![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Belçika'nın Kahpeliği!
Yıllarca kürt teröristlere kucak açan, eylemlerine izin veren, gösteri yürüyüşlerine katkı sağlayan Belçika, kürt terörünü protesto eden soydaşlarımızın yaptığı eyleme müdahele edip 25 soydaşımızı göz altına aldı!
http://...... |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
merhamet yok
|
Belçikanın adı bile bizi sinirlendirmeye yetiyor. Avrupanın en çok Türk düşmanı olan ülkelerinden birisi oraya gezme amaçlı bile olsa giden Türklere yapmadıklarını bırakmıyorlar. Türkler orada ne buluyorlar da oralarda azınlık olarak yaşıyorlar, aşağlanıyorlar. Ayrıca pkk ya en çok yardım eden ab ülkesi.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
şu hain gazetesini bir daha kaynak olarak göstermeyin.
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yakında belçika valonlar ve flamanlar olarak bölünürse, işte o zaman çok gülerim, k.rt teröristlere kucak açmak neymiş görürüz.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Avrupani baskentinde ki olaylar bu ikincisiydi iki gun once ermeni kahvesini yerle bir oldu
Herkes TURK un gucunu gorecek Avrupadaki |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
belçika , danimarka , isveç
bu ülkeler TÜRK DÜŞMANI olmakla ünlüdür... şimdiye kadar TÜRKİYE lehine en ufak bir iş yaptıkları vaki değildir.. bu habere şaşırmadım.. normaldir.. beni esas merak ettiren , bu ülkelerle tarihte hiç bir ilişkimiz olmamasına rağmen kuyruk acılarının ne olduğu hususudur. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Dinci bölücü olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
Yani adamların bir milli bilinci yok?. Belçika Kim ki? Milli bir tarihleri yok, bayraklarından marşlarına herşey uydurma, bana kalırsa belçika dünya para baronlarının ''banka şehri'' olarak kurulmuş bir ülkedir. Ama yinede dediğin gibi bölünmeleri çok güzel olur, bunların sığ beyinli, uyuşturucu müptezeli gençleri dünya haritasında kendi ülkelerinin yerini bile bulamazlar, ama iyi dolduruşa gelirler, Umarım 1001 parçaya bölünürler, büyük bir kaos yaşanır, Bu dileğim tüm Avrupa için geçerli. |
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Birde bu ülkede her yıl Türklerin kendilerini kurtarışını kutlayan bir köy var.Etrafa TÜRK bayrağı asıp tören yapıyorlar.Bu kadar mı yüzsüz olunur...
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|