Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TOPLUMSAL KONULAR > Toplumsal Konular > Doğal Yaşam > Doğal Yaşam > Türkçülerin Hayvan Sevgisi > Türkçülerin Hayvan Sevgisi > Evcil Hayvanlar > Köpekler

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 02.04.2008, 16:35   #1 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 28
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Başıma gelen bir olay

Merhaba bugün başıma gelen olay yüzünden yavru bir köpek almak istiyorum artık, olayı anlatayım ki köpeği olanlar dikkat etsin.
Kuzenim bir köpeğe bakıyor yada kendisi baktığını sanıyor,hayvancağız 6 aydır karanlık bir odadan dışarı cıkmamış şuan 9 aylık bir canavar gözleri kanlanmış kendisi köpeği çıkaramadığı için beni çağırdı sanırım çıkarmak isterken kendisine saldırmış köpeği aldığından bugüne kadar 3 kere görme şansım oldu, evi 3 saat uzaklıkta olduğu için yolum düşmedi.
köpeğin sesini duyunca azda olsa içime bir korku düştü kapıyı araladığımda dışarı çıkmak istemesi gereken köpek nasıl bir hal aldıysa saldırma durumuna geçiyor, genelde köpeklerden korkmam şimdiye kadar iki kere köpek tarafından ıstırıldım ikiside aynı köpekti ilk ıstırılmam yemeğini verdikten sonra arkamı dönmem olmuştu:) ikinci ıstırılma sebebimde dolaşırken yanlışlıkla ayağına basmıştım. ama bu normaldi çünkü kendi yetiştirdiğim bir köpek değildi, kaldığımız yerden devam edelim köpekten azda olsa tırstım elimdede bir kangal sucuk var kapısını açıp kenara çekildim bahçe kapıları kapalı dışarı çıkmasın diye ama bizde bahçedeyiz köpeği çağırıyorum ters ters bakıyor gözleri kıpkırmızı olmuş ilk defa okadar korktum duvara çıkmamla köpek yanımda bitiverdi elimdeki sucuktan parca koparıp onu beslemeye başladım ama hala çok dikkatli takip ediyordu yavaşca duvardan indim köpeğin tasmasını takmam gerekiyordu bir saatten fazla kendime alıştırmaya çalıştım en sonunda kendini sevdirdi tasmasını bağlamayı başardım 2 saat felan dolaştırdım daha sonra bahceye bağladım köpek benle oynuyor fakat ne yaptığının farkında değil oynarken dişleri kanatacak kadar sert davranıyor umuyorum iyi olacak.
Benim şahsi düşüncem köpek eğitimi ve yetiştirilmesi için önce sahibinin eğitimli olması gerekir.
Artık yabancı yetişkin bir köpek istemiyorum yavru alıp yetiştirmek istiyorum ve iyi bir köpek içinde para harcayacağım kesin.

Irkçı kardeşim özel ileti gelmedi bana özel iletide yazamıyorum , saygılar.
suleyman Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
başıma , bir , gelen , olay

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler