Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 24.05.2007, 01:05   #1 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

İsenbike adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 436
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Başbakan'ın oğlu çürük raporu alarak askerlik yapmamış!

Yan gelip yatanların kimler olduğu belli oluyor!!!
İsenbike Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.05.2007, 01:15   #2 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 67
Evet, Türk cocuklari sehit olsunlar gürcüler gemilerinde rahatca yan gelip yatsinlar diye
Türk Genci Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.05.2007, 02:52   #3 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,976

Bu resim; utancın, gafletin, milli bilinç yoksunluğunun, dinsel yobazlığın ve ırkçılık karşıtı olmanın resmidir. Millet, bu saydığım özelliklere sahip olmamış olsaydı, bu utanç resmini bugün görüyor olmayacaktık.

Türk milleti, milli bilince kavuşamadığı ve dinsel yobazlıktan kurtulamadığı müddetçe, kendi çocuklarının canlarını vererek koruyacakları bu vatanda, kendilerinden başka hiç kimseye ve hiçbir şeye yararı olmayan devşirmelerin soysuz ve hain evlatlarının sürdükleri sefaları böyle izlemeye devam edeceklerdir.
Alt 24.05.2007, 08:08   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Kafatasci32 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 276
iste vatan hainliginin bir baska boyutu ve bu asker kacagi kancigin babasi Türkiyemizin basbakani. Syölececek birsey bulamiyorum aslinda cok sey varda...
Alt 24.05.2007, 11:20   #5 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 39
OH OHHHH BEYZADEMİZDEKİ KEYFE BAK. ADAM İŞ GÜÇ SAHİBİ PARA GANİ VE EVLENİP YUVA KURMUŞ. ASKERLİK YOK ÇÜRÜKMÜŞ BEYZADEM. ARKADAŞLAR ÇOK HASSAS BİR YAPIYA SAHİBİM İNANIN 100 METRE KOŞAMAZDIM AMA ASKER OLUNCA GÜNDE 5 KM. KOŞUYORDUM SIRTIMDA 40 KİLO YÜKLE DAĞLARA TAŞLARA ÇIKIYORDUM ASKERKEN. İŞİN GARİBİ BEN BİLE BU DURUMU ANLAMADIM SİVİLKEN HASSAS HATTA RAHATSIZ Bİ İNSAN OLARAK BEN NASIL OLDUDA ASKERDE BU AĞIR İŞLERİN ÜSTESİNDEN GELDİM HALA BİR SORU İŞARETİDİR BENDE. DEMEKKİ KONU VATAN OLUNCA BİZ TÜRKLER FELÇLİ DAHİ OLSAK AYAKLANABİLİYORUZ BU GÖKTANRININ BİZİ SAVAŞÇI BİR MİLLET OLARAK DÜNYAYA GÖNDERDİĞİNİN KANITIDIR. BEYZADEM O AĞIR GÖREVİN ALTINDAN KALKAMAM DEDİ HERALDE YOK YOK GİTMEME NEDENİ BAŞKA BEN BİLİYORUM.
intikamcı dadas Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 24.05.2007, 14:45   #6 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

YALINSAK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 522
Babasının yolunda ilerliyor nede olsa. Kimin yan gelip yattığı belli sana o lafı yalattıra yalattıra büyük haz olan bu millet, senin ne kadar yüzsüz olduğunu bilmektedir. Şeref haysiyetten yoksun kişilerin yüzü kızarsa ne olur, kızarmasa ne olur.
YALINSAK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.05.2007, 10:56   #7 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Duman adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 26
Alıntı:
intikamcı dadas adlı Üyeden Alıntı
OH OHHHH BEYZADEMİZDEKİ KEYFE BAK. ADAM İŞ GÜÇ SAHİBİ PARA GANİ VE EVLENİP YUVA KURMUŞ. ASKERLİK YOK ÇÜRÜKMÜŞ BEYZADEM. ARKADAŞLAR ÇOK HASSAS BİR YAPIYA SAHİBİM İNANIN 100 METRE KOŞAMAZDIM AMA ASKER OLUNCA GÜNDE 5 KM. KOŞUYORDUM SIRTIMDA 40 KİLO YÜKLE DAĞLARA TAŞLARA ÇIKIYORDUM ASKERKEN. İŞİN GARİBİ BEN BİLE BU DURUMU ANLAMADIM SİVİLKEN HASSAS HATTA RAHATSIZ Bİ İNSAN OLARAK BEN NASIL OLDUDA ASKERDE BU AĞIR İŞLERİN ÜSTESİNDEN GELDİM HALA BİR SORU İŞARETİDİR BENDE. DEMEKKİ KONU VATAN OLUNCA BİZ TÜRKLER FELÇLİ DAHİ OLSAK AYAKLANABİLİYORUZ BU GÖKTANRININ BİZİ SAVAŞÇI BİR MİLLET OLARAK DÜNYAYA GÖNDERDİĞİNİN KANITIDIR. BEYZADEM O AĞIR GÖREVİN ALTINDAN KALKAMAM DEDİ HERALDE YOK YOK GİTMEME NEDENİ BAŞKA BEN BİLİYORUM.

Evet kandasim cok icten bir ileti yazmissin.Askeriye bambaska bir ortamdir.Insan orada her an savas, her an vatan ve bayrak askina can vermek icin hazirlaniyor.Bu da anca kan ile mümkün olan seylerdir.Bu ülkeye kan bagi ile mensup olmayan asagilik yaratiklardan koftiden cürük raporlari almalari son derece dogaldir.Cünkü Türk degiller.

Yaziklar olsun bu mide bulandirici sevimsiz adami destekleyen (Türk olmayan) kisilere.Mekaniniz kizil tamu olsun serefsizler
Duman Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.05.2007, 15:56   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TürkOğuz adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 739
Evlenip ev kuracak ve iş bulup işe gidecek kadar sağlam olan adamın ne çürüğü olur? Acaba bu çürüklük ırksal, beyinsel veya ruhsal mı? Genelkurmay Başkanlığı bu olaya el atmalı ve bu torpili geçersiz kılmalıdır!
TürkOğuz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 25.05.2007, 21:40   #9 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 248
Alıntı:
TürkOğuz adlı Üyeden Alıntı
Evlenip ev kuracak ve iş bulup işe gidecek kadar sağlam olan adamın ne çürüğü olur? Acaba bu çürüklük ırksal, beyinsel veya ruhsal mı? Genelkurmay Başkanlığı bu olaya el atmalı ve bu torpili geçersiz kılmalıdır!
Kanı cürük kandasim kanı!
Tomay Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 26.05.2007, 03:11   #10 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

ALPGIRAY adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 308
Aslinda iyi olmus bu kimliksizin babasinin Vatana ne hayri olduda kendisinin olacak.
ALPGIRAY Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.05.2007, 00:51   #11 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 38
Burak Erdoğan'ın çürük raporu

Rıza Zelyut/Güneş

Ey sevgili millet!
Ey büyük millet!
Binlerce yıllık tarihinde; senin çocukların vatan ve millet uğruna can verirken yöneticilerin çocukları zevkü sefa içinde yaşadı.
Ey büyük millet! Sen tarihte nice devletler kurdun. Kurduğun devletin başına geçenler; seni dışladılar; yabancıları kucakladılar. Yine de oluk oluk senin çocuklarının kanı aktı; akıyor da.
Daha geçen günlerde 6 yavrumuz yine can verdi. Uçsuz bucaksız dağlarda, dağların kovuklarında hainleri ararken canlarından oldular. Yüzlercesi gibi; binlercesi gibi...
Sizler bu vatan uğruna can verirken; sizi şu sıralarda yöneten kişi; 'Askerlik yan gelip yatma yeri değildir!' diye fetva verdi. Yani; 'Ölürlerse ölsünler!' dedi.
Ölen çocuklarımızı, şehit olarak değil değil de 'Kelle' diye takdim etti.

AHMET'İN CANI TATLI
Bilmiyordum; öğrenince şoke oldum: Hain tuzaklarda şehit olan çocuklarımıza 'Kelle' diyen Başbakan Erdoğan; büyük oğlu Ahmet Burak'a; çürük raporu almış.
2000 yılında...
Kasımpaşa Deniz Hastanesi'nden...
Böylece Ahmet Bey; askere gitmekten kurtulmuş.
Gerçi Türk milleti; askere gitmeyeni yarım adam sayar; çürük raporu almayı onuruna yediremez; sakat ise sakatlığını bile saklar ama; bizim aslan gibi delikanlımız Ahmet Burak farklı düşünüyormuş...
Gitmiş; ben sakatım veya hastayım demiş ve raporunu almış.
Şimdi dikkat sevgili okurlarım:
Aydınlık Dergisi'nin haberleştirdiği bu olaydaki ayrıntılar önemli. Eğer kişi hasta ise; bunun tedavi edilebilir durumda olması, askerlik yapmayı kaldırmıyor. Yani kişi ancak tedavi edilemez bir hastalığa yakalandı ise askere alınmıyor.
Buradan soruyorum: Acaba Ahmet Burak; böyle kötü durumda mıdır? Hiç istemem; Allah Ahmet Burak'ı böyle çaresiz bir hastalıkla boğuşturmasın.
Askere gitmemenin ikinci yolu da şu: Asker adayı muayene sonucunda iş görme gücünün yüzde 60'ını kaybetmiş gözüküyorsa o da askere alınmaz.
Bunun anlamı şudur: Askere alınmayan insan; tedavi edilemez durumda ciddi bir sakatlığı bulunan kişidir.
Bunu da Ahmet Burak için asla dilemeyiz.
Zaten kendisi de aslan gibi bir delikanlıdır...
Sekiz sene önce otomobil kullanırken; Şişli'de ünlü şarkıcı Sevim Tanürek'e çarparak ölümüne sebep olmuştur. Bu da gösteriyor ki o otomobil kullanmaktadır ve yüzde 60 iş göremez durumda sakat birisi değildir. Gerçi kötü niyetliler; bu olayın altında çapanoğlu aradılar; Ahmet'i suçsuz çıkartan Adli Tıp uzmanı; şimdilerde Türkiye Denizcilik İşletmeleri'nde genel müdür yardımcısı yapıldı ama ben bunu tamamen bir tesadüf kabul etmek istiyorum ve o kapıyı hiç açmıyorum.
Bugün Ahmet Burak Erdoğan, milyonlarca dolarlık iş kapasitesine sahip şirketleri yönetmektedir. Bir gemisine 4-5 milyon dolar civarında değer biçilmektedir. Böyle başarılı yeni sınıf işadamımızı kimse onulmaz hastalar veya sakatlar sınıfına sokamaz, kimse de ona o gözle bakmaz; bakamaz.
Öyleyse; Ahmet Burak neden sakat raporu almıştır?
Acaba askere alınırsa; Şırnak'ın Gabar Dağları'nda görev yapan jandarmanın yanına gönderileceğini mi düşündü?
Orada PKK'nin kurduğu ve uzaktan kumanda ile patlattığı bir mayına çarpacağından mı korktu?
Yok; o bütün bunları göze aldı da anası Emine Hanım mı karşı çıktı?
Emine Hanım; 'İstemem; ben oğlumu o dağlarda PKK'ya yem yapamam!' diyerek kocası Tayyip Bey'in yakasına yapışıp ağladı mı?
Yoksa, Ahmet gerçekten o kadar kötü durumda mı?
Bunu öğrenmek istiyoruz...
Çünkü o; başbakanın oğludur...
Benim bu sorularım; özel hayata müdahale değildir. Çünkü Yargıtay kararları ile kesinleşmiştir ki; siyasetçinin özel hayatı olamaz. Siyasetçi; bu alanı seçerken sorgulanmayı baştan kabul etmiş birisidir. Sayın Başbakan'ın muhalif yazarlara açtığı ve yargının reddetttiği davalarda bunun gerekçeleri uzun uzun anlatılmıştır.
Sayın Başbakan; lütfen sorularıma cevap verin... Cevap vermez iseniz; o çürük raporu hakkında; kafamızda 'çürük rapor' kuşkusu doğacak.

http://www.gunes.com/2007/05/26/yazarlar/y4.html
GÖKBÖRÜ ATSIZ Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 28.05.2007, 07:58   #12 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 55
O nasıl biridir ki;
Vatan uğruna nice evladımız gözünü bile kırpmadan ölme koşarken, kendi evladı için çürük raporu alabilmektedir.

O nasıl biridir ki;
Başbakanlık müsteşarı yaptığı zat… Cumhuriyetin temel değerlerine saldırdığı yargı kararıyla tescilli birisini yanında tutmaktadır… Hem de bu Ömer Dinçer’in bilimsel aşırmacılık yaptığı ispatlanmışken… Gözlerimizin içine baka baka adamı savunabilmektedir…

O nasıl biridir ki;
Danışmanlarından biri; Mehmet Metiner, PKK’nin Türkiye’deki partisi HADEP’in Genel Başkan yardımcılığını yapmıştır…

O nasıl biridir ki;
Partisinin Genel Başkan Yardımcısı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna emperyalizmin yerleştirdiği dinamiti ateşleyen Şeyh Sait’in torunu Dengir Mir Mehmet Fırat olabilmektedir…

O nasıl biridir ki;
Kurtuluş Savaşı sırasında yine İngilizlerin kurdurduğu “Kürt Havi Cemiyeti”nin kurucusunun torunu Cüneyt Zapsu’yu başdanışmanı yapıp kendisini ABD’ye pazarlatmaya gönderebilmektedir…

O nasıl biridir ki;
Kendisini pazarlatması umurumuzda değil belki ama, ülkesini pazarlamakla gurur duyabilmektedir…

O nasıl biridir ki;
Irak’ı ABD’nin işgal etmesi için ABD ile milyar dolarlar üzerinden pazarlık yapabilmektedir… İsrail şirketlerine usulsüz ihaleler… Unakıtanın yumurtalarına KDV indirimleri… Cola Turka’ nın dağıtım ihaleleri… İnanç sömürüsüyle iktidara gelenler, inançlarını satmaktan çekinmezler…

O nasıl biridir ki teröristbaşı Kürt ite "Sayın" diye hitap ederken aziz şehitlerimize "kelle" demektedir!

Ey Türk milleti; sen çarıklarını yiyerek düşmandan kurtarmışken topraklarını, şimdi birkaç "din bezirganına, bu Amerikan uşaklarına" teslim edebilirmisin ülkeni… Bu birisini gözlerinle görür, kulakların ile duyar, aklın ile yordar iken… Sen nasıl olur da oyunu sandığa bunlar için atabilirsin…

Aklimizi basimiza alma zamani gelmiştir.
ASLAN BASAT Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 03.06.2007, 09:31   #13 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

gurcan8 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 21
babasından bu vatana hayır

baba erdoğan ne yaptıki bu vatana küçük erdoğan ne yapsın askerde aman kusur kalsın
gurcan8 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 03.06.2007, 11:42   #14 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 26
Alıntı:
ASLAN BASAT adlı Üyeden Alıntı

O nasıl biridir ki;
Danışmanlarından biri; Mehmet Metiner, PKK’nin Türkiye’deki partisi HADEP’in Genel Başkan yardımcılığını yapmıştır…
Bu Mehmet Metiner denen sahis da mi Basbakan danismani?
Yuh artik be! Böyle bir rezalet olmaz ya!

Metiner kürt-islam sentezinin ideologu konumanda olan
bir kisidir.Saka falan yapmiyorsunuz degil mi?Böyle biri nasil oluyor da ülkeyi yönetebiliyor?

Bu milletten adam olmaz abi.Yaziklar olsun
SORGUN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 05.06.2007, 20:17   #15 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

METEHAN adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 125
Bil-al yani bil ve al oğlan çalışmaktan yorulduysa, biraz gidip Tuncelide yan gelip yatsın.
METEHAN Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler