![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Ben Olsam İzin Vermem!
Ahmedinejad'ın İstabul ziyaretinde hepimiz biliyoruzki hayat felç olmuş bir durumdaydı. Yollar kapanmış, trafik akmıyor ve insanlar çok mağdur durumda kalmışlardı. Hasta taşıyan ambulanslar bile trafik dolayısiyle bir metre öteye gidemiyordu. Hal gerçekten çok kötüydü. İstanbullu kandaşlarım ogünü bilirler. Ama işin başka bir yönü varki oda Ahmedinejad, ben ülkemde buna izin vermezdim diyor!
Yani ülkesine kim gelirse gelsin, Ahmedinejad'ın halkından daha önemli değil! Adam bunu açık açık söylemektedir. Ama biz Ahmedinejad için hayatı felç edebiliyoruz! Arap kralının kendi ülkemde ayağına giden bir iktidar, Ahmedinejad'ın bu söylemi karşısında elbette utanmayacaktır. Ama iki ülke arasındaki anlayışı görmemize yardımcı olmaktadır. Ahmedinejad, ben insanlarımın mağdur durumda olmasına izin vermezdim diyor, buna karşılık bizim başımızdakilerin kendi insanına yaptığı olaylar içimizi kan ağlatmaktadır! TTK
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Aptal olduğu için atılmıştır
|
Bu adiler Ulusal kimliğimize açıkça hakaret edeceklerdir hemde kendi ülkemizde,
baksanıza bunu söyleyen onu da söyler,ve hükümetten ses çıkmaz yine... Tanrı TÜRK'ünü TÜRK Cumhuriyetlerini Bu tür Hükümetlerden Korusun... Başka ne diyebiliriz ki. |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Mağdur kalan insanımızda Ahmedinejad'ı görmek için can atıyodu hükümettin hataları var tabi ama ahmedinejad'ı görmek için bir birini ezenlerin hiç mi kabahatı yok ? eşeğim diyene semer vuranda çok olur demekki insanlar böyle olmasını istemiş.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Burda kastettiğimiz Ahmedinejad'ı görmek isteyenler değildir kandaşım. Trafikte mağdur olan insanlarımız. Ambulanslarda hastaneye gitmeye çalışan hastalar, işlerine gitmeye çalışan insanlardır...
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
%100 Türk !
|
Acaba Ahmedinejad denen herife saygı gösteren bu gereksiz topluluk Atatürk yeniden dirilse bu kadar saygı gösterirler mi ?
Bence kesinlikle hayır. Haberlerde o manzaryı görünce içim cız etmekle beraber bu insanlarla mı kalkınacağız sorusunu hemen düşünmeye başladım ..! Vardığım sonuç pek iç açıcı değil !
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bende biliyorum ben sağdece ahmedinejad'ı görmeye gidenler istanbullu değilmi onlarda aynı çileyi çekmiş ama şikayetçi olmamışlar tabi ambulanslar itfayeler için iç açıcı bir durum değil ama büyük bir grubunda toplanıp ahmedinejad'ı görmeye gitmeleri bu durumdan memnun olduklarını göstermektedir.
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bırakın Türk'ü, insan demeye bin şahit lazım gelen soysuz, şuursuz, gurursuz, haysiyetsiz, şerefsiz ümmetçi çapulcular, cuma namazı çıkışında ahmedinejad denen bedeviyi alkış yağmuruna tutup, "mücahit nejad" "kahrolsun israil" "kahrolsun amerika" sloganları atmışlar.
Bu tipi bozuk, kanı bozuk yalaka denyolar, eminim ABD İran'a saldırsa savaşmak için İran'a giderler. Ama hiçbiri Türkiye'nin bütünlüğü için şehit olan güvenlik güçleri için kıllarını kıpırdatmazlar.
"...Yüzlerce büyük millî kahraman dururken maymun suratlı, kan içici, riyakâr Asya ve Avrupa serserilerinin resimlerini duvarlarına asacak kadar beyinsiz ve haysiyetsiz olanlara gerçeği öğretmek için boşuna vakit harcama. Onlarsa belâlarını bulacaktır. Sen vakit kaybetmeden bir baltaya sap olmaya çalış. Bir baltaya sap olmak demek, millete hizmet edecek bir yer, bir subaşına geçmek demektir..." H.Nihal ATSIZ |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Halkin bir sucu yok, ordan gelip gecen binlerce insan var zaten.
Kimse Ahmedinejad'ı görmek icin özeliklen oraya gitmemistir, milletin derdi zaten basindan askin. Ama tabi dogal olarakta ordan gecerken bakan olur, bizim insanimiz temiz yurekli oldugu icin elde salar. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Helal olsun İran başkanına, sen başka bir ülkeye gideceksin, gittğin camide sloganlarla karşılanacaksın, koskoca bir şehrin trafiğinin kapanmasına sebep olacaksın ve dönerken de ben olsam asla trafiği kapatmam halkıma eziyet çektirmem manasında laf sokacaksın.
Her yiğitin harcı değildir bu... Helal olsun İran başkanına! Demek ki yalakalıklara karşı iki yüzlü tavır takınan bir lider değil.
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Şeriatçı köpeğin teki ki farslar, biz Türkler'in ezeli ve ebedi düşmanıdır ırkdaşlarım; bunu unutmayalım. Yurdumun aziz toprakları üzerinde bulunmasının sorumluları olan kansızlardan bu millet zamanı gelince intikamını alacak!
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ben , olsam , vermem! , İzin |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|