![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bedevi giyimli Recep Tayyip, Başbakanımız(!)
Bu resme atacak başka başlık bulamadım, konuyu tam da bu "bedevi" sözcüğü anlatıyordu.
Alttaki resim bugün bizi yöneten Başbakan Recep Tayyip'e ait. ![]() Şimdi dokunulmazlığı olmasa pek çok şey yazılabilirdi; ama otağımıza zarar vermemek adına sözcükleri dikkatli seçmek durumundayız.Irktaşlarımdan da bu bedevi giysili şekle yorum getirirken küfür ve hakaret etmek gibi otağımıza zarar verecek davranışlardan kaçınmalarını rica ediyor ve yorumu sizlere bırakıyorum. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Ona da ancak bedevi arap sıfatı yakışabilirdi.
Çok yerinde olmuş başlık. Bu görüntüden sonra kravatını takıp, takım elbise giyip, Atatürk resminin önünde konuşması daha da bir yapay gelecek bana. Zaten hiçbir icraatlarında samimi olmayan bu şahısların geçmişine baktıkça, bugünkü sahte söylemleriyle bağdaşmayan birçok fiil görmemiz mümkün. Gerçi iç yüzlerini göstermekten geri kalmadılar o kadar oy aldıktan sonra. Neyseki başımızdan defolup gidecekler.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
![]() ![]() Unutanlara tayyipin gerçek yüzü: * Elhamdulillah şeriatçıyız. (21.11.1994 milliyet) * Ben tekkeye değil dergaha gittim. (22.1.1997 gözcü) * Ata'ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok.(12.5.1994 hürriyet) * Her 10 Kasımda yaygara kopartılıyor. (14.11.1994 hürriyet) * İçki yasaklansın. (1.5.1996 hürriyet) * İstanbul'u medine yapacağız. (akis) * Bütün okullar imam hatip yapılacak. (17.9.1994 cumhuriyet) * Ben İstanbul'un imamıyım. (8.1.1995 hürriyet) * Mayo reklamı şehvet sömürüsüdür. (6.3.1996 hürriyet) * Milli piyango zulumdür. (29.9.1994 hürriyet) * Taksim'deki caminin temelini inşallah atacağız. (1.7.1994) * Cumhurbaşkanı'nın imam hatipli olacağı günler yakındır. (5.2.1996 akit) * Sarık operasyonu çok komik. (15.5.1995 sabah) * Yeşil (kaldırım rengi) medeniyettir. (25.6.1994) * Ben, meclis'in dua ile açılmasından yanayım. (8.1.1996 milliyet) * İmamlar da nikah kıysın. (9.5.1995 milliyet)
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bunu basa getirenler utansin ne diyelim.Bir cok arap ulkesinin basbakani bile boyle giyinmezken ,tayibullah bedeviligini bir kez daha cekinmeden gosterdi.Develerinide arka bahceye park etmistir.Merak ettigim diger bir konuda acaba bu imam nikahlimidir esiylen,yada baska hurileride varmidir.
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Açıkçası fotoğraflara hiç şaşırmadım. tayyibin de apo gülün de nerden geldiğini biliyoruz. Ancak esas soru: Zaten hitap kabiliyetinden mahrum doğan başbakan şu resimden sonra nasıl ulusa sesleniş konuşması yapacak, veya yaparsa ulus, onu nasıl dinleyecek, veya dinleyecek mi?
TTK
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Paşa paşa sattılar, paşa paşa kapatılacaklar.....
Bu resim Başbuğdan ne kadar çok korktuklarının net bir göstergesi... ![]()
Türk milleti öyle büyük ve ulu bir millettir ki, insan yüz sene yaşasa, yedi yaşında kalemi eline alsa, gece gündüz demeyip yazmaya başlasa ve ilahi bir aydınlık ve bir bilgi kaynağı insanın kulağında durmadan, Türk ırkının ekonomik, sosyal, kültürel, medeni, siyasi, askeri oluşumları hakkında bilgiler fısıldasa, iki elinin on parmağı ile doksan üç sene durmadan yazsa, yine de Türk tarihini tamamen yazdım diyemez...... |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sanırım Taksim meydanında ki Başbuğ heykelini yıktırıp yapılacak cami bu!
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
![]() |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Hülagünün Izinde
|
Cübbeli, sarikli, salvarli bir sekilde bsbakani meclise girmeye calisirsa hic sasirmayacagim..
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yakında meclisi de mekkeye taşırlar
|
|
|
|