![]() |
|
|||||||
| Spor (Genel) Tüm Spor dallarıyla ilgili haberler, etkinlikler |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
BEŞİKTAŞ SPOR KULÜBÜNÜ KUTLUYORUZ
Beşiktaş Spor Kulübü, Türkçe konusundaki duyarlılığını göstererek, "BJK Store" olan taraftar ürünlerinin satıldığı mağazalarının adını, "Kartal Yuvası" olarak değiştirdi. Beşiktaş Spor Kulübü'ne bu duyarlılığı nedeniyle de, Türk Dil Kurumu tarafından ödül verildi.
Ben de bir Galatasaraylı olarak, Galatasaray'ın da mağazalarının adını, yabancı dil özentiliği yaparak, "Galatasaray Store" olarak koymasına kızardım. Benzer biçimde, Fenerbahçe Spor Kulübü de, mağazalarının adını, "Fenerium" koyarak başka bir özentilik örneği sergilemişti. Beşiktaş Spor Kulübünü ve başkanı sayın Yıldırım Demirören'i bu asilce uygulamasını kutlarken, bu uygulamalarının diğer iki güzide kulübümüzün özenti yöneticilerine de örnek olmasını diliyoruz.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Her ne kadar Beşiktaşlı olmasam bile bu davranışlarını takdir ettim, diğer kulüplere örnek olmasını temenni ederim. Kulüplerimizden beklediğim bir diğer davranışta takımlarına yabancı futbolcuları doldurmak yerine, Türk futbolcularına yer ve şans vermeleri, bu sayede hem Türk futbolu kazanacak hemde uzun vadede kendileri, çünkü hem devamlı ithal etmeleri gerekmeyecek hemde maddi bakımdan daha güçlü olacaklar..
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bir Beşiktaş taraftarı olarak kulübümle bir kez daha gurur duydum.
Darısı diğer spor kulüplerin başına... |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türk demek, Türkçe demektir.
Beşiktaş Jimlastik Kulübü'nün almış oldugu bu karardan dolayı kutlarım. Umarım diğer kulüplere örnek teşkil eder. |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Atatürkçü
|
Armasında Türk bayrağı taşıyan şanlı Kara Kartal'ımı bu Türkçü tutumundan dolayı tebrik ederim. Umarım çarşı grubu da bir an önce aklına başına devşirip, Kara Kartal'ımızın kanını emen gayriTürk ve anarşist asalaklardan kurtulur....
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Gerçekten Beşiktaş çok anlamlı bir davranış göstermiş. Yıpratılan ve artık önemsenmeyen dilimize karşı duyarlı davranışta bulunduğu için ben de bu kulübu kutlarım. Dilerim diğer kulüplerde bu davranıştan örnek alırlar.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
tebrikler. armasında türk bayrağı olan tek takım olmanın hakkını vermiş.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Bir Beşiktaş'lı olarak kulübün bu doğru davranışını kutlarım.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Cevap: BEŞİKTAŞ SPOR KULÜBÜNÜ KUTLUYORUZ
BEŞİKTAŞLI OLARAK KARA KARTAL'I KUTLUYORUM ARMASINDA TÜRK BAYRAĞI OLAN TEK TAKIM ÖZELLİĞİNE SAHİPTİR AYNI DAVRANIŞI DİĞER TÜRK TAKIMLARINDAN DA SERGİLEMESİNİ İSTİYORUM
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bir Beşiktaşlı olarak takımımı kutlarım. Türkçeden daha güzel bir dil olmadığını anlamasına sevindim. Diğer takımların da aynı duyarlılığı göstermesi dileğiyle.
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Çok güzel...
Beşiktaşa sempatim var, keşke Beşiktaş taraftarları maçlarda siyah beyaz değil de KARA AK deseler... |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Beşiktaş Spor Klübü diye bir klüp yoktur.
Doğrusu Beşiktaş Jimnastik Klübü'dür arkadaşlar. |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
umarım diğer kulüplere de örnek olur bu davranış
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) | |
|
Otağ Yöneticisi
|
Alıntı:
Ukalalık yapma hödük! sen biliyorsan biz haydi haydi biliriz. Bjk başkanı bile yeri geldiğinde Beşiktaş Spor Kulübü diyor da kalmış bize akıl vermeye kalkıyorsun. Konunun özünle ilgilenmeyip ezikliğini dışa vurduğun için üyeliğin iptal edilmiştir.
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Gerçekten tebrik etmek lazım inşallah aynı örnek davranışı Avrupa fatihi Galatasaryda destekler..
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|