Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKLÜK VE TÜRKÇÜLÜK ÜZERİNE HER ŞEY > Türklük ve Türkçülük İle İlgili Her şey > Türk Yurtları > İşgal Altındaki Türk Yurtları > Batı Trakya

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 22.01.2006, 21:19   #1 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

İletiler: 146
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Bati Trakyadaki Köyler...

Kücük Müselim...
http://www.informatik.uni-bremen.de/.../kucukmuselim/

Susurköy

http://www.informatik.uni-bremen.de/~yuecelxx/susurkoy/
BatiTrakyaliTürkmen Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 22.01.2006, 21:31   #2 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Websiteleri

http://www.batitrakyalilar.com/

http://www.tuerkuensesi.de.tf

http://www.westtrakien.com/
Alt 22.01.2006, 21:50   #3 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Resimler...

Gümülcinedeki Esnaf...

Zor durumlar altinda calisiyorlar, vergi vergi vergi, Türk esnafinin belini büküyor

Eski carsi....
Yunan devleti bu güzel Türk carsisinin inadina büyük binalarin arkasinda birakti, Türk kimligini silsin diye..

Eski Cami
Bu camide osmanli zamaninda yapilmis bir camidir ve yeniden onarildi...

Bati Trakyadki Gencler...
Malesef cogu Türk kimliginle ugrasmiyor...

Alt 30.01.2006, 02:31   #4 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Türkmen İhtilali adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 158
Esenlikler olsun oralarda ki ırktaşlarımıza...
Türkmen İhtilali Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.03.2006, 04:37   #5 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

İletiler: 4
Cok sevindim butun bu sitelere.

Guzel Kardeslerimiz, Bati Trakyali Turk soydaslarimizi, sizleri hic unutmadik, hic de unutmayacagizda!!!

Bakin, gecenlerde asiri manyak bir Yunan terorist orgutunden haberdar oldum - Trakya Sahinleri diye. Sozde bu bocek yuvasindan uremis, soyu bozuk olan "Yunan" denilen yaratiklarin birkac tanesi bir araya gelipte Bati Trakyadaki soydaslarimiza saldirilarda bulunuyorlarmis arada sirada. Bu haberler dogrumudur?

Ustelik, dogruysa, acaba bizler Trakyada bir Kurtulus Savasi baslatabilirmiyiz? Bunun icin neler gerekli? Simdiden Trakyayi Yunanistandan koparsak cok daha iyi olacak diye dusunuyorum. Nasil olsa bu itler Turkiyedeki Apo itini ne bicim desteklediler bunca sene.

Bu konuda fikirlerinizi ogrenmeyi cok isterim. Bakalim Yunanistan nasil basa cikacak eger bizimkilerde silaha sarilsa orada. Eger Turkiyeden yardim lazimsa, butun bunlar olabilir.
Hakan Korkut Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.03.2006, 17:15   #6 (İleti Bağlantısı)
Üyeliği iptal edilmiştir

Alıntı:
Hakan Korkut adlı Üyeden Alıntı
Cok sevindim butun bu sitelere.

Guzel Kardeslerimiz, Bati Trakyali Turk soydaslarimizi, sizleri hic unutmadik, hic de unutmayacagizda!!!

Bakin, gecenlerde asiri manyak bir Yunan terorist orgutunden haberdar oldum - Trakya Sahinleri diye. Sozde bu bocek yuvasindan uremis, soyu bozuk olan "Yunan" denilen yaratiklarin birkac tanesi bir araya gelipte Bati Trakyadaki soydaslarimiza saldirilarda bulunuyorlarmis arada sirada. Bu haberler dogrumudur?

Ustelik, dogruysa, acaba bizler Trakyada bir Kurtulus Savasi baslatabilirmiyiz? Bunun icin neler gerekli? Simdiden Trakyayi Yunanistandan koparsak cok daha iyi olacak diye dusunuyorum. Nasil olsa bu itler Turkiyedeki Apo itini ne bicim desteklediler bunca sene.

Bu konuda fikirlerinizi ogrenmeyi cok isterim. Bakalim Yunanistan nasil basa cikacak eger bizimkilerde silaha sarilsa orada. Eger Turkiyeden yardim lazimsa, butun bunlar olabilir.
Haber dogru gecenlerde Yunan picleri Iskece Sehrinde bir Türk dükkanina saldirmislardir, dükkan sahibi rahmetli Dr.Sadik Ahmete akrabaymis ve birgün öncede Trt de Kadinin sesi programina katilan Isik Ahmet (Dr. Sadik Ahmetin esi) nedeniyle Dükkana saldirida bulunmuslardir.
Dükkanin her hangi Türk dükkani olmasi önemli degil, yanlizca Sadik Ahmetin yakinlarina tacizde bulunuyorlar.
Yunanlar haince saldirmasini bilirler ve hain olduklari her acidan bellidir, onlar yanlizca geceleri ve Kürtler gibi grup seklinde saldira bilirler.
Cok yunanli Bati Trakyadan göc ediyor ya Atina yada bati sahillerine gidiyorlar.
Bati Trakyadaki Türklerin bir cati altinda toplanip helene karsi bir yumruk olursalar, ozaman yunanistan her istedigini uygulayamaz.
Yunanlar seslerini cikaramazlar onlar yanlizca polis sayesinde öterse yoksa isleri mafti.
Alt 18.06.2006, 20:51   #7 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 66
Bir gün tüm esir TÜRKLERİN ÖZGÜRLÜKLERİNİ kazanmasını ve bir olmasını diliyorum
bduran Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler