. Propagandası yapıyoruz.Sadece kötünün iyisi olan C.H.P. ve kurt postu giymiş çakal olan Ü.H.P. arasındaki farkı gösteriyoruz. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Deniz baykal aslında CHP yi ismet çizgisinden çıkarmayı başardı ve Atatürk çizgisine yaklaştırdı.
Bu sebeple kendisini kimse sevmez. CHP nin artık sol bir parti olmadığı malumdur. Bunu solcular,eski CHP liler ve hatta sosyalist enternasyonal söylüyor. Tabi CHP Atatürkçü dolayısıyla Türkçü bir parti olamadı ancak iyi bir yol katetti. CHP artık doksanların başındaki CHP değil ve bunu Deniz Baykal'a borçlu. Atatürk'ün partisi olduğu için Türkçüler asla CHP yi bir kenara bırakmamalıdır. İsmet nasıl ortanın solu zırvasıyla CHP yi bozduysa ,Türkçüler de pekala Atatürkçü yani Türkçü yapabilir. Ordu yanlılığı ---- "Ergenekon soruşturmasındaki tutum" CHP (+) Mhp (-) Laiklik ---- "Türban ve akp nin kapatlmasındaki tutum" CHP (+) Mhp (-) Sadece bu iki örnek bile Türkçülerin neden CHP yi desteklediğini anlamaya yeter. Bu örnekler çoğaltılabilir.
Bu memleket, dünyanın beklemediği, asla ümit etmediği bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine, yüksek sahne oldu. Bu sahne 7 bin senelik, en aşağı bir Türk beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgarlarıyla sallandı. Beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı. O çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela, korkar gibi oldu; sonra onlara alıştı; onları tabiatın babası tanıdı onların oğlu oldu. Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir. Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Deniz Baykal C.H.P'yi bıraksın diyenler bu haberi iyi okusun,muhalefet mi istiyorsunuz işte size en büyüğü..
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
evet bugün yobaza karşı en iyi muhalefet partisi ve en iyi duruşu sergileyen parti Atatürk'ün partisi C.H.P'dir.Deniz Baykal çok iyi söylemiş doğrusu.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Y.n: Yürrü ulan devşirmeciliğin, şeriatçılığın, namussuzluğun, şerefsizliğin bayraktarlığını yapan Mhp'nin arka bahçesinin piçi.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sen İzmirli değil olsan olsan Osmanlının Türkeştirmiş olduğu devşirmelerin İzmir'e göç etmiş soysuz bir torunu olabilirsin. Atatürkçülüğün, Laik Cumhuriyetin, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin düşmanı olan; emekli subay döven, öküzler gibi "Türk-kürt kardeştir" diye böğürerek şehitlerin kemiklerini sızlatan çapulcular sizi. Köpek oğlu köpek, aşağılık veledi zina, kahpe dölü seni.
Artık Atsızcılar var köpeğin eniği, yıllardır milliyetçi duygularını sömürdüğünüz Türk gençliğine tüm pisliklerinizi göstermemiz size çok dokunuyor ama elinizden gelen birşey yok. Türk uyanıyor. Aşağılık ümmetin devşirme, kansız çapulcusu seni. 12 Eylül'den kalma kuyruk acınız yüzünden Ordu düşmanısınız ama Türk Ordusu zamanı geldiğinde bu sefer kafalarınızı koparacak. Yankee piçleri sizi..
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
![]() |
Alıntı:
Sayın Baykal bir çok doğruyu dile getirmiş, ama asıl kilit sözler bunlar bence, artık Türk ırkı titreyerek kendine gelmeli ve kendi ülkesinde kendi ırktaşlarına yapılan bu hukuksuzluğa karşı her türlü demokratik hakkını kullanarak bu yapılanları protesto etmelidir.
|
|
![]() |
| Etiketler |
| avukatım , baŞbakan , ben , de , savcıysa |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|