![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
merhamet yok
|
Bayrak Satan kürtler
Bugün tanık olduğum bir olay. (istanbul)
Çarşıya çıktım ve terörü protesto eden ülkücüleri gördüm ellerinde bayrak şehitler ölmez vatan bölünmez diye bağrıyorlardı tabi o allahu ekber böğürtüsünü de bağrıyorlardı. Grup 30-40 kişiden oluşuyordu ülkücülerin hepsi Türktü ama garip olan yürüyüş ü yapan ülkücülerin arkasından 3 tane hayvana benzeyen k... yürüyordu ve ellerinde Türk bayrakları vardı yani bayrak satıyorlardı. Yürüyüşü yapan ülkücülerde ellerindeki bayrakları o kürtlerden almış olmaları şüphesizdir ve çevredeki insanlar da o kürtlerden bayrak satın alıyorlardı. Bu nasıl bir hal böyle insanlar hem terörü protesto ediyorlar hemde teröristten bayrak alıyorlar, hadi ülkücülerin yaptığı gösteriden ibaret ya halk, onlar neden kürtlerden bayrak alıyorlar bu kadar cahillik olmaz ne zaman geçicek bu hastalık. Hem askerlerimizi şehit ediyorlar hemde utanmadan caddelere sokaklara çıkıp bayrak satıyorlar aşağlık kürtler. İnsanlarımızın bu kadar vurdumduymaz olmaları beni dehşete boğuyor. Yönetici Notu:Yazilarinizi bizi, zor durumda birakmayacak sekilde yaziniz..! |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Evet bende buna sık sık rastlıyorum...
Ama onlardan bayrak alanlara diyecek sözüm yok!
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bende bugün mecidiyeköy de rastladım aynı olaya.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ
|
Haklısın kandaşım bayrak satanlar ya kürt ya çingene.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ellerine hiç yakışmıyor şanlı Bayrağımız
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
EVET KANDASIM COK DOGRU.BU SOYSUZLAR EN KÜÇÜK İŞ KOLUNDA BİLE VARLAR.MAÇLARDA SU,ÇEKIRDEK SATARLAR,İŞPORTA BUNLARIN ELINDE,SOKAKTA MENDİL,SİMİT SATARLAR,KAPKAÇ YAPAR ENİKLERİNİ DİLENDİRİRLER.ŞİMDİ DE BİZİM KANIMIZLA BOYANMIS BAYRAGIMIZDAN PARA KAZANIYORLAR.HALKIMIZ UYANIK OLMALI KANDASLARIM.HERKES CEVRESINDEKILERI UYARMALI.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
o kürt seyyar satıcılarından ankara da bol bol var.milli bayramlarda falan da bayrak satıyorlar.gündem de ne varsa ona göre fırsatı değerlendiriyorlar.bugün bayrak satan kürtler yarın sıhhiye köprüsünün altında korsan cd satıyor fırsatçılık hep bunlarda
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
bu son olaylardan dolayı bayrak satışları arttığı için kekolar bayram ediyor. içten içten ''ülke daha sık karışsın'' diye dua dua ettiklerine eminim... maalesef bayrağımız bile ticari bir meta haline dönüştürüldü...
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
zaten bayrak,belediye merkezi v.s. gibi yerlerde ücretsiz olarak bulunabiliyor.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
kandaşlarım kimse dikkat etmiyoki o bayrağı alırken satanın TÜRK mü k.rtmü olduğuna.o bilinç malesef hala yerleşmedi
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
adamların doguslarında bir kişilik bi insanlık meziyeti yokki
burdan senin cıkarın olucak buraya parazit yaparsın de sana satmicagı sey yok |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bu pisliklerin ellerine bayraklarımız hiç mi hiç yakışmıyor... Ben de gördüm kaç kez... Özellikle de şehit haberlerinin sıklaştığı, teröre karşı eylemlerin olduğu zamanlarda... Ben de bu zamanlarda bayrak aldım ama aldığım adamın önce tipine bakıp daha sonra aldım... Bu eniklerden bayrak alıp daha sonra da teröre karşı eylemlere katılanları hiç mi hiç anlamıyorum...
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
bunların umrunda olan tek şey para.en ufak bir olaydan dahi para kazanmaya çalışan tembel it sürüsü.şehitlerimizi bile buna alet edip para kazanıyorlar.halkımızın bu konulara daha duyarlı olması gerekir.
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Haklısınız ama bilinçli bir Türk, halk sözcüğünü değil, budun sözcüğünü kullanmalıdır. Budun olmasa da millet sözcüğünü kullanmalıdır...
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
haklısın ırkdaşım,teşekkürler..
|
![]() |
| Etiketler |
| bayrak , kürtler , satan |