![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bayrak ve poster nerede bulunur?
Merhaba,
bu ileti forumdaki ilk iletim. Türk'lüğün gururunu yaşayan bir genç olarak Fettoşçulardan, Kürtlerden (ve benzerlerinden), Ümmetçi ülkücülerden tiksinti duyarken sizlerle tanıştım. Bu forumu ilk gördüğümde size yemin ediyorum neredeyse gözlerim yaşardı, kendime bu kadar yakın düşünen birilerini bulmak beni çok mutlu etti. Umarım sayımız, yani Türk'lüğünün bilincine ulaşan ve bu değerin en yüce değer olduğunu kavrayabilen kandaşlarımızın sayısı artar. Bu mesajı başka bir başlık altında yazacaktım ama forumda boşa yer işgal etmek istemedim. O yüzden hazır bir soru soracakken ilk "tanışma" iletimi de göndereyim istedim. Değerli Kandaşlarım, Yüce Bayrağımızı hemen hemen her yerden satın alabiliyoruz. Merak ettigim sey ise şu: Atatürk posterlerini, Türk bayrağı üzerine basılı Atatürk resimli bayrakları, eski Türk devletlerinin bayraklarını, üzerinde Kurt resmi olan posterleri nerelerde bulabiliriz? Daha önceden belki sorulmuştur diye forumda arama yaptım ama herhangi bir sonuç alamadım. Esenlikler dilerim... |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
öncelikle hoşgeldin kandaşım.bunu forumun Türk kültürü,müziği bölümünde serbest belgelik diye bi başlık var,orada bulabilirsin.sağolsun Savaşanatsız hazırlamış.ona elektronik posta yollarsan sana poster ebatlarındaki hallerini de yollar.bi bakıver, yazmış zaten.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
ESENLIKLER! DEYERLI SOYDASIM ARAMIZA HOS GELDIN.
NE MUTLU TURKUM DIYENE, TURK IRKI SAGOLSUN!
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|