![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Başbuğ Atatürk'ün sevdiği şarkılar
Atatürk'ün yurt gezilerinde trende dinledigi tas plaklardan secmeler
![]() Ataturk ile Tren Yolculugu 01 - Sen Bezmimize Geldigin Aksam Neler Olmaz 02 - Ey Gonca Dehen Hâr-Ü Elem Cânima Geçti 03 - Cânâ Rakibi Handân Edersin 04 - Seni Kim Görse Der-Ununda Muhabbet Uyanir 05 - Alli Yemeni 06 - Rast Pesrevi (1 Ve 2 Haneler) 07 - Bâde-I Vuslat Icilsin Kâse-I Fagfurdan 08 - Sahane Gozler Sahane 09 - Daglar Daglar Viran Daglar 10 - Koskum Var Deryaya Karsi 11 - Yine De Kaynadi Costu Daglarin Tasi 12 - Gozune Surme Cekmis 13 - Yillar... Cok Uzakta Bir Ilkbahar Gecesinde Sevgiyi Buldum Onun Sesinde 14 - Hala Yasiyor Kalbimin En Gizli Yerinde 15 - Yalova'nin Sen Kizini Kandiralim Alalim 16 - Sahilde Sabâ Ruzgari Aglarken Uyan Sen 17 - Ruhumda Bu Seb Hicr-I Visalin Yaniyorken 18 - Kacma Mecburundan Ey Ahûy-U Vahsi Ulfet Et 19 - Sogut Zeybegi 20 - Ben Melâmet Hirkasini Kendim Giydim 21 - Hicaz Taksim İndirmek için buraya tıklayınız.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Çağatay Bey şarkıları yeniden yüklemeniz mümkünmüdür?Adres açılmıyor sanırım
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Tanrı'nın Kırbacı
|
adres yanlış değil sadece önünde www. yerine başka yazılmış
http://www.rapidshare.com/files/6710..._Yolculugu.rar
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Teşekkür ederim kandaşım
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Evet bizde var bu albüm babam çok sever..
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sayın Gök Yeleli Bozkurt sizlere ne söylesem azdır hangi kelimeleri söylesem yetersizdir siz bütün dünyanın eğildiği bir TÜRK'ü ATATÜRK'ü bizlere taşıyarak öyle büyük bir iş yapıyorsunuz ki..Ben bu otağın bir ferdi olmaktan onur ve mutluluk duymamla birlikte sizlere saygılarımı sunarım.Başarınız her geçen gün artsın siz çok yaşayın ATA'nın müzikleri ya bu ne güzel adamlık bu nasıl bir maneviyat ve ATATÜK'ün büyük insanın büyük TÜRK'ün kendi seslerinin olduğu linkler var onlar içinde ayrıca minnettarım bazı linkler çalışmasada,ATA'nın sesiyle şu anda tüylerim diken diken çok farklı bir huzur maneviyat içerisindeyim...Türk fazla övülmeyi sevmez ama lütfen bu mutluluğuma tahammül gösteriniz...Saygılarımla,arz ederim.
|
![]() |
| Etiketler |
| atatürk'ün , başbuğ , sevdiği , şarkılar |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|