Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 01.07.2007, 21:55   #1 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gökhan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,356
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
basın bile gerçek Türkçülerin farkında

Türkçü geçinen birtakım gizli düşmanımız olan çevreler gerçek Türkçülere düşmanlık yaparken basındaki çöreklenmiş Türklük düşmanı yazarlar da Türkçü sitelerden bahsetmektedir.

Daha önce Hrant Dink'in ölümüyle bizim otağımız basının gündemini meşgul etmişti. Son olarak da kardeş otağımız nihalatsiz.org murat belge tarafından konu edilmiştir.

Bizlere sanalcı diyen ve bizler olmadan esameleri bile okunmayan sanal dernekçiler çok kıskanıyor farkındayız ama biz de diyoruz ki kıskanmayınız bu Tanrı vergisidir bu işler atmayla tutmayla olmaz.
Gökhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 01.07.2007, 21:57   #2 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Mengü adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 157
İnternet'te iken bile böyle ses getirebiliyorsak gerçek hayatta yeri göğü nasıl titretiriz..
Mengü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.07.2007, 14:18   #3 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

TürkOğuz adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 739
Medya Türk düşmanlığıyla beslenmektedir. Bunun en güzel örneği Belge gibilerdir. Her gün köşesine yazı yetiştirme zorunluluğu olan bu sözde gazeteciler günümüzün Ali Kemal'leridir. Milli mücadeleyi körükleyen Türkçü fikriyat bugün de birilerini öylesine yıkıma uğratıyor ki gün geçtikçe Türkçülüğe çamur atmanın çitasını yükseltmeye çalışıyorlar.

Ne biz Türkçülükten vazgeçeriz ne de boyun eğeriz. Belge ve onun gibi sığıntılar bizlere düşünce dersi veremez. Yavuz hırsız misali bizi evimizde susturmaya çalışanlar şunu unutmasınlar ki bir Bilge Kağan, bir Mustafa Kemal daha çıkarırız içimizden.

Elbette düşmanımız çok olacak çünkü doğru yoldayız.

Sahte Türkçüler de böyle zamanlarda belli oluyor. Forum kurup klişerle uğraşmak çocuk oyuncağı. Biz burdayız, yazdığımız çizdiğimiz ortada. Türk ırkı Sağolsun.
TürkOğuz Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.07.2007, 15:03   #4 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

YALINSAK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 522
Her fırsatta utanmadan, kinlerini ve nefretlerini kusar gibi bizlere dil uzatmaktan geri kalmayan Murat Belge gibi kişiler, bizlerin ne kadar doğru yolda tavizsiz olduğumuzun belirtisidir.

Atsız Atamızın bize göstermiş olduğu yolda her bir engeli merhamet duygusu olmadan ilerlemeyi ilke edinmiş bir vaziyette düşmanlarımızı günü geldiğinde deşifre edip, gereken cevabı vereceğimizden emin olmalısınız.

Sağda solda Türkçüyüm diye geçinen çapulcu ordusuna mensup kişilerede, Murat Belge gibi kişiler bizim adımıza cevap vermektedir, bizlere dil uzatarak.
YALINSAK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.07.2007, 16:04   #5 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İlteriş Kağan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 254
bizi ırkçılıkla suçlayan şerefsiz medya;
ülkeyi bölmekle suçlayan satılık medya;

neden anasayfamızdaki ATATÜRK e bakmazlar anlamıyorum
hani onlarda ATATÜRK çü ya o bakımdan
Alt 02.07.2007, 16:38   #6 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

YALINSAK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 522
Irkdaşım bakarlarmı, sadece işlerine geldiğinde Atatürk'ü ve Atatürkçülüğü kimseye bırakmadıkları gibi bizden daha çok Atatürkçü olurlar.
YALINSAK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.07.2007, 19:00   #7 (İleti Bağlantısı)
ALPAGU

Emin Deha Sönmezışık adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 226
Selam

Dün çok ilginç ve moralimi bozan bir olay yaşadım,sizlerle paylaşmak istiyorum;kemalistler forumlarına üye oldum,deniz gezmişi o kadar yüceltmişlerki gelmiş geçmiş en büyük milliyetçi ilan etmişler.Cevap yazmadan duramadım,deniz gezmişin o kadar yüceltilecek bir şahıs olmadığını,filistinde gerilla eğitimi alıp türkiyeye yollandığını,marks ve lenin hayranı olduğunu,ölmeden önce ağzından çıkan son sözün yaşasın kürt halkının bağımsızlığı olduğunu söyledim...Keşke beni yalanlasılardı,o zaman cahiller derdim ama yalanlamadılar onun en büyük vatansever olduğunu,ATATÜRK gibi düşündüğünü,milliyetçi olduğunu falan söyleyip beni forumdan bu mesajım için atmışlar...Üstüne üstlük bana sahte ATATÜRKÇÜ damgası vurup en iğrenç hakaretleri söylemişler...Türkçü ve Turancı olduğumu onlara söylemiştim ama onlar bunu aşağılık bir ideoloji olarak algılayıp benmle dalga geçtiler...Aşağılık olan kendilerdir...
Lenin'e hayranlık duydukları için TÜRKÇÜLÜĞÜ VE TURANCILIĞI aşağılık bir düşünce gibi görüyorlar,kansızlar!!!ATATÜRK'le lenin marks ve maoyu bir sepete koyuyorlar!!!Bu kimseler ATATÜRK'ü ya anlamamış veya anlamamak istememektediler veya ATATÜRK'ü kullanmaktadırlar!Hangisidir anlayamadım ama gerçek olan birşey var marks,lenin,che,mao hiçbir zaman ATATÜRK'le aynı kefeye konamaz...ATATÜRK ne onlara benzer ne onlar ATATÜRK'e!!!
Foruma üye olup görebilirsiniz,ilgili konuda hiçbir yorum yapmadan TÜRKÇÜ VE TURANCIYIM demeniz sorgusuz sualsiz atılmanız için yeterlidir!!!Esas örümcek beyinliler kendileridir!!!Deneyin ve görün...

Türk, Oğuz begleri budun eşiding. Üze tengri basmasar,asra yir telinmeser, Türk budun,ilingin törüngin kim artatı udaçı erti? Türk budun ertin,ökün!(KÜL TİGİN,doğu/22-23)
Emin Deha Sönmezışık Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.07.2007, 20:00   #8 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Gök Yeleli Bozkurt adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,983
O Kemalist geçinenler, soyu sopu belirsiz olan, aşağı ailelerin sapık bir ideoloji olan Komünizm'le beyinleri iğfal edilmiş kompleksli ve Türklük düşmanı olan eniklerinden oluşmaktadır. Ümmetçiler nasıl dini kullanıyorlarsa, bu gibi çapulcular da Başbuğ Atatürk'ü kullanmaktadırlar.

Bu tip kızıl köpeklere şu yazıyı okutacaksın ki metabolizmaları bozulsun. http://www.atsizcilar.com/cu1.htm

Soysuzlar verecek cevap bulamayınca kuduz köpek gibi saldıracak yer ararlar. Benim hayatım bu kızıl köpekleri madara etmekle geçtiğinden onları çok iyi tanırım. Bunlar, Rus empeyalistlerin Türkiye'deki uzantılarıdır. Komünizm denen insanlığa zararlı canavar öldü ama leşi hala koku saçmaya devam ediyor. Bunlar papağandan farksızdır. Bunların yaptıkları, duyduklarını veya üç beş kitap okuyarak ezberledikleri aptal insanları avutabilecek basmakalıp zırvaları papağan gibi tekrarlamaktan ibarettir. Bu cahil devşirme mankurtların en çok korktukları ve kin duydukları kişiler Türkçülerdir. Karşılarında Türkçü görünce uyuz bir sokak köpeği gibi kuyruklarını apış aralarına alıp arkalarına bakmadan kaçarlar. Çünkü Türkçüler, eğitimli ve kültürlü kişiler oldukları kadar ideolojileri de, onların ideolojileri gibi çürütülüp parçalanamayacak kadar sağlam ve derin temellidir. Bu yüzden bu Türklük münafığı Atatürk bezirganları biz Türkçülerden nefret ederler.
Alt 02.07.2007, 20:12   #9 (İleti Bağlantısı)
ALPAGU

Emin Deha Sönmezışık adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 226
Diline Sağlık!

Diline sağlık ırkdaşım,ne gerekiyosa söylemişin!!!

Türk, Oğuz begleri budun eşiding. Üze tengri basmasar,asra yir telinmeser, Türk budun,ilingin törüngin kim artatı udaçı erti? Türk budun ertin,ökün!(KÜL TİGİN,doğu/22-23)
Emin Deha Sönmezışık Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 02.07.2007, 20:44   #10 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Tonyukuk19 adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 417
Hiç bir milli duyarlılığı olmayan bir insan nasıl Atatürkçü olabilir, Türklük üzerinde hassasiyet taşımayan ve bunu nerdeyse
dini gibi savunmayan insanlar yığını hangi hakla kendilerine Atatürkçü diyebiliyor.
Tonyukuk19 Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler