![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
BAYRAK ASALIM ASTIRALIM!!
Kardeşlerim bu konuyu Türklüğümüzü her durumda belli ettiğimiz gibi bundada belli etmemiz için açtım.Lütfen her ırkdaşım evine penceresine bayrak assın.Bayraklarımızın Katlı olarak bir kenarde tahammülümüz olamaz.Ayrıca Bayrak asmak içinde illa önemli bir günü beklememeliyiz.
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Katiliyorum soydasim is yerimin penceresine bugunden itibaren asacagim..!
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Odamda her zaman asılıdır.Görünen bir yere koyuyorum ki;Gayritürkler,bayrağımızın asaleti karşısında ezilsinler..
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
ALPAGU
|
BENİM NO -2 YERALTINDA YAŞADIĞIM İÇİN APARTMANIN GİRİŞİNE ASTIM BAYRAĞIMI... :evil: APARTMANDAKİ MAYMUNCUKLARA NİSPET OLSUN DİYE,6 GÜNDEN BERİ DURUYOR,UMARIM BİRŞEYLER SÖYLERLERDE ISIRIRIM MAYMUNCUKLARI!!!MAYMUNCUK DİCEK OLSA BİLE O CESARET NERDE!!!AŞAĞILIK IRK!!!
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
öğrenci evim gariptir biraz. Giriş kapısını açınca adamın karşısına koskoca bir duvar çıkıverir. İşte tam oraya bulabildiğim en büyük Türk Bayrağı'nı asmıştım vaktinde.Hala oradadır, eve giren çıkan gözgöze gelir illaki. Onun dışında penceremde camımda her daim küçük bir bayrak bulunuyor. En kısa zamanda da arabamın arkasına hangi akılla konulduğu belli olmayan hasır şapkayı yokedip yerine Türk Bayrağı'nı koyacağım.
Mevcut şartlar öyle ki; biz vatana sadakatimizi göstermek için çeşitli gayretler içerisine girmenin mecburiyetini hissediyoruz. Kendimizi "biz vatan hainlerinden, k.rtlerden, fettoşculardan, liboşlardan değiliz, biz bu ülkenin yegane sahibi ve efendisi Türk oğlu Türk'üz" demek zorunda hissediyoruz; ki nitekim bu bayrak asma yarışına giriyor, herkesi de davet ediyoruz. Ancak gün gelecek, iş olması gerekene dönüşecek, yani kendimizi kanıtlamak zorunluluğu yerine vatan hainlerini damgalayıp fişleyecek, onların şerefsizliklerini vurgulayacağız. Bir sabah k.rtlere, fettoşculara ve bilimum hainlere ait işyerlerinin camlarına alışveriş yapılmaması konusunda bildiriler asacağımız, gayri Türkler'in yakalarına "Türk değildir" yazdığımız gün, tüm bu uğraşlarımız sonuç vermiş olacaktır. İnancım sonsuz. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
ALPAGU
|
O günler uzak değil ırkdaşım,çok yakında!Ben bunu hissetmekteyim...Bizi öldürmeyen dert bizi güçlü kılar!!!Biz şuan rahatız aslında ,ondan birşey yapmıyoruz biraz rahatımız bozulsun ciddi anlamda sen o zaman olacakları gör...Atatürkün dediği gibi TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR!!!O tarih gene tekerrür edecek ve göstereceğiz dünyaya gücümüzü!!!Göstereceğiz KURT'ların saldırılarını!!!
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Kesinlikle katılıyorum. Odamda duvarda küçük bir Türk bayrağı her zaman asılıdır. Arabamın arkasında da bir bayrak mevcut. Balkonumuzda ise Türk bayrağı ve Fenerbahçe bayrağı yan yana dalgalanıyor. Fenerbahçe bayrağını yakında kaldıracağım ama Türk bayrağı dalgalanmaya devam edecek!
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
"Bayrak bir milletin şerefidir."
-BAŞBUĞ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK-
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Bir önerim var ama bilmiyorum uygun olur mu...Bayrağın sol veya sağ alt köşesine Göktürk alfabesiyle Türk yazalım ..Bunun için de beyaz boyalı kalem veya işleme kullanalım ki , insanlar Türkçü olduğumuzu da anlasınlar..Bu yazı ayrıca bayrağın yanına da birleştirilebilir..
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Sayın bamsı beyrek ırkdaşım;bu yapmayı düşündüğünüz şey;hem bayrak kanununa,hemde Türkçülüğe tamamen aykırıdır.
Türk; bayrağına asla yazı yazmaz.Bunu millet nedir bilmeyen ingilizler yapar. Ama biz Türküz.Bayrağımıza saygısızlık edemeyiz.Saygılar. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kanaltürk izlyen kandaşlarım bilirler Ankara'da ki hain saldırıdan sonra Kanaltürk, "Teröre hayır. Türkiye Türklerindir." kampanyası adı altında bayrak açma eylemi başlattı. O günden beri şanlı Türk bayrağımı herkesin görebileceği bir şekilde evimin camına asmış durumdayım.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Sayın Irkdaşlarım bu konu Mersindeki ve çeşitli Şehirlerde yapılan eylemlerde yakılan bayraklarımıza bir cevap niteliğindedir.
O CAHİL KÜRTLER NE ZAMAN BAYRAK YAKAR VE HER YAKTIKLARI GÜN GEZERKEN KARŞILARINDAKİ BİNALARDA,İŞ YERLERİNDE ŞANLI TÜRK BAYRAĞINI GÖRÜRLERSE O KADAR EZİLİP UTANIRLAR... |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Saygılarımlaaa |
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Cahil dışında diyeceklerim biraz müstehcen ve biraz ayıp olur.yakıştırıyorum :) :) :evil: :evil:
YÖNETİCİ NOTU : KÜFÜR ETMEK YASAKTIR, KÜFÜRLÜ YAZILARINIZ SİLİNMİŞTİR |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| asalim , astiralim!! , bayrak |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|