![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ben bir TÜRKÜM, ALEVİYİM...
Selam arkadaslar, ilk defa bir seyler yaziyorum o yuzden hatalarim af olur umarim, yurt disinda kaliyorum, uzun zamandir kendi kendime sorular soruyorum.
Gecenlerde kendisine milliyetci diyen, turkese basbug diyen biri ile kisi bir tartismamiz oldu, bana dedilkleri sunlar: Sen milliyetci olamazsin cunki alevisin! Sen TURKCU asla olamazsin! Bu beni cok uzdu, ben aslen yorugum, vede and olsunki TURKUM TURKCUYUM! Arkadaslar lutfen bu sorularimi bilgisligime verin, ama hem ALEVI, HEM MUSLUMAN, HEM TURKCU olunamazmi? TURKCUNUN dini olmamalimi? Bir celiski icerisindeyim. Lutfen cevap verirseniz sevinirim. TANRI TURKU KORUSUN! |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu soruyu eklemeniz gereksiz olmuş. Sitemizi on beş dakika inceleyen herkes, inancın, milletle ve milliyetçilikle tamamen alakasız bir husus olduğunu, her Türk'ün sapına kadar Türk milliyetçisi (Türkçü) olabileceğini görür.
Sizi bu yönde düşünmeye itenleri ciddiye almayın. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) | |
|
Urukçu Türk
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Irkdaşım, Alevi yada sünni olman senin ırkçı olmanı engellemez hatta alevi olman ve aleviliği yaşaman şamanlığa ne kadar yakın olduğunu şaman atalarımıza o kadar yakın olmanı ve kültürlerini devam ettirebildiğini gösterir...
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Arkadaslar, evet aslen yorugum, afyonluyuz biz, dedem aslimizin yozgatan geldigini soyler...
Cevaplariniz icin tesekkur ederim kandaslarim, yani hem alevi hem TURKCU olunabilir, inan ve din ise kisiye ozel ve bu durum TURKCULUGE engel degil diyorsunuz sagolun. TANRI DAGI KADAR TURKUM, TOROSLAR KADAR YORUGUM! |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Yörükler, Türkistan'dan gelen Üçok Oğuzlarıdır ve sünnidirler. Alevi olanlar yörükler gibi tam göçebe değil yarı göçebedirler. Türkmen sözcüğü Alevi olanları daha iyi tanımlayacak bir sözcüktür. Yörük olanların giyimleri kilimleri kendine özgüdür.
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Onlar ne biliyorlarmis ki?
Alıntı:
Bu anlayisa göre kafalarinca kimlerin müslüman olduklarina karar veriyorlar, ve yine akillari sira bu mezhepe bagli bir sahisi örnegin arab ya da bir zenciyi, sentezciligin actigi arka kapidan dolayi Türk milliyetcisi ilan edebiliyorlar. Elbette ki ümmetciligin evrenseligiyle ve milliyetciligin dil, kültür ve soy tutuculuguyla celisen sizofrenik ve celiski dolu sapik anlayisi bir dünya görüsü olarak kabul etmek ve onaylamak mümkün degildir. Ve aklini kullanan her okuma yazma bilgisine sahip bir Türk bu anlayisi bir dünya görüsünden ziyade psikoloji ve psikiyatri dallarinda sizofreninin bir insanda nasil etki yarattiginin derslerde konu olarak algilar ancak. Ama bu CIA tarafindan "yesil kusak projesinin" bir parcasi olarak icaat edilenen ve hayata gecirilen sentezciligi bir dünyak görüsü olarak asla algilamaz ve algilayana da gülüp gecer ancak. Yesil kusak projesi 1950'li yillardan itibaren yükseliste olan komunizimin hizini kesmek icin Sovyetler Birligi'nin sinirlarinin arkasina seriatla yönetilen devletler kurmakti. Bu projenin özelligi herhangi bir dinin her hangi bir milletin milliyetciligiyle yorulmasidir. Örnegin arap devletlerinde arap-islam sentezi, portekiz'de hristiyan katholik portegiz milliyetciligi vs... Türk-islam sentezciligi CIA'den sonra yükselisi Ahmet Arvasi denen kürt mikro organismasinin celiskili kafasinin celiskili ürünüdür. SIMDI SANA SORUYUM GENC MILLYETCI ALEVI YÖRÜK ARKADASIM: BIR KÜRT KÖPEGININ CIA GÜDÜMÜNDE TÜRK MILLYETCILIGININ TARIFESINI YAPMASI BIR TÜRKÜ NE KADAR BAGLAR? SIFIR!!! KOCA BIR HIC! Bunlarin kurt isareti yaptiklarina bakmayin. Ne oldugunu bile bilmiyorlar. Kamuoyu da bu sapiklari Türkcülerle karistiriyorlar ya da Türkcülerin yükselisini engellemek icin bilincli bir sekilde Türkcü bozkurtlari bu kürtcü köpeklerle ayni grupmus gibi tanitiyorlar. Ama ama yavasta olsa artik kurtla köpegi ayirt etmeye basladi köylü :) UZUN LAFIN KISASI BUNLARIN LAFI ITIN OSURUGUDUR! Hastir cal, hosst deyip kovala bu kuduz köpekleri etrafindan. Bu kadar. Onlar gitsinler ebelerini aglatan filistinli arablarin torunlari ile arabesk dinleyerek kardeslik naralari atsinlar ve ortak "düsmanlari" israillilere beddua edip dursunlar. Tarihten ders cikarmadan tarihe ve akilla inat bir sekilde. TANRI BU ZAVALLARILARIN CANINI BILE ALAMAZ! YASAMIYORLAR KI! psikoloji ve psikiyatri |
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Özümüz
Özümüz Türktür bizim kanimiz Saf Türk kanidir ! Ne osmanliyiz nede Bedevi arap özentisiyiz ve islami samanizmle yogurduk arapve osmanli baskisindan dolayi ama sunu unutmayinki !!! TÜRK lügümüzü hic bir Irkla yogurmadik sizler gibi arapla bosnakla cecenle arnavutla evlenmek yada kizlarinizi döllendirmek sizin icin sereftir !bizde sadece alevi ve türk olacak Tek kan Oda TÜRK KANI GÖK TANRI TÜRKÜ KORUSUN SAF TÜRKLÜGÜ YÜCELTSIN TÜRKÜ HER MILLETTEN HER ZAMAN ÜSTÜN KILSIN ! not kirmalar ve bozmalar haric
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Urukçu Türk
|
Yörükler sadece Üçoklar mıdır? Biz Karakeçiliyiz ve Kayı-Bozoklardanız bildiğiniz gibi ama yörüğüz. Yani yörükler için Oğuz boyları içinde sadece belli kısmında olur diye bir sınırlama mı vardır?
"Biz ki Turan mülkünün ve Türkistan’ın emiriyiz!.. Biz ki Türkoğlu Türk’üz! Biz ki milletlerin en eskisi ve en büyüğü olan Türk’ün başbuğuyuz." Başbuğ Timur Kağan "Biz doğrudan doğruya millet severiz ve Türk milliyetçisiyiz. Cumhuriyetimizin dayanağı Türk topluluğudur. Bu topluluğun fertleri ne kadar Türk kültürüyle dolu olursa, o topluluga dayanan cumhuriyet de o kadar kuvvetli olur." Başbuğ Atatürk |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
[quote=19. Tümen;70193]
Alıntı:
tesekkur ederim tumen kandasim, yurt disinda kendine sozde milliyetci deyipde bozkurt isareti yapan cok sozde TURK gordum, hepsi zekasiz beyinsiz, bu nedir diye sordum .... kurt dediler, peki kurt ne anlam tasir sizin icin? cevap .... Kendilerine milliyetci derler, vatan bizden sorulur derler ama kurtler ile, pkk ile, is birligi yapip avrupalarda eroin satarlar, bu mudur sizin milliyetciliginiz diye sorarsin cevap veremez, sadece kufur ve tehdit bilirler. PKK yi lanet mintingleri olur, yuz binlerce turk oldugu halde buralarda, iki en fazla 3 bin kisi olur... Protesto olur baslarlar ya allah bismillah allahu ekber diye! Ne oluyoruz cihada mi gidiyorsunuz dersin sana dinsiz derler, neyse yeterince uzattim, kusuruma bakmayin biraz dertliyimde gurbet ellerde, burda TURKLUGUNU unutmus bir nesil yetisiyor, TURKUM demeye utanan bir nesil, tabi istisnalar da var ... Kalin saglicakla |
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
Yörük diye tabir edilen insanlarımız içinde alevilik oldukca yaygın. cogunlukla aydından antalya adanaya uzanan coğrafya içinde yaşıyorlar en yoğunda antalya Aydında da alevi inançlı yörükler var fakat sünni olan yörüklerde var anne tarafım aydının sünni yörüklerinden. |
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Karakeçeliler, yarı göçebedirler. Yörükler ise tam göçebedirler. Yörüklerin çadırları, yaşam tarzı, besledikleri hayvanları Alevi Türkmenlerinden ya da yarı göçebe diğer sünni Oğuz gruplarından farklıdır. Yörükler, bugünkü Türkmenistan'ın olduğu yerden gelmişlerdir. Ülkemizde göçebe Türk = yörük olarak anlaşılsa da yörük adında farklı bir Oğuz topluluğu vardır. Bozok Oğuzlarından yalnızca Yazırların bir kısmında yörüklük vardır. Geri kalanlar Üçok Oğuzlarına mensuptur.
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
iste
görüyoruz yasiyoruz Yüce TÜRK MILLETINI nasil bölmüsler din meshep adi altinda
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Uc gundur youtube da dobrowski88 adinda pomak bulgari bir it soyunun,kendisinin musluman Turk oldugunu bunun yanindada Turkun ulusu Nihal Atsiz Atamiza laf ettigini,Kizilbaslarin kafir oldugunu Turk olmadigini.Kendilerinin muslumanlarin koruculari oldugunun safsatalarini, puskurterek surduruyorum.Bu devsirme kopekleri tarih boyunca Turk Irkinin icine sizdigini ummetcilik yaparak Turku, Turke dusman ettigini defalarca gorduk vede atalarimiz yasadilar.Turkmen katliamlarinin yegane sorumlusu bu sahte milliyetci ummetci devsirme kopeklerdir.
http://www.youtube.com/watch?v=jd8Wg...eature=related
TURKCU; başı dik, onurlu, korkulan, güçlü, saygın bir Türk devletini savunur. Türkiye'yi çaresiz, zavallı, güçsüz bir ülke olarak görmek isteyenlerle ve yanaşma-besleme-tetikçi-figüran bir ülke yapmak isteyenlerin karşısında her zaman Türkçüler olacaktır. Bu emanet bizim.. Bu emaneti sonsuza kadar koruyacağız.
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti |
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Bozkurt
|
Ben de bu yazin ile bir celiski icerisine düstüm ama bilmiyorum benim ki sirf nem kapma olayi mi? Hele hele "Türkcü'nün dini olmamali mi?" sorusunla biraz kasit var sanki! Hem Türkcüyüm diyeceksin (bide yasini göz önüne alirsak) böyle salakca ve bana göre manidar bir soru sorucaksin. Madem Türkcülükten haberin var ama bunu bilmeyeceksin?! bana bayagi bir ilginc geldi.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|