![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
BAŞBUĞ ATATÜRK RESİMLERİ (YENİDEN RENKLENDİRİLMİŞ)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sağğğooooooooooolllllllll sayın Kandaşım. Çok büyük bir sevaba girdin. Başbuğum beni herşeyiyle büyülüyor...
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
İsmet İnönü Hakkında ben de rahatsız oldum Türkçü'lere işkence yapan bu herifin Türkçü sayfalarında yüzünü bile görmek istemiyoruz.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Resimler için cok teşekkürler,gercekten cok güzeller fakat Kara Kagan'a katılıyorum, İnönü olmasaymış daha iyi olurmuş...
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
gerçekten çok güzel olmuş...
teşekkürler...
|
|
![]() |