![]() |
|
|||||||
| Belgeseller & Filmler Türklükle ilgili veya tarihi ve sanatsal değeri olan film ve belgeselleri paylaşabileceğiniz bölüm.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#31 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Esenlikler;
Köprüye dokunduğumda,sayfa açılmıyor.Acaba benim bilgisayarımda mı bir sorun var,yoksa köprü mü bozulmuş?
Bir ulu şehirde toplanmış kırk er görüyorum... Aralarında sen de varsın... Yağmur yağıyor... Irmağın kıyısında dövüşüyorsunuz... Budun kurtuluyor... Bin üç yüz yıllık ölümden sonra dirileceksiniz... Acunun batımına dek adınız gönüllerde kalacak... ![]() |
|
|
|
|
|
#32 (İleti Bağlantısı) |
|
Türk Irkçısı
|
Acaba köprüde mi sorun var?
|
|
|
#33 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Eşsiz çınar Atsız...
Atlıyı Atın'dan indiren Atsız. Seni çok özlüyoruz,ölümsüz Bozkurt. Şimdi beni senin kitaplarınla büyüdenlere birkez daha minnettar kaldım. Biliyorum ki Uçmağ'dan bize bakıp deli kurtlarım diyosundur.
On bir kişi Horasan'dan çıkanda, Ak sayaya yeşil düğme dikende, Çıkıp yücelerden engin bakanda, Yol alıp, gidiyor göçü Avşar'ın. Avşar'ın uşağı şöhretli gezer, Gördüğü duşmanın bağrını ezer, On beş,yirmi atlı bir ordu bozar, Yenilmez kuvveti, gücü Avşar'ın.
|
|
|
|
|
|
#34 (İleti Bağlantısı) |
|
Atam İzindeyiz
|
Atsız Ata güç günler geçirdiğimiz bu günlerde Ulusumdan herkezin seni tanımasını isterdim düşüncelerin bize önderlik ediyor ve seni özlüyoruz.
|
|
|
#35 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
TürkOğuz kandaşım,
Köprüye dokunduğumuzda, görüntünün yüklü olduğu sitede sorun yaşandığından (kapanmış olabilir), indiremiyoruz. Ben bu belgeseli, yaklaşık bir hafta sonra yapacağım sunuda kullanmak istiyorum. Youtube veya Google Video'daki görüntüler çok kalitesiz. Bu belgesel yansıtıcı (projeksiyon) ile kullanıldığında, daha geniş bir alana yayılacağından görüntünün kalitesi daha da düşer. Bunun için kaliteli olan görüntüyü bulmam gerekiyor. Eğer yardımcı olur da, divx kalitesindeki görüntüyü bilgisayarıma indirmemi sağlarsan, sana minnettar kalırım. Esen kalın... TTK. |
|
|
|
|
|
#36 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Sevgili Türkoğuz yavrum,
Artık TRT izlemediğim için bu hizmetinizden dolayı kutluyorum.Ne diyor halk şairimiz"YİĞİT ÖLÜR NAMI KALIR"
|
|
|
#37 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Köprü yenilendi...
|
|
|
#38 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Gök Yeleli Bozkurt, köprüyü yenilediğiniz için teşekkürler.
TTK. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ata'mızın , Atsız , Belgeseli , trt'de , yayınlanan |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|