![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bazı kişilerin hayran olduğu Yılmaz Özdil'in kürtler hakkındaki düşünceleri
http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/gost...44&yazarid=249
Yazıyı okuduğumda resmen miğdem bulandı... "Ulusalcı" kesim tarafından pek sevilen ve övülen bu adamın şişirilmiş balondan ibaret olduğunu biliyordum ama tam bir kürt aşığı olduğunu tahmin etmemiştim. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu yazıyı dün bende okudum ve kan beynime çıktı..Kendisine bir sürü mail döşedim...
Yazısında ki en can alıcı kısım ise; "pekaka lı da olsalar Türk vatandaşıdırlar..Vuruşuruz, kırarız, dökeriz sonra barışırız..Bir yolunu buluruz..." dedi ........... ...Sanki mahalle kavgasından bahsediyor... Düşmanı ne tarafta arayacağımızı kestiremiyorum artık...Malesef Türk ırkçısı olmayan herkesin bize zararı var..
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..." H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Ama, Türk olup terörist olan da var... Norveçli olup, Japon olup, terörist olanlar gibi. demiş Özdil.Örnek versin bakalım "Türk,Norveçli,Japon" teröristlere.Ben hiç rastlamadım da.Bu arada nedense teröristlerin çoğu sami ırkından çıkıyor.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
sonunda yılmaz özdilde rengini belli etmiş
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bazı , düşünceleri , hakkındaki , hayran , kişilerin , kürtler , Olduğu , yılmaz , Özdil'in |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|