![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
BAYRAĞI TAŞIYORUM...BENİ YALNIZ BIRAKMAYIN...
ÜNİVERSİTEMİZ BÜNYESİNDE YENİ TÜRKÇÜLER YETİŞTİYORUZ...
BU MAKSATLA BAŞTA ATSIZ ATA'NIN BOZKURTLARIN ÖLÜMÜ,BOZKURTLAR DİRİLİYOR VE BAŞBUĞ BOZKURT ATATÜRK'ÜN NUTUK ESERİ OLMAK ÜZERE BİR TÜRK ÜN OKUMASI GEREKEN İLK ÜÇ ESER PROJEMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ... FAKAT OKUMAK İSTEYEN IRKDAŞLARIMIZA YETİŞEMİYORUZ...ŞU ANDA KORKUNÇ DERECE BİR KİTAP SIKINTISI YAŞIYOR,OKUMAK İSTEYEN ONLARCA ARKADAŞIMIZ OLMASINA RAĞMEN BU KİTAPLARI TEMİN EDEMİYORUZ... BU KONUDA YARDIMI OLABİLECEK IRKDAŞLARIMIZI YARDIMA ÇAĞIRIYORUZ... YENİ TÜRKLER GELİYOR,TÜRKÇÜ DEVRİM DOĞUYOR... OKUMADAN MI? ÖĞRENMEDEN Mİ? BİLMEDEN Mİ? ELBETTEKİ HAYIR... BURDAN TÜM IRKDAŞLARIMA SESLENİYORUM...LÜTFEN BANA ULAŞIN... HERHANGİBİR YARDIM YAPAMIYORSANIZ BİLE EN AZINDAN FİKİRLERİNİZİ PAYLAŞINIZ... GÖK GİRSİN KIZIL ÇIKSIN,UÇMADAN ALTAYLARA BAYRAĞI DİKECEĞİZ... |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bozkurt kardeşim Göktürk, üniversitede yapmış olduğun çalışmaları biliyorum. Bu yaşta, gerçek hayatta Türkçülük adına faaliyet göstermek takdire değer bir iştir. Sen çalışmalarına devam et. Yakında herşey daha güzel olacak. Okulunu da bitirdin mi. Ankara teşkilatı senindir.
Esen kal Bozkurt kardeşim. TTK |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|