![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Benim Türkçü Bakışım , Ulu TÜRK Irkının Gerçek Sahiplerine Katılışım..
Öncelikle hepinizi yürekten selamlıyor , Esenlikler diliyorum kandaşlarım.
Benim Otağımıza gelişimi anlatmamda hiçbir sakınca olmadığını düşünerek , sözlerime başlıyorum. Ben daha 15-16 yaşlarıma geldiğimde siyasete ilgim başlamıştı.Ailem koyu bir Cumhuriyetçi ve Laikti.Ben onlardan farklı olarak ırkımın üstün olduğunu düşünüyordum ve bu yaşlarda "Ülkücü ve Alparslan TÜRKEŞ" denilen boş kavram ve kişilerin isimleriyle karşılaştım.Bu insanlar başta bana gerçekten TÜRKÇÜ ve GERÇEK TÜRK IRKÇILARI gibi geliyordu. Daha sonra Ülkü Ocaklarına girmeye başladım.Ailem Cumhuriyetçi ve Laik olmalarına dayalı olarak Sosyo Kültürel düzeyi yüksek insanlardı.Ve sanırım bende öyle yetişmiştim.Ülkü ocaklarına gittikten sonra garip bir karşılama yaptılar.Kur'an ve Silah koyup altınada kutsal bayrağımızı koyup , belirli sözler söylettiler.(Daha bu dakikadan itibaren çok anlamsız gelmişti.) Daha sonra ocağa girdim.Fakat ocakta beni rahatsız eden bir takım şeyler vardı. Bunları sıralayacak olursak ;
Ama çok şaşırdım.Çünkü gördüğüm tablo benim gibi kişilerin burada olduğuna dairdi.Bir çok yorum okudum.Ve yorum yapan herkes , Sosyo Ekonomik düzeyi yüksek , Zeki ve en önemlisi Gerçek LAİKÇİ'ydiler. ve Bundan sonrada.. Benim burada yerim olduğuna inandım. TTK.. Esenlikle , Sayın IRKDAŞLARIMA..
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yetkilisi
|
Esen geldin ırktaşım, kalıcı olmanı dileriz.
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Esen geldin TÜRKÇÜ HAREKET.
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Sizlerin arasına katılmaktan , gurur duyuyorum kandaşlar.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Gerçek Türkçülerin Otağına, Ulu Türkçü Nihal Atsız Otağına, hoşgeldin.
Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü, Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü. H.N.Atsız Düşmana merhamet acz ve zaaftır. Bu insaniyet göstermek değil, insanlık niteliklerinin sonunu ilan etmektir. K.Atatürk |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Esenlikler anda...
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Sosyo Ekonomik düzey kelimesi hoş bir kelime dğeil Sosyo kültürel seviyesi desen daha iyi olur.
Maddi durum Türkçüler için çokta önemli değildir. Her andamız aynı gelir seviyesine sahip olmayabilir ancak Kültürel seviye hepimizde ortak olmak zorundadır.
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Benim de bu otağı bulmam tıpkı seninki gibi oldu. Farklı olarak ben ilk olarak nihalatsiz.org'a üye oldum. Orası malesef kapandıktan sonra buraya geldim.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
İnan ki andam , senin dediğini demeye çalıştım.
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Atatürk'ün Askeri
|
Andam gerçek Türkçüler arasına hoşgeldin. Kalıcı olman dileğiyle...
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Sağolasın kandaşım.
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Hoşgeldiniz soydaşım , bende sizin gibi uzun süredir otağ'ı takip etmekteyim ve kutlu ülkümüz Turan'ın bile yönetim şeklini şeriat olarak düşleyen , Atatürkü bir türlü benimseyememiş ,Atsız Atayı ırkçı diye laf söyleyen , deli kürt saide değer veren , Türk'ü Türk olduğundan değil müslüman olduğu için değerli olduğunu düşünen parti ve oluşum hakkındaki görüşlerim ve bakış açım bu otağ sayesinde tamamen yerli yerine oturmuş gerçek Milliyetçiliği ve Atsız Atamızı çok daha iyi algılayabilmekte bu otağ'ın katkısı çok büyüktür.
UTTKvY |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
TÜRK
|
Hoş geldin kandaşım. Türk ve Türkçülük için atacağın her adımın; adına yaraşır şekilde hareketli olması dileğiyle.
Esenlikler. |
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Çapulcu anlayışının ne gibi bir oluşum olduğunun bilincine varıp aramıza katılanların sayısı oldukça fazla zaten.
Zeki olan ve kendini bilenler doğruyu ayırt edebiliyor, geriye kalanlardan ise bilinçli davranmalarını beklemek mantıksız. Siz de doğru yolu bulduğunuz için tebrik ediyorum.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|