![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ÇİN USULÜ YEMEK (UYARI!!! BİR DAHA YEMEK YİYEMEYEBİLİRSİNİZ)
Kandaşlarım;
Aşağıdaki fotoğrafları dikkatli inceleyin.İşte çinli dediğimiz hilkat garibesi böceklerin ne bulurlarsa yediklerine bir örnek daha. Bu hayvani yaratıklar ellerine ne geçerse yerler.Ancak böylesini hiç görmemiştim. Bu fotoğraflarda görecekleriniz çinli zengin işadamlarına Hong Kong ve Tayvan'ın lüks beş yıldızlı otellerinde özel menü olarak sunuluyormuş. Saygılarımla |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yörük Boylu Börü Soylu
|
BOZKURT ANDAM,
BU RESİMLER BENİM İŞYERİNDEKİ ADRESİME GELMİŞTİ.MİDEM KALDIRMADIĞI İÇİN BAKAMAMIŞTIM.BUNLAR ÖLÜ DOĞMUŞ CENİNLERİN FOTOĞRAFLARI.YANİ ÖLÜ DOĞMUŞ BEBEKLER...BU KITAY SOYSUZLARI VE JAPONLAR ÖLÜ DOĞMUŞ İNSAN YAVRULARINI YEME YAMYAMLIĞINDALAR.NE DİYEYİM Kİ? ALLAH,TANRI,GÖKTANRI HEPSİNİN BELASINI VERSİN!
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Hayvanligin bu dereceye vardigini bilmiyordum bunuda ögrendik sayende kandasim.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kandaşım;
Hem ölü doğumlar,hem de özellikle parayla hamile kadınları düşük yaptırtıp o şekilde hastanelerden temin ediyorlarmış. Ya ne iğrenç ne namussuz adamlar bunlar.Hayvan yapmıyor bunların yaptıklarını. Esen kal |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yörük Boylu Börü Soylu
|
ANDAM,
KITAY(ÇİNLİ),JAPON=HAYVAN,ENİK!
ARKADAŞLAR! GİDİP, TOROS DAĞLARINA BAKINIZ, EĞER ORADA BİR TEK YÖRÜK ÇADIRI GÖRÜRSENİZ VE O ÇADIRDA BİR DUMAN TÜTÜYORSA, ŞUNU ÇOK İYİ BİLİNİZ Kİ BU DÜNYADA HİÇ BİR GÜÇ VE KUVVET ASLA BİZİ YENEMEZ. Mustafa Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
BU NE HAYVANLIK YARABBIM......
ALLAH TOPUNUN BELASINI VERSIN BUNLARIN...... YAM YAM SÜRÜLERI.... |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Komünizmin vahşi sistemini yerleştirene ve insan fıtratına tamamen ters olan yönetim biçimini halka zorbalıkla-akıl almaz işkencelerle ve bin bir türlü entrikalarla kabul ettirene kadar milyonlarca insanı barbarca katleden, insan olma özelliğinden uzak, hayvandan öte aşağılık bir varlık olan bu çinli denilen mahluklara yakıştırabilecek sıfat bulamıyorum!...
Bu fotoğraflar, tiksinmekle birlikte var olan nefretimin bir kat daha artmasına sebep oldu! Allah belalarını versin... TANRI TÜRKÜ KORUSUN ! |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| (uyari!!! , bİr , Çİn , daha , usulÜ , yemek , yİyemeyebİlİrsİnİz) |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|