Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 16.08.2008, 01:23   #1 (İleti Bağlantısı)

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,508
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Başbakan'ı çıldırtan tazminat onandı

Başbakan'ı çıldırtan tazminat onandı

Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, Avustralya’da katıldığı radyo programında, terörist başından “sayın”, şehitlerden de “kelle” olarak sözeden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hakkında verilen “3 kuruşluk” tazminat kararını onadı.

Başbakan Tayyip Erdoğan, yerel mahkemenin kararına çok sert tepki göstermişti. Partisinin Grup toplantısında olaya “hile-i şeriye” karıştırıldığını söyleyen Erdoğan, davanın “hiç alakası olmayan” Kartal’da açılmasına da dikkat çekmiş,
“Ben Türkiye Cumhuriyeti Başbakanıyım. Tazminata mahkum edileceksem, bunun hakkı verilir..Şu olaya bak, üç kuruşluk manevi tazminat... Ne demek bu? ‘Türkiye Cumhuriyeti Başbakanını ben manevi tazminata mahkum ettirdim...’ Olmaz böyle şey... Hukuk, bu kadar zedelenmemeli, bu duruma getirilmemeli."

Olur böyle vakalar , TÜRK polisi yakalar..

İşine gelen yargı kararını destekle , işine gelmeyeni eleştir..

Şehitlere " kelle" ,
TÜRK Askerine " yan gelip yatma" ,
bölücü başına " sayın" demenin cezası az bile..

Bu olay ; amerikada olsaydı , amerikan başkanı istifa ederdi..

Ama milli şuuru olamayan , yobazların başbakanı niye istifa etsin ?

Mahkeme " 3 kuruş " ceza kesmiş..

Yobazların başbakanı buna itiraz ediyor..

Onun için zor bir durum tabi...

Bunun iki türlü çözümü var.

Ya ; Abdullah Gül'den borç alsın , veyahutta yobaz yandaşları bir yardım kampanyası başlatsın.
KOCATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.08.2008, 01:46   #2 (İleti Bağlantısı)

Buğra Şad adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 2,147
Ne varmış ki çıldıracak? Kendi şehitlerimize "kelle" derken, Apo denen insanlık ziyanı gavata "sayın" derken şehit aileleri başta olmak üzere bütün Türk Milleti'nin çıldıracağını hiç düşünmemiş mi? Kendi zülfiyarine dokununca mı tutuyor bunun adamlığı? Bu milletin kutsal nesi varsa dalga geçmekte imtina etmedi.

O öyle yaparsa bu da böyle yapar işte. Kendini üç kuruşluk tazminata mahkum edip ülkeye rezil eder.
Buğra Şad Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.08.2008, 01:53   #3 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

İletiler: 33
Hiç unutmuyorum 94 95 gibi teyzemin oğlu hakkari üzümlü karakolunda askerlik yaparken tansu çillerin oğlu diskolarda barlarda askerlik yapıyodu.O zamanlar ortaokulda okulumun bulunduğu yer dolayısıyla onlarda kalıyodum.Hergün saatlerce ona ulaşmak için telefon açarken teyzemin tansu çillerin oğlunun barlarda diskolarda askerlik haberlerini gören teyzemin akan göz yaşlarını hiç bir zaman unutmayacam; ama ülkemizin başbakının şehitlerimize olan bu tabiri benim için kat kat daha acı veren bir durum.
KKubilay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 16.08.2008, 02:35   #4 (İleti Bağlantısı)

Araz Akçora adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 369
Demek ki hukuk devleti tam anlamıyla ölmemiş. Az da olsa kırıntıları var. Şehitlere kelle diyeni başbakan seçen bu halka ne demeli onu yıllardır düşünüyorum çözebilmiş değilim. Bölücü başına sayın diyen birini başımıza geçiren bu halka gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum. Haysiyetini bir paket makarnaya, bir çuval kömüre satacak kadar aşağılık hale gelmiş bu halka ve düşüncelerine anlam veremiyorum.

Cezası onandığına göre neden hapis cezası almıyor onu da sormak lazım. Kroların partisinden olanlar sayın dediklerinde hapse giriyor, bunu ülkenin en yetkili ağzı söylediğinde hukuk devleti nedense işlemiyor. Çok garip çok.
Alt 16.08.2008, 02:53   #5 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

Genç Çeri adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 56
Ciğerinin değeri kadar cezaya çarptırılmış. Ama bu topraklara verdiği manevi zarar zaten parayla karşılanacak cinsten değil. Ülkeyi nasıl bir girdapın içine soktu soysuzlar. Herşeyi öyle işlerine geldiği gibi kullanıyolar ki... Ne yazık ki de bilinçsiz çevrelerin hemen ilgi odağına oturmayı başarıyolar bu şekilde. Tanrı Türk'e bu soysuzlara savaşacak güç versin ve onları bu topraklardan atacağımız günü bizlere göstersin.
Genç Çeri Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.08.2008, 01:26   #6 (İleti Bağlantısı)

Çağrı_Beğ adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 201
Alıntı:
KKubilay adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
akan göz yaşlarını hiç bir zaman unutmayacam
İşte en önemli noktalardan birisi. Unutmayacaksın! Ne geldiyse başımıza yapılanları unuttuğumuzdan gelmedi mi? Eğer kinini, içindeki duyguları unutursan, bastırırsan kaybedersin. Diğer "halk" kesiminden farkın kalmaz. Unutmadığımız zaman, yapılanları her daim hatırladığımız zaman hesap sorabilir, öç alabiliriz.

Bu halk unutkandır(!) Şehidine kelle diyen adamı unutur, kime borç para verdiyse onu unutmaz. apo denilen eniğe sayın diyen adamı unutur, hangi kadın hangi adamla aşk yaşıyor unutmaz!

Üç kuruşluk dava! Eğer bundan lafı söyleyenin karakterine göre ceza verilir sonucu çıkıyorsa iyi, doğru karar...

Esenlikler.
Çağrı_Beğ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.08.2008, 18:20   #7 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 33
3 kuruş çok bile böylelerine hakim fazla vermiş cezayı.çok zoruna gitmiştir şimdi onun koskoca(!!!) başbakana böyle ceza verilir mi hiç?Hukuk da bozuldu iyice(!!!)
IRKÇI TÜRKÇÜ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 17.08.2008, 18:29   #8 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 391
Çok güzel oldu. Böylece değeri hukuki yoldan tescil edilmiş oldu..
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..."

H.Nihal ATSIZ
Bozkurt Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 18.08.2008, 03:20   #9 (İleti Bağlantısı)
Irklar Üstünde Türk Irkı

Bilgetegin adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 141
3 kuruşluk insana (!), 3 kuruş değer...
Bilgetegin Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
başbakan'ı , çıldırtan , onandı , tazminat

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler