![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
İşte yeni çizilmiş haritamız !
Bu ".pps" uzantılı dosyayı Microsoft Office 2003'de açın ! Diğer sürümü için uyumlumu bilmiyorum ! Ama yinede olsun! gözümle gördüğüm bu haritayı sizinlede paylaşıyım dedim ! Bu tam bir belgeliktir !
Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin ! Esenlikler ! pps dosyaları virüs bulaştırabilir. çok slayt yoksa resim olarak ekle Konu AntiLaz34 tarafından (01.05.2008 Saat 07:36 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Başlığı düzelttim! |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Eline sağlık kandaş elbet birgün bütün TÜRKLER tek bayrak altında toplanıp yüce Turan Devletinde yaşayacaktır..
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Tamam O zaman burda paylaşıyım !
Bu harita,Azerbaycan Türklerimizin düşmanları Ermenistanın Tümünü,Yunanlı Rumlar'dan İskeçe'yi, Gümülcineyi, İraklı'lardan Musul'u, Kerkük'ü,Erbil'i Ege denizinden Ege adalarını,Ak Denizden de Kıbrıs’ın tamamını bizde gösteriyor.... Bazı şeylere “muâdil” bir dille aynı seviyeden cevap gerekir.İşte, daha önce gelen garip haritalara verilecek en güzel cevap… Türkiye’yi paylaşan haritaları görünce, hemen bölünme paranoyasına yakalanacağımıza,bu tür bir harita çalışması yapmak daha sağlıklı, daha motive edici, daha heyecan verici ve karşı taraf için daha rahatsızlık verici değil mi? İşte o haritamız !!! ![]() |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Yunanistan, Bulgaristan, Makedonya, Kosova kalmiş dişarda, nasil olur? Bu kadar zahmet yerine Osmanli haritalarindan birisini ekleseydin bari... Bura mi Turan?
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRKÇÜ TURANCI
|
Kandaşım burası Turan değil tabiki de bu harita Misak-ı Milli sınırları olması lazım, aslında Misak-ı milli Türk'ün yaşadığı her yerdir ama neyse.
Kısa zamanda Tek millet, tek dil, tek devlet ve tek bayrak esasına dayanan ve sadece Türklerin yaşayabildiği uçmak (cennet) bir devlet kurulması için, devletin hiçbir kademesinde ve idaresinde Türk soyundan olmayanları barındırmayacağıma; bu mevkilere gelmek ve sadece Türk soyluları bu mevkilere getirmek için çalışacağıma, Türklüğüm, Gök Tanrım, kanım, soyum ve tüm kutsallarım adına and içerim. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
İnşallah Misak-ı Milli sınırlarına ulaştığımız günleri de göreceğiz ama o sınırlarda kalarak kandaşlarımıza olan borcumuzu ödeyemeyiz. Turan budur. Ülkümüz budur.
![]() |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Balkan Türk'ü
|
Kandaş Azerbaycan vede güney Azerbaycan'ıda eklemen gerekirdi
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
|
Değerli ırkdaşlarım Turan Haritası olarak bende bu var hatırladığıma göre otağa üye olmadan önce otağdan almıştım galiba bu haritayı da, halen de bilgisayarımda masaüstü duvarkağıdıdır, baktıkça gururlanıyorum ve Turan'ın gerçekleşeceği o günü hayal ediyorum. |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|