![]() |
|
|||||||
| Belgeseller & Filmler Türklükle ilgili veya tarihi ve sanatsal değeri olan film ve belgeselleri paylaşabileceğiniz bölüm.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#16 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türk milliyetçiliği için bir bayrak, bir meşale olan Atsız Atayı anlatan bu belgesel, her nekadar onu anlatmaya yetersiz kalmışsada; yeni kuşakların onu tanıması açısından büyük bir arşiv niteliği taşımaktadır.
Türkçülüğün hem fikir, hemde mücadele sahalarında büyük rol oynamış, Türk gençlerini roman, makale, çeviri ve şiirleriyle milli duygu ve şuur bakımından beslemiş bu direnişin sembolü kişilik, bizler tarafından her zaman Bozkurt'la, Ötüken'le, Orkun'la, kısacası Türkle beraber anılıp, hatırlanacaktır. TürkOğuz kandaşıma da sunumu için teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#17 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Teşekkür ederiz.Selamlar.
|
|
|
|
|
|
#18 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Değerli İsenbike ve bduran ırkdaşlarım. Ben teşekkür ederim.
Darısı, gelecekte bir gün Türkçü bir film yapımcısının çekeceği ATSIZ Ata'nın hayatını anlatan filme diyelim. |
|
|
|
|
|
#19 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Değerli Türkoğuz ırkdaşım,
Her zamanki gibi başarılı bir çalışma daha gercekleştirmissin, kesinlikle boşa gitmeyecek olan bu emeklerin icin sağol... Esenlikler... TANRI TÜRKÜ KORUSUN!
|
|
|
#20 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ırkdaşım link mi kayıp benmi göremiyorum...
|
|
|
|
|
|
#21 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
cok tesekkürler andam.
ilk defa izleyecegim. |
|
|
|
|
|
#22 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
ırkdaşım ellerine sağlık.atsız atamızdaki azime hayran olmamak elde değil.tüylerim diken diken oldu izlerken.özellikle arap subaya selam vermemesi....ATSIZ ATAM İZİNDEYİZ
|
|
|
|
|
|
#23 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Paylaşımınız için teşekkürler.
Esenlikler. |
|
|
|
|
|
#24 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Cok teşekkurler paylaşım için.İndiriyorum hemen.Abim de Türkçü ama bir daha indirme,daha yaşın küçük dedi,anlamıyorum bunu yaaa,küçücük cocuklar ülkü ocaklarına,fettullahçıların abi ablalarına gidiyor,ben 16 yaşında ve ankaranın en iyi okullarından birinde okuyan biri olarak bilinçli olmaya calışıyorum buna izin verilmiyor!
|
|
|
|
|
|
#25 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Ağabeyiniz yanlış düşünüyor, ağaç yaşken eğilirmiş.
Benim kız kardeşim dokuz yaşında, ne ben ne de başka bir Türkçü, kardeşine, bağırdaşına(akrabasına) böyle yaklaşmamalı. |
|
|
|
|
|
#26 (İleti Bağlantısı) | |
|
Turk ırkçısı
|
Alıntı:
Bulundugunuz şartlar ne olursa olsun Türkçülük kandan gelir. Bu bakımdan kanı Türk olan herkes Başbuğ Atamızında dediği gibi bulunduğun ortamın imkan ve şeraitini düşünmeden vazifeni yapmalısın. Abinizin Atsız atamızın belgesini indirmenize karşı çıkması belkide içinde bulunan Alparslan Turkeş lakaplı Huseyin feyzullah denen kürt aşığı sevgisidir. Ulkuculer gorunurde Atsız atamızı severmiş gibi gorunurler..Oysa içlerinde ona karşı derin bir ofke duyarlar. Türkeşin Atsız atamıza karşı sinsi bir kıskançlığı vardı..Yazmış olduğu Ahlkaçılık adlı sayıklamasıda bunun dışa vurumudur. size duşen gorev ise okuduğunuz okulda Atsız Atamızı tanıtacak sempozyumlar duzenlemeye çalışmaktır..Ozellikle bayanların bu konuda bilinçlenmesi gelecek nesillerin Türk ırkçısı olma yolunda buyuk başarı sağlayacaktır..Pek tbai sizinde bildiğiniz gibi çoçuğu anne yetiştirir..Anne ne ise çocuğuda odur. Buna örnek olarak kendimi verebilirim. Asıl beni üzen şey ise Atsız atamızın oğlu Yağmur Atsız'ın babasını tanıtma biçimi. Neymiş efendim Atsız Ata savaş ortamında gayrı Türk unsurların Türklere karşı savaşmalarıymış!!!..Hayır Atsız Ata kanından Türkçüdür..O Türkçülüğünü safkanlığından almıştır. BElegeseli bizimlepaylaşan Turkoğuz andamıza sonsuz teşekkür ediyorum.. |
|
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|