Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Sorun & Öğrenin > Sorun & Öğrenin

Yeni Konu aç  Konu Kapatılmıştır

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 26.12.2005, 09:22   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 2
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
BAŞBUĞLUK

Tüm Kandaşlarım sizde benim fikrime katılır mısınız bilmiyorum?Daha önce bunun tartışması yapıldı mı onuda bilmiyorum?Ama kesin ve net olan bir şey var ki oda iki kesim yani Mhp ve Türkçü diğer kesim arasında Başbuğluk hakkında bir çatışma olduğu çok belli.Çünkü birine göre Son BAŞBUĞ M.Kemal ATATÜRK diğerine göre ise Son BAŞBUĞ Alparslan TÜRKEŞ.Size soruyorum neden iki kesimde hep Son BAŞBUĞDA takılmış kalmışlar.BAŞBUĞ Tüm TÜRK MİLLETİN LİDERİ olduğuna göre TÜRK MİLLETİDE Bu dünyada var olduğu sürece BAŞBUĞUNDA SONU OLMAMALIDIR.Neden yeniden yıllardan sonra bir BAŞBUĞ daha seçil miyor. Yada var da bizim mi haberimiz yok?Neden Türk Milletine insanlar başsızlığı veba görüyor?Bu Millet var oldukça BAŞBUĞDA var olmalıdır. Bence Birilerini son BAŞBUĞ diye göstermek Bu MİLLETE hakaretten başka bir şey değildir.

ALPER BATUR
alperbatur Çevrimdışı  
Alt 26.12.2005, 15:13   #2 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

KızılBaşTürk adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 5
Son Başbuğ kesinlikle ATATÜRK'tür. Bir rumun eniklediğine ve Türklüğe hiçbir faydası olmamış, tam aksine Türkleri rezil edene, Türk'ü Türk'e düşman edene Başbuğ denilmez!
Evet gönül isterki başımızda bir Başbuğ olsun ama ben şu an için o ünvanı taşıyacak yiğitlikte ve kişilikte birisini tanımıyorum. Herkes Başbuğ olamaz! Çok büyük bir karizma bu...
KızılBaşTürk Çevrimdışı  
Alt 26.12.2005, 17:19   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ergenekon adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 107
Sadece başbuğluk sistemi değil bence Türk türesine göre devlet yönetim sistemide devam etmeli, Türk milletini kendi ispatlamış Kağanlar yönetmeli, en azından başımızdaki kişiye cumhurbaşkanı değil Kağan demek bizim için moral verici olurdu.
Ergenekon Çevrimdışı  
Alt 26.12.2005, 18:41   #4 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 2
SON BİR BAŞBUĞ VARDI DAHA DA ONUN GİBİSİ GELMEZ RUHU ŞAD OLSUN...BENCE ARTIK BİR BAŞBUĞ DEĞİL BİR LİDER OLABİLİR
Isbara_Alp Çevrimdışı  
Alt 26.12.2005, 18:44   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Ergenekon adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 107
Türk Milleti varoldukça Başbuğlar gelecektir kandaşlar binlerce yıllık tarihimizde pek çok başbuğumuz oldu bundan sonrada olacaktır. Elbetteki Atamıza saygımız ve sevgimiz sonsuzdur ancak Atatürk bir Başbuğdur, son Başbuğ değil. Daha nice Başbuğlarımız olacak Dünya döndükçe Türk Milleti zaferden zafere koşacaktır, fakat Başbuğ M. Kemal Atatürk' ten sonra bu mertebeye ulaşabilmiş bir Lider olmamıştır, ama bir gün elbet olacaktır.
Ergenekon Çevrimdışı  
Alt 26.12.2005, 20:19   #6 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

BÖRÜ YABGU adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 504
Alıntı:
alperbatur adlı Üyeden Alıntı
Tüm Kandaşlarım sizde benim fikrime katılır mısınız bilmiyorum?Daha önce bunun tartışması yapıldı mı onuda bilmiyorum?Ama kesin ve net olan bir şey var ki oda iki kesim yani Mhp ve Türkçü diğer kesim arasında Başbuğluk hakkında bir çatışma olduğu çok belli.Çünkü birine göre Son BAŞBUĞ M.Kemal ATATÜRK diğerine göre ise Son BAŞBUĞ Alparslan TÜRKEŞ.Size soruyorum neden iki kesimde hep Son BAŞBUĞDA takılmış kalmışlar.BAŞBUĞ Tüm TÜRK MİLLETİN LİDERİ olduğuna göre TÜRK MİLLETİDE Bu dünyada var olduğu sürece BAŞBUĞUNDA SONU OLMAMALIDIR.Neden yeniden yıllardan sonra bir BAŞBUĞ daha seçil miyor. Yada var da bizim mi haberimiz yok?Neden Türk Milletine insanlar başsızlığı veba görüyor?Bu Millet var oldukça BAŞBUĞDA var olmalıdır. Bence Birilerini son BAŞBUĞ diye göstermek Bu MİLLETE hakaretten başka bir şey değildir.

ALPER BATUR
NEDEN BAŞBUĞ SEÇİLMİYOR?BAŞBUĞU SEÇECEK OLAN SEÇİCİLER KURULU PAKİSTAN'DA TATİLDE OLDUĞU İÇİN SEÇİLEMİYOR.YANİ ANLAYACAĞIN ÜYE YETER SAYISI YOK.
İNSANA SORARLAR BUGÜNE KADAR BAŞBUĞU KİM SEÇTİ DİYE.ÇIFIT KAFANDA FARE DIŞKISI KADAR BEYİN OLMUŞ OLSAYDI BÖYLE DANGALAKÇA BİR SORU SORMAZ,BÖYLE APTALCA BİR ANKET AÇMAZDIN.
BAŞBUĞ GÖKBÖRÜDÜR,HER YÜZYILDA BİR VEYA İKİ DEFA GELİR.BAŞBUĞUN KİM OLACAĞINA SENİN SANAL ALEME EKLEDİĞİN BÜYÜKLÜĞÜ BİRKAÇ BYTE'LIK ANKETİN DEĞİL,TARİH KARAR VERİR.
BAŞBUĞ BAŞKOMUTAN DEMEKTİR;SAVAŞ KAZANAN,BUDUNUNU İÇİNE DÜŞTÜĞÜ ÖLÜMCÜL DURUMLARDAN KURTARAN ÜSTÜN İNSAN DEMEKTİR.YANYANA YAZDIĞIN İSİMLERDEN HANGİSİ BU TANIMA UYUYOR?kürdü KARDEŞ İLAN EDEN, ERMENİSTAN'A BUĞDAY YARDIMI YAPAN EMEKLİ ALBAY MI,EMPERYALİZMİ YERLE BİR EDEN,KURTULUŞ SAVAŞI DESTANINI YAZAN,"BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR." DİYEN MAREŞAL GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK MÜ?
KİMSENİN TÜRK BUDUNUNA BAŞSIZLIĞI REVA GÖRDÜĞÜ FALAN YOK.
ERGENEKONLAR OLDUĞU MÜDDETÇE BU MİLLETİN BAĞRINDAN DAHA NİCE BAŞBUĞLAR,GÖKBÖRÜLER ÇIKMAYA DEVAM EDECEKTİR.

SON BAŞBUĞ BOZKURT GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRKTÜR.
GİT ÇAPULCULUĞUNU LAYIK OLDUĞUN YERDE ÇAŞITLARIN BAŞBUĞUYLA YAP.
ÜYELİĞİN İPTAL EDİLMİŞTİR.
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
BÖRÜ YABGU Çevrimdışı  
Alt 26.12.2005, 21:02   #7 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,976
Atatürk gerçek başbuğdur. "Başbuğ"un kelime anlamı: başkomutan veya devletin başı demektir. Türkeş, albaylıktan emekliye sevkedilmiş bir kişiydi. Albaylık rütbesinden, "başbuğ"luk rütbesine yatay geçiş yapıp da mı o sıfatı kullanmaya hak kazanmış?

Yalakalarından birisinin teklifiyle, kendi kendini başbuğ ilan edip, sadece belli bir güruhun lideri olan kişi, başbuğ falan olamaz. Bu asil budun layık gördüğü kişilere o sıfatı verir. Türkeş sadece, Amerikan destekli bir iç savaşın figüranları olan iki güruhtan birinin başıydı.

Başbuğluk sıfatı ağırdır herkes taşıyamaz. Hele, 9 Işık doktrinini bile Atsız Ata'nın 1962 yılında, Orkun Dergisi'nin 1.sayısında yayınlanan, "TÜRK MILLETI’NE ÇAĞRI" adlı makalesinden alıp yazan, kendilerine özgü ürettiği fikirleri olmayan kişiler, olsalar olsalar belli bir cemaatın şeyhi olurlar!
Gök Yeleli Bozkurt Çevrimdışı  
Alt 26.12.2005, 21:33   #8 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TürkOğuz adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 739
Türkeş sadece bir siyasetçidir. Siyasi Lider!

Bir lider'in Başbuğ olabilmesi için bazı kriterler vardır. Birisi, bir adama çıkıpta ''sen Başbuğ olsana'' (!) demesiyle o adam Başbuğ olmaz!

Başkomutan anlamına gelen Türklerin her bakımdan lideri olan BAŞBUĞ'luk o kadar kolay değil!

İlkönce Türk soyundan olacaksın ! TÜM Milletinin gönlüne yer edeceksin! Yavaş yavaş ipleri eline alacaksın! Milletin düştüğü zor durumdan kurtarıp bir destan yazmasına vesile olacak Milletinin üzerine titreyip onları yokolmaktan kurtaracak hamleyi yapacak ve Milli devrimleri uygulamaya koyacaksın! Savaş günü geldiğinde Tüm Dünya'ya bir kere daha '' TÜRKLER KAZANDI'' dedireteceksin!

Soruyorum şimdi Türkeşçilere! Bu yukarıdaki kriterlere Türkeş uyuyormu? Efendim ? Duyamadım?

Türk ordusunu birçok yerde yönetip, Tanrı katında kutsallaştırmış ve Tanrı katında destan yazdırmış, Milleti yokolmaktan kurtarıp, Milli bir kalkınmaya imza atmış Mareşal Mustafa Kemal Atatürk gibi bir abide dururken Türkeşe Başbuğ demek dangalaklık ve cahilliktiten başka birşey değildir!

Hele hele Başbuğ Atatürk ile türkeşi aynı terazide tartıp, Türkeşçi bir tavırla kendine siyasi bir altyapı oluşturmaya çalışmak bugün tarih karşısında ezilmenin borazanlarını çalmaktan başka birşey değildir!

Siyasi parti liderliğiyle Başbuğ'luğu birbirine karıştırmanın bedeli, tarafımızdan ''Aptallıkla'' suçlanmayı haketmektir!
TürkOğuz Çevrimdışı  
Alt 26.12.2005, 21:54   #9 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 88
Alıntı:
BÖRÜ YABGU adlı Üyeden Alıntı

SON BAŞBUĞ BOZKURT GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRKTÜR.
İLTERİŞ Çevrimdışı  
Konu Kapatılmıştır

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler