![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bati Trakyada yasayan cingeneler...
Degerli Irkdaslarim, malum ben Bati Trakyali bir Irkdasinizim ve 16 yildan beri Alamanyada yasiyorum ve izah etmek istedigimi konu Bati Trakyamizda yasayan cingenelerdir.
Yillardan beri bu it sürüsü Alamanyada ve diger Avrupa Topraklarinda kendilerini Bati Trakyali Türk olarak tanitiyorlar ve malesef son olaydan sonra, bir cingene picinin Nevsehirli kizlan Alamanyada evlenmesi, beni cok sinirlendirmisti. Bu pic sürüsü sirtimizdan gecinmek yetmezmis gibi artik Türklerle kiz alip kiz veriyorlar, ve cok kez anlatmama ragmen bu it sürüsünün Türk olmadigini ve bana gelen tepkiler su oldu "ya onlarda müslüman, onlarda Türkce konusuyor, ayrimcilik yapmayalim".Bu laflari zamaninda diyen kisi beni bir Yunanli olarak görüyordu, ama su piclere geldikten sonra, adamlar onlarida kürtler gibi kardes ilan ettiler. Baverya eyaletin münih kentinde Bati Trakyalilarin iki dernegi var birisinde safkan Türkler ve digerinde cingeneler ve böylelikle hemsehrilerim bunlara gereken cevabi vermisler. Alamanyada yasayan Anadolu kökenli Irkdaslirimiz dikkat etsinler ve her önüne gelen Bati Trakyaliyim diyen kisi Türk degildir. Bati Trakyadaki cingeneler cok esmerdirler ve 10 metreden kokusunu kokabilirsiniz ve bunlar gercekten cok igrenctirler, konustuklari Türkce zaten Türkce degildir ve bizim gibi Bati Trakya sivesinde zor konusurlar. Bu konuyu simdi yazmamin nedeni bir kac gün öncesi bir olay olmustu ve yien sempanze birisi kendisini Bati Trakya Türk olarak tanitti ve bende üstüne gittikten sonra ona sunu dedim "sen en iyisi cingene oldugunu söyle, ne mal oldugun ortaya ciksin". Lakin yine bana kizdilar ve neden bukadar ayrimci oldugumu sordular, cevap olarak dedimki... Asil Türkün genlerinde Irkcilik vardir, sizi ümmetcilik yok etmis... Ve olay yerinden ayrildim.... Inanin icim cok rahatti ve bir cingeneye kim oldugunu yüzüne söyledigim icin. Gün geldimi onlari Bati Trakyada hep beraber kovucaz. Esenkalin... |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
|͇̿c͇̿¤̿ ͇̿|
|
İyi yapmışsın kardeşim evet gün gelecek hepsini kovacaz
|
|