![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bati Trakyadaki Türkler
Degerli Irkdaslarim malum ben Bati Trakya dogumlu birisiyim ve size anlatmak istediklerimi sizde duymak istemessiniz, ama zamani geldi ve gecti diyorum.
Yillardan beri Yunan baskisi durmuyor, daha önce silahlandi simdide sinsi politiklalan, rus fuhusun sayesinde ve birde devlet ve polis baskisi sayesinde Bati Trakyadaki Türk insani yok oluyor. Yillardan beri durmadan göc veren Bati Trakya bugün tamamen 150 bin Türk barindirmakta. Ilk basta Türkiye olmak üzere diger ülkelerlen berbaer iki bucuk Milyondan fazla insan göc etmistir ve gidende arkasina bidaha bakmiyor. Türkiyede bugün cok sehirlerde yasayan kandaslarim bir yandan cok basarilar ama bir yandanda icraatsiz kalmislar ve Bati Trakya icin hic birsey yapmiyorlar. Nasil oluyorda 40 bin yunan Istanbul icinde istedigini yapabiliyorlar ve 150 bin Bati Trakya Türkü Bati Trakya Topraklarinda cogunluk olmasina ragmen ekonomik acidan güclü olamiyor ve her yil ciftciler olsun yada diger esnaflar durmadan yunan hükümeti tarafindan sömürülüyor. Egitim sifir, okullarin durumu berbat, cocuklar bu gidisle Türkceyi bile unutucaklar, birakin cogunun daha bir orta okul diplomasi yok. Aksamlari kizlar ve gencler sokaklarda bulusurlar ve her gecede köylerde sira sira eglenceleri olur. Genclerimiz sudan fazla icki kullaniyor ve her yil ehliyetsiz cocuklar motosiklet kazalarinda ölüyor ama yunan cocuklari ehliyetsiz bile motosikletlere binmiyorlar. Aile ici kavgalar gündem icinden olmus, miras icin iki kardes bir birine düsman ( Kürtlerdede bir birini tutmak var), komsu komusuyu polise sikayet ediyor, 3 Milletvekili cikaricagimiza 1 Millevekili meclise yollaya bildik. Türkce cümlelerin icinde yunanca kelimeler isgal etmesi yada yunanca konusmak artik bir yasam olmus. Yapilan eglencelerde su kiz bu oglanla yarin aksam yine baskasinla, ne varmis ne yommus. Evlenenler artik namus bile sormuyor, bunlar eskide yoktu, ama simdi var. Cingenelen evlenenler var, pomak kizlarini alanlar var, yunanlan evlenek Türkler dolu. Ben bu insanlari elestirmiyicemde kimi elestircem, soruyorum sizlere, tabiki bunlari. Ben yillardan beri ugrasiyorum ve durumu izah etmeye calisiyorum, ama cogunun umrunda degil. Örf, Adet elden gitmis. Yöresine sahip cikmayan gencler dolu Dilini özünü unutmus gencler dolu, bir rum fahisesi icin. Eskis gibi aileler cok cocuk yapmiyorlar, yanlizca 1 veya iki. Eskiden 6 ila 9 cocuklu aileler varmis ve bu bir aile icin hem zenginlik hemde gücmüs. Egitim sifir ve cocuklarin cogu yüksa tahsiliyet yapmiyorlar yada yapamiyorlar. Kimin inkani varsa cocugunu Türkiyeye yolluyor okusun diye... Yorum sizlerin... (Gecenlerde CIKI_SAD Irkdasimin yazdigi Basliga "Bulgaristandaki Türkler" bir ileti eklemistim ve sonrada silinmis, ama sunu bilin ben Bati Trakyayi daha iyi taniyorum, onun icin yazdim). Esenkalin.... |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Değerli kandaşım;
Bulgaristan'da bizim, Batı Trakya'da bizim, Yunanistan'da bizm. Daha düne kadar boyunduruğumuz altında ayaklarımızı öpüp yalakalık eden bu milletler; nasıl olsa bir gün tekrar bizim boyunduruğumuz altına girip ASİL TÜRK MİLLETİNİN hizmetini görmeğe devam edeceklerdir ve bu kaçınılmazdır. Şimdi gelelim Batı Trakya meselesine.Kandaşım ; kaçınılmaz olan çoğunluk içinde azınlığın erimesidir. Ancak ASİL TÜRK MİLLETİNİN evlatları nerede olurlarsa olsunlar mutlaka ama mutlaka lazım olan bir kıvılcımla asıl benliğine dönerler. Bu gün Batı Trakya'da yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen , orada oluşmuş bu durumun tek sorumlusu halen ülkemizde iktidarda bulunan TAYYİPOS ŞALİKAŞVİLİ dir. Bu devşirme bundan bir süre önce BatıTrakya'ya yaptığı gezide oradakilerin gözünün içine bakarak"" Yaşadığınız bu devletin yasalarına ,yaşam biçimine mutlaka uyum sağlayın.çünkü sizin devletiniz burasıdır."" deme gafletini sergilemiş beyinsiz bir devşirmedir. Şundan hiç endişe edilmemelidir ki TÜRKÇÜ BİR İKTİDARA SUSAYAN BU MİLLET elbette bir gün güneşin tekrar doğmasıyla beraber amacına ulaşacak KURTBAŞLI GÖK BAYRAĞI GÖNDERE ÇEKECEK ve işte o zaman kıyamet kopacak. Saygılarımla esen kalın |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bende Trakya göçmeniyim bu toprak tekrar bağımsız olacaktır.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır
|
Irkdaşlar benim anamın tarafı Trakyalıdır ve bulgar göçmenidir ve ben annemin köyüne gittimde k.rtleri orada gördüm içim kötü oldu.Düşünün biz Trakyayı rumlardan temizleyi düşünyorken oraya k.rtler bile gelmiş ülkemiz büyük bir işgal içindedir.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bati , trakyadaki , türkler |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|