![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
"bedevi-ül arap" kılık kıyafet
"Arab-ül bedevi" hayranları,kalçası çıkmış türbandan vucut hatları küt diye oturmuş pardüsenin altından nasıl bir islam anlayışları olduğunu göstermiyor değil
Çağdaş! Kıyafet Genelgesi: Bayanlar: Genç Bayanlar: ipek eşarp(pahalı cinsinden) Grafiti Eşarp Marka pardesü Dar uzun kollu body Deri İt-alyan çizmeleri FırFır etek Converse Ayakkabı Kot pantolon Erkekler: Genç Erkekler: Badem Bıyık Jöle yahut Limon (wax değişkendir) Hacı yağı 3 numara efendi traş Kravat Pantolon(şort diz altı) Takım elbise(şalvar değişkendir) -Az yalaka ol yeter Sayın Başkanımıza- Örnekler: ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Geçen ay İstanbulda başı örtülü rapci bir hanım kızımızı gördüm hiç bukadar şaşırmamıştım bunların yaptığı ilginçlikler ve tezatlar zinciri arasında en kötüsüydü çünkü sıkmabaş altına sonderce düşük bir kot , kotun üstünde kalın bir zincir tişörtünü anlatmaya gerek yok keke resmini çekebilseydim ama aklıma gelmedi
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Görüntüler ortada,acik kadindan daha cok dikkat cekiyorlar. Istedikleride bu bence dikkat cekmek..!
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bence ne istediklerini kendileride bilmiyorlar ailelerinin baskısı ve moda arasında kalmıslar yeni nesil ümmetci kesim en yakın zamanda kafayı yer bu yüzden , bizde kurtuluruz bunlardan.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
şunların tipine bak kendilerini rezil ediyolar.Yazık!!!.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bunların rak konserlerinde en onde, erkek soliste yırtınırcasına bagıran, elini uzatan tipleri de bol miktarda mevcut...Ama ben beyaz,astarsız,uzun etek giyenlere hayranım açıkçası... :P Nasıl bir mantıksa ayak bileklerine kadar uzun etek giyiyorlar ama tüm manzara ortada...
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Benim başım açık ve mini etegim yok, başıkapalının var, acayip komiğime gitti gercekten
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Başbuğun Ordusunda Çeri
|
Yönetici notu: İleti eklerken edepli ol. Sen egonu tatmin edeceksin diye bayan ırkdaşlarımızın huzurunu kaçıramazsın.
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Bu ne tip yau??
Tamam bize karışmak düşmez herkes istediğini giyer ama gene de tuhafına gidiyor insanın.. Bence bunun yanlış olduğu kadar sünnet diye peygamberin 1400 sene önce giydiği sarık cübbe entariyi giymek de o kadar yanlıştır.Çünkü o kültürün parçasıdır.Sanki kendisi herkesin arap gibi olmasını istemiştir.Ama bir çok düşünemeyen müslüman bunu uygular.Ne yani peygamber iskoçyalı olsa etek giyeceklerdi ha? |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ahmaklıkla sözde yenilicilik arasında sıkışıp kalmış bir insan gerçekten yazık.Bir insanın beyni bu kadar afyonlanmış olamaz hiç mi kafanızı kaldırmıyorsunuz.
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Toplumumuz, akılcılığı önleyen inanç ağırlıklı oluşu, gelişmemizin önünde en büyük engel olmasını sürdürmektedir. Yazık..
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
damarlardaki asil kanın yerini GÜLsuyu almıs...
neden anadolu kadını gibi annelerimiz gibi notmal esarp değil de araplar gibi türban karacarsaf... 80 öncesi bütün filmlere bakın karasarsaf var mı bi de 80 sonrasına bakın... ülkeye kenan evren kastetti |
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Her gün iş çıkısı otobuse biniyorum ve benim durağımın 5 durak ilersi cehal bi kesimin mevkisi olduğu için surekli tubanlılar la yuz yuze geliyorum
2 gun de bir turbanlı bi kız kesin benle ya tanışmak istiyor yada beni kesiyor Ben bu durumdan rahatsız oluyorum hatta bi tanesi telefonumu istedi direkt ben tabi vermedim sözlüyüm dedim o da ne olcak cnm dedi Kız dizinde biten cafcaflı bi etek bacaklarında çorap yoktu açıktı badi giymiş ve başı kapalıdı çok komik bi durum dimi
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|