![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bekir Coşkun: "AKP İLE MHP TEK PARTİDİR."
AKP ile MHP tek partidir...
Devlet Bahçeli’nin AKP’ye yaptığı çağrıları dinlerken bunları düşündüm: AKP’ye, "Gelin birlikte yapalım yapamadıklarınızı, size engel olan Anayasa Mahkemesi’nin yetkilerini birlikte kısalım" diyordu dün. İşte böyle AKP’nin her çukura düşüşünde MHP çekme ve kurtarma aracı tarafından çekilip yola koyulması tek parti oluşlarındandır. AKP’nin çağdaşlık karşıtlığının "odağı" olduğunun yargı kararına bağlanmış olması, Devlet Bahçeli için önemli değildir... Tersine; kızmaktadır yüce mahkemeye... Bu ikisi tek partidir. Türbandan dinin referans alınmasına... Muhafazakar eğitimden tarikatlara hoşgörüye kadar aynı yerdedir ikisi. Misal; Keçiören’deki büfecinin dövülmesi meselesinde AKP ile MHP hemfikirdir... Büfeciyi AKP’liler dövmeseydi zaten MHP’liler gelip döveceklerdi... Ki göreceksiniz üç güne kadar, orucunu yiyenleri MHP’liler dövecekler, ya da AKP’liler, fark etmez. Bekir Coşkun, Hürriyet http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/9763276.asp?yazarid=2&gid=61&sz=75128 |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bekir Coşkun'un bugünkü yazısının benzerini dün ben yazmıştım:
http://www.atsizcilar.com/forum/mhpy...r-t104390.html Yıllardır aynı şeyi söylüyorum. MHP, Türkiye'de islami esaslara uygun devlet düzeni tesis edilmesini arzulayan karşı-devrimci, ümmetçi bir partidir. MHP tabanındaki şeriatçı yobazların AKP tabanındaki şeriatçı yobazlardan hiç bir farkı yoktur. MHP de tıpkı AKP gibi Nakşibendi tarikatının güdümündedir. Ülkücüler günümüzün yeniçerileridir. Yani mevcut sisteme sinsice düşmanlık eden devşirme ordusu... Aşağıdaki resimde görülen kişi MHP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI HEDİYE AKDERE... Fazla söze gerek yok, bu resim MHP'yi gayet iyi anlatıyor zaten.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bekir Coşkun bile Mhp yi eleştiriyorsa bu adamlar gerçekten tükenmiştir. Hümanist Bekir bile dayanamamış bunların kaypak siyasetine. Akepenin stepnesi, oturduğu yastık, tutunduğu dalı olmuştur Mhp. Bence Milliyetçi adını çıkarmalılar artık. Sadece HP olmalı. Hareket Partsi yani. Her yöne hareket, dönek hareket, kaypak hareket, geriye hareket gibi tamlamaları da alabilirler.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bekir Çoşkun'un benzer bir yazısını da ben yazmış , hatta AKP , MHP ve DTP 'nin aslında tek parti olduğunu vurgulamıştım..
http://www.atsizcilar.com/forum/mhpye-oy-veren-herkes-kelimenin-tam-anlamiyla-vatan-hainidir-t104390.html Her üç partide aynı hamurdandır.. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Keçiören Zabıta Müdürü İsmet Öztürk’ün,eski MHP lideri Alparslan Türkeş’in koruma müdürü Tahsin Pehlivanoğlu’yla çek senet tahsili tehdit vb.çok sayıda suçlama baglantilari ortaya cikmistir.AKP,MHP el ele vermis "SERIAT" mucahitleri sokak orgutlerini kurmuslardir.
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bekir coşkun kedi olalı bir fare tuttu sonunda. İlk kez doğru bir noktaya değindi.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Bekir Coşkun zaman zaman güzel yazılar yazar zaten, bu ilk değildir (Mesela geçen sene yazdığı, gul benim cumhurbaşkanım değil başlıklı yazısı), pek takip etmiyorsun sanırım, yiğidi öldür hakkını yeme demişler, kedi olalı bir fare tuttu lafı bence Bekir Coşkuna haksızlık olur.
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
ATSIZ'CI
|
İslamiyeti yayma adı altında geçmişte dedeleri Halid Bin velet gibi Arap komutanlarının kılıçlarının altından geçen her Türk kendine şunu sormalıdır.Bu gün Türklük için,ataların dedelerin için ne yaptın?Ganimet uğruna Türk şehirlerinin talan edilmesi yıkılıp yağmalanması Türk isimlerinin arapça olarak değiştirilmesi bence Türk Tarihinin sansürlü veya çok silik gösterilen bölümleridir.Milliyetçi bir parti önce tarihini bilmelidir.Eğer tarihini bilmiyorsa öğrenmelidir.Tarihini bilerek Arap uşaklığı yapıyorsa o zaten milliyetçi değildir.Demek istediğim şu MHP=AKP.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Mhp nin parti olduğunu bile düşünmüyorum. Akepe yardakçısı. Bari bir kongre yapıp kendilerini fesh edip akepe ye katılsınlar da ülkenin kaymağını onlar da yesinler.
Türk unutmaz.
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Bekir Coşkun akp'ye sağlam bir şekilde muhalefet eden bir kaç köşe yazarından biridir. Bu da mevcut şartlarda onu desteklememiz, en azından senin gibi eleştirmememiz için yeterlidir.
Bu memleket, dünyanın beklemediği, asla ümit etmediği bir müstesna mevcudiyetin yüksek tecellisine, yüksek sahne oldu. Bu sahne 7 bin senelik, en aşağı bir Türk beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgarlarıyla sallandı. Beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı. O çocuk tabiatın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela, korkar gibi oldu; sonra onlara alıştı; onları tabiatın babası tanıdı onların oğlu oldu. Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır. Kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir. Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Y.N: Yürü lan çöplüğüne. Çapulcu it.
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Mhp'liyim demeye yani kevaşe evladıyım demeye utanmıyor. Bırakın artık Türk adlarını istismar etmeyi köpek oğlu köpekler. Sen Ersegün değil Hamza'sın, Osman'sın, Zübeyir'sin, İdris'sin ümmetin kansız piçi.
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Bekir Çoşkun'un "Kene" adlı yazısında tam bir köşe yazarı olduğunu
Harika dokundurmalar ile Hükümet'e yüklendiğini görebiliriz Google arama motorunda "Bekir Çoşkun-Kene" yazarak ararsanız yazı karşınıza çıkar kandaşlar. |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Sayın Bekir Coşkun ortada ki durumu tüm çıplaklığıyla gözler önüne seren bir yazı yamış, mhp denen parti Türk-islam sentezi adını verdiği saçma ve boş ideolojisiyle ümmetçilerden hiçbir fark taşımamaktadır, ne de olsa onlar da mümin kardeşleri olan tüm etnik kırıntıları kendilerinden sayıyorlar.
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
mhp, milliyetçi gözüken ama dtp ve akp'ye( akp ve dtp ye destek olmak vatana ihanettir ) destek olan şarlatanların bir araya geldiği kandırmaca organizasyonudur Y.N: Sanki alıntı yaptığın kişiler başka şeyler söylüyormuş gibi bir üslup içindesin. Öyle olmadığını biliyoruz. Ancak yine de dikkat et. Alıntı yapmayı yanlış şekilde kullanıyorsun. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| "akp İle mhp tek partİdİr." , "akp , bekir , coşkun: , mhp , partidir." , ve |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|