![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) | |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Baykal da Pes Etti!!!
AKP ve MHP'ye göre nispeten daha milli politikalar izleyen Baykal da sonunda çark etti!
Baykal, Hürriyet ve Sabah gazetelerine, ayrıntılarını önümüzdeki günlerde açıklayacağını belirttiği “Kürt açılımı” olarak nitelenebilecek yeni öneri paketini, şöyle anlattı: Alıntı:
Peki Baykal efendi sen böyle konuşursan, hain kürd, "bak 12 askeri şehit ettik, nasıl geri adım attılar, 12 tane daha şehit etsek tamamen bağımsızlık kazanırız" diye düşünmezler mi? |
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Baykal, adından Kuzey Irak'taki kürt grupların refleksini kırmaya çabalıyor, onlara Türkiye'nin cazip teklifler götürerek Türk düşmanlıklarını önlemeye uğraşıyor ama şu hâliyle Menderes'ten bile daha toy bir hareket sergilemiş oluyor. Kürtler, doğuştan Türk ve Türkiye düşmanıdır. Bu yüzden onları Türk dostu yapmaya çalışmak boşuna bir uğraştan başk bir şey değildir. Deniz BAYKAL bu açıklamasıyla büyük prestij kaybetti.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Oldu olacak devletin adını Türkiye Cumhuriyeti yerine Türk-k.rt Federe devleti olarak değiştirelim.Nasıl olsa verilen bu kadar haktan sonra eminim ki bir kaç yıl sonra bu tekliflede karşımıza geleceklerdir. Şuan ki çok partili rejim, konu k.rt sorununa gelince nedense tek partili rejim gibi davranıyor. Herkes sanki ağız birliği etmişcesine aynı şarkıları söylüyor. Bu mahlukatların asıl istediklerini hala anlamayanların ya kör,sağır yada vatan haini olması gerekir.Bizler hoşgörüden,tv yayınlarından, eğitim olanaklarından bahsederken onlar özerklikten,federasyondan bahsetmektedir. Türkiye Cumhuriyeti döneminin öncesinde ve sonrasında k.rtler hiçbir zaman kendisini Türk olarak görmemiş her fırsatta kendi bağımsız devletleri için vatan aleyhine her türlü kirli işlere bulamıştır. İster din adamları olsun, isterse de aydın kesimleri bu amaç uğruna her türlü hainliği,kahpeliği göze almıştır. Bu işin sonunun cazip teklifler sunarak gelmeyeceği aksine ellerindeki tüm demokratik haklarını alarak Türkiye Cumhuriyetin den başka yerlere göç etmek zorunda bırakılarak geleceği kanaatindeyim. Dünyanın hiçbir yerinde k.rtlere bu kadar hak tanıyan bir başka devlet yok. Aynı zamanda k.rtler yüzünden bu kadar başı ağrıyan bir başka devlette yok.
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Kürtlerin asıl hedefi, Hatay-Rize hattının doğusunu almak ve K.Irak'taki kıroistanla birleşmek. Yalnız bunu yapmanın kolay olmadığını biliyorlar, Türkiye'den bir anda kopsalar piç gibi ortada kalacaklar, eğitimsiz sefil bir kitle olduklarının farkındalar. Bu nedenle önce federasyona geçip Türkiye'yi biraz daha (3-5 sene) sömürüp iyice güçlendikten sonra bağımsızlık isteyecekler. Yoksa doğrudan bağımsızlık alsalar kuracakları devleti yürütemezler, ne eğitimli doktorları ne diplomatları ne mühendisleri var...Bir süre daha Türkiye'yi sömürüp bunları da elde ettikten sonra bağımsızlık için bastıracaklar...
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Deniz Baykal mantıksız konuşmaya başladı. Bu milletin çıkarlarını kim tehdit ederse karşısında bizleri bulacaktır...
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
siyaset böyle birşey maalesef. Bu açıklamayı Baykal'ın kişiliğine değil ama başında bulunduğu kurumun bugünkü stratejik konumuna yakıştıramadım. Kim ne derse desin Kemalistleri Chp temsil ediyor ve onlar bile kürdofillik batğına saplanırsa gerçekten hiç hoş olmaz...
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kürtleri kazanmaya çalışmak için olmadık teranelerle milleti kendinden nefret ettiren siyasetçileri anlamıyorum. Bugün ulus devlet anlayışının savunuculuğunu yapan (en azından yapması gereken) neredeyse tek parti konumunda olan CHP'nin genel başkanı, bu tür söylemlerde bulunarak aldığı oyları mı düşürmek istiyor, yoksa kendisini sevip savunan insanlara el alemi mi güldürmek istiyor? Bunlardan hangisi?
MHP, kürtlere hoş görünmek için yapmadığını bırakmamıştı. Hatta Ülkü Ocakları Genel Başkanlığına Alişan SATILMIŞ adlı bir kürdü bile oturtmuştu. Sonuç ise ortadadır; tüfek ters tepti ve şimdi Ülkü Ocaklarında ben kürdüm derseniz bir dünya kürt destekçisi bulursunuz ama türk'üm derseniz "biz ırkçılığa karşıyız, türk'üm diyen herkes Türk'tür" cevabıyla karşı karşıya bırakılırsınız. Peki yıllardır siyasi hayatın içinde bulunan Deniz BAYKAL hiç düşünmüyor mu bu olanları? MHP'nin düşdüğü bu durumu hiç aklına getirip, sebebini sormuyor mu kendine? Zaten bizim siyasetçilerin ortak özelliğidir; kürtleri kazanmak uğruna bin bir taviz verirler, sonra kürtlerin mazkarası olup çıkarlar... |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Chp mhp ve digerleri hepsi duzen partisi sonucta. Turklugu ve milli cikarlarimizi herseyin ustunde tutan bir parti yok . Deniz Baykal da son aciklamasiyla kiro kokenli chp li dogu milletvekillerinin politikalarina teslim olmus gorunuyor.
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bunlar Evrimini tamamlamamış hint kırması bir guruptur.Bunlara iyilikle davransanız bile anlayacak kapasitede değiller.Güdemezsiniz bunları.Baykal neden böyle bir yanlışa itildi anlamadım.Tehdit edilmiş olabilir.Başkanlık altından çekilecek korkusuyla böyle bir açıklama yapmış olabilir.Çünkü yanında bol miktarda kürt var.Mesela çantasını taşıyan mehmet sevigende halis kürttür.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Öncelikle cevabı verilmesi gereken soru '' Politika nedir,neden yapılır ?'' başlangıçta bunu cevaplamalıyız.Politika insanların belli amaçlara ulaşmak ve sahip oldukları değerleri hayata geçirmek için giriştikleri ve zaman zaman işbirliği,uzlaşma zaman zamansa çatışma biçiminde ortaya çıkabilen bir stratejik etkileşim sürecidir. Bahsi geçen belli amaçlara ulaşmak tümcesini;Türkiye Cumhuriyetini her yönden kalkındırıp,muasır medeniyet seviyesine çıkarmak olarakta yorumlayabiliriz. Peki bizim politikacılarımız bunun kaçta kaçını yapıyor? yada belli amaçlar tümcesinden başka yorumlar mı üretiyorlar kendi kendilerine. Politikada amaç yaşadığın toplumun huzur ve refahını sağlamaktır.Gerektiği yerde uzlaşma ki biz bunu yıllardır k.rtlere karşı uyguluyoruz gerektiği yerde de çatışmadır bu uygulamayı ise Başbuğ Atamızdan ölümünden sonra anında terk ettik. Demek ki politika da hedefe ulaşmak için ikinci bir yol daha var. Başbuğ Atamızdan sonra ülke yönetimine gelen politikacılar hep birinci yolu tercih etti.Sonuç olarak devamlı büyüyen bir k.rt istilası,dışa bağımlı olan bir ülke ekonomisi ve bağımzılığını kaybetme noktasına gelen bir cumhuriyet ortaya çıkmıştır. Görülüyor ki birinci uygulama bu coğrafyada bizi devamlı geriye götürmüştür ve kesinlikle terk edilmelidir. Hemen ardından k.rt sürüsüne karşı ikinci ve kesin sonuç alacağımız olan uygulama işleme konulmalıdır. ''CATIŞMAK '' diğer bir deyişle k.rt kahpeliğine artık gereken en sert cevabın vermek fakat politikacılar günümüzde hala birinci uygulamayı kullamakta ısrar ediyorsa bunun altında bilinçli yapılan bir Türkiye Cumhuriyeti düşmanlığını görmek hiçte zor değildir.
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
kürtler ve arapları getirip okutacakmışız.Duyunca çıldırdım hiç baykaldan böyle sözler beklemezdim.İçimizdeki pislikler yetmiyo birde Irakın pisliklerini musallat edecek başımıza
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yahu ben anlayamıyorum nedir bu kroları kazanma çabası?Yok mu Türkiye'de "Ya TÜRK'sün ya PİÇ" diyecek bir parti,siyasetçi?
Eskiden sıkı bir MHP'liydim.Ancak gerek turkcu.net gerek burda okuduğum yazılar dolayısıyla MHP'den soğudum.Baykal'ı dinlediğimde ise fikirleri MHP'den daha radikal gözüküyordu.Ancak hepsi yalanmış demek.Hepsi oy uğruna sarfedilmiş sözlermiş. MHP'ye diyeceğim yok.Zaten ne olduğu belirli bir parti. CHP'nin ise gerçek yüzü ortaya çıktı. Tanrı MHP'nin de CHP'nin de belasını versin. Kesinlikle Türkçü partinin kurulması lazım. |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bunun adı siyaset. Baykal kendisiyle çelişiyor. Meclis ilk açıldığında k.rt vekillerin elini sıkmamıştı, yanlarından geçerken selam vermemişti. Şimdi ise k.rtleri kazanmaya bakıyor. Anlaşılan, doğu ve güneydoğu bölgesinden oy kapma peşinde.
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu politikacilarin hepsi yalaka,yanar doner,sahtekar,uskagitci,duzenbaz olurlar. Bakmayin siz bunlarin onceden vatan,millet ,sakarya naralari attigina, oy icin bunlar vatani iki gunde taninmaz hale getirirler.Baykal da bunlardan biri ,sasirmaya gerek yok.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti |
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
Düsünüyorumda acaba bizim Türk politikacilarimizi DTP/PKK li hayvanlar tehditmi ediyor ailene, kizini, cocugunu vs. öldürürüm diye. Tahminen böyledir. Onlari koruyan yok mudur. Terör ülkeyi ablukaya almis, kürt denen hayvanlar herkaris topragimizi isgal etmisken. Böyle bir olasilik yüksek degilmi? |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|