![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
BAŞLIKSIZ BİR YAZI.....
Başbuğumuzun bizlere bıraktığı bu toprakların üzerinde gezen,cümle partilerin veledleri YETER ARTIK!
Ben bir öğretmenim daha doğrusu işsiz bir öğretmenim.Neden mi işsizim siz Osmanlı devşirmesi veledlerin yıllardır partizanlık yaparak peşkeş çektiğiniz VATANIMDA hak etmeyene iş verme kampanyalarına katılmadığım için işsizim ve benim gibi niceleri işsiz.... Dört sene gece gündüz çalıştığım,yandan çakma eğitim kurumu olan dersanelerin,sizin gibi sümenaltı müfettişleriniz yüzünden aday öğretmenliğim kaldırılmadı,sigortasız 380 ytl'ye iki sene çalıştım.Her sene müfettiş gördüm ama her nedense onlar beni değil sadece PATRONLARI gördüler.Bir flashdiske 28 adet kayıtsız öğrenciyi görmediler. İnanın hiç suçları yok! bu ülkenin külhanbeyi başbakanı "Öğretmen paran yetmiyorsa simit sat" bir diğeri "Benim memurum işini bilir" diyerek zaten tüm yolları açmadı mı? Tahtakale çakalı bakan "Ben satarım" demedi mi? Aziz milletim bunlar halk atasözü "İmam os.....sa cemaat s...r" tümcesini "Cemaat ne isterse imam onu eder" yapmadılar mı? Başbuğum seni çakallık yapmayan onurlu TÜRKÇÜLER adına anıyoruz bu otağda.Rahat uyu! birgün TÜRKÜN yere düşen onurunu kaldıracağız,ama önce bizimle aynı topraklara ayak basan çıkar odaklarını bertaraf etmemiz gerekir.Bu temizlikte senin öğrettiğin özgürlüğü;bize meclise k.rtleri hediye etmekle şerefsizlenen,izini terkeden devşirme Atatürkçüler de var. Şimdi daha da rahat uyu! |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Üniversiteler kimseyi iş sahibi yapmak için eğitim vermez. Yani size iş garanti etmez. Eğitim önemli bir sorun, üniversite yöneticileri kendi çıkarlarını kariyerlerini düşünmeyi bir kenara bırakıpta eğitime öncelik verirlerse, kaliteli eleman yetişeceği aşikardır. Şuda var tabi; Yeni mezun bir öğretmenin öğretmen olarak atanması, yeni mezun mühendislik öğrencisinin mühendis olarak ünvan kazanması doğru değildir. İş tecrübesi önemlidir. Stajyer öğretmenlik ve stajyer mühendislik uygulaması yerli yerin de bir uygulamadır.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|