![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
beyler türkçülük için önemli bir tehlike
beyler ben bazı haber sitelerine yorumlar yapıyorum ve
kürt kökenli amedfarqin rumuzlu bir diyarbakırlı keko bizi bulgar tohumu görüyor beyler bulgaristan türklerinin küçük resimleriyle birlikte sol tarafta gösterip kısa birer iki cümle ile tanıtıcı yazılar yazabilir miyiz? ortak bir çalışma yapalım maalesef kürtler YÜCE TÜRK BİRLİĞİMİZİ bölmek için bütün karadenizi laz;bütün bulgaristanı da bulgar yapıyor nasıl ki vatanımızın hepsi TÜRK değilse 5 milyon civarı ensest vatansız kürt varsa bulgaristanın da hepsi bulgar değildir biz bunu biliyoruz zaten ama sitemizde işte resimlerle beraber işte bulgaristan türkleri diyerek cevaplar verelim TALAT PAŞA/ ermenileri tarihe gömen yüce TÜRK NAİM SÜLEYMANOĞLU TANER SAĞIR GİBİ... NE DERSİNİZ BEYLER bulgaristandan göç etmiş ben ve benim gibi aslı bozulmamış fetihçi öncü türk milletinin çocukları kürdolar tarafından bulgar olarak adlandırılıyor anladık tarih kitap okumazlar peki bu soysuzlar boşnaklar arasında boşnakça konuşurken yolda sokakta çarşıda bizim neden hep daima türkçe konuştuğumuzu görmezler ÇÜNKÜ biz aslı bozulmamış OĞUZ BOYLUYUZ... BEYLER YARDIMLARINIZI İSTİYORUM RESİM VB |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
O söylediğin kişi, kendisinin maymun ve köpek tohumu olduğunu bilmiyor sanırım ırktaşım.Dediğin çalışma yapılırsa çok güzel olur.Araştırmaya başlayacağım.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yalñuk oglı munsuz bolmas
|
kürtler önce nereden peydahlandiklarina bi emin olsunlar ondan sonra Türk'e dil uzatsinlar
dikakt ederseniz 'babasini arayan p.c' gibi eski milletlerden,uygarliklardan kendileri bir kültür ve tarih olusturma cabasi icindedirler örnegin farslarin efsanevi karakteri ve sahname adli eserde adi gecen demirci kavayi sahiplenmeleri. Benim baba tarafindan dedemde Selanik göcmenidir,zamaninda karaman bölgesinden oraya yerlestirlilenlerdendir. soyu belli olmayan krtlerle tartisiyorsan eger ona tarihini sor kem küm eder diyecek sey bulamaz,bosver takma kafana |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
tarkhan kardeşim ekler misin talat paşa
naim halil ve tanerin resimlerini |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
O köpekler herşeyi bal gibi biliyorlar ama işlerine gelmediği için böyle gerçekleri saptırıyorlar. Bu köpeklerle muhattap olmaya değmez.
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
artık bunların ADINI duyunca bile tiskiniyorum..
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
İşlerine geliyor böylesi zaten..Umursamayınız urukdaşım.
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
köleler satilmak icin vardir gün gelecek EFEN`dilerini taniyacaklar. Soysuz olduklarindan gözlerinde perde vardir soylu olani göremez veya görmezden gelirler Soydasim Tasalanma TÜRK var olacaktir,,,
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kendisi etnik özürlü olduğu için Bulgaristan göçmeni Türklere dil uzatıyor. Böyleleri youtube'ta da çok. Bir sürü pkk propagandası yapan, Atatürk'e hakaret içeren videolar koymuşlar. Bu soysuzlara gereken cevabı verelim. Türkçüler olarak biz de elimizden geleni yapalım. Örneğin, video hazırlamayı bilenler varsa içinizde bu konuyla ilgilenebilirler mi? Ben de yardımcı olmaya çalışırım.
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
o hayvan kendisinin maymunla eşşeğin isteksiz olarak çiftleşmesinden meydana geldiğini bilmiyomu ki böyle konusuyor
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Türk Milleti o kadar yüce bir millet o kadar geniş bir medeniyettirki o dalga geçtiği aşağlmaya çalıştığı milletin kökeni bile Türk'tür.Bu köpekler Türkler'e Mongol yani Moğol diye dalga geçiyorlar.Ulan sen kimsin be kürt.Sen Moğol'un tıranğının içindeki pislik bile değilsin.
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yakın bir gelecekte yalnızca tamamen mağralarda barınacak(geldiği yere geri dönmek de denebilir) olan bir insan-hayvan cinsi (ulus olamazlar, ulus olabilmenin ilk şartı "insan" vasfını taşımaktır.)için bu kadar kendimizi yormanın anlamı yok.Biz yanıtımızı sanal olarak değil "gerçek" olarak verebilecek güçteyiz.Vereceğiz de..!
|
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
tüm ırkdaşlara bu güzel sitemizden vakit bulduğumuzda arada
internet habere girip yorum yazalım kürtler orada tüm zehirlerini döküyorlar cevabımız sert olsun TANRI TÜRKÜ KORUSUN |
|
|
|
![]() |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|