![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Töles
|
Bir bozkurt hepinize yeter!
Almanya'da yürüyüş yapan teröristler karşısında Türk Kadını'nı bulur...
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
YAŞA BE TEYZE ŞU kürdofillerin hakkından çıkıyorsun ya AMA ONLARDAN BİR TANESİ BİZİ GÖRÜNCE KAÇACAK YER BULMAYA ÇALIŞIR
İŞTE TÜRKLÜK BUDUR HİÇ KİMSEDEN KORKMAZ |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
BOZKURT İŞARETİ YAPIYOR YOKSA ÜLKÜCÜ MÜ?
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bir Türk Dünyaya Bedeldir.helal olsun işte Türk kadını yine kendini gösterdi helal olsun sana teyzecim.
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kandaşım bozkurt işareti tek ülkücülere has bir işaret değildir bozkurt işareti Türklüğün işaretidir. Teyzemin büyük yüreğinden ve mübarek ellerinden öpüyorum.İşte şanlı Türk Katunu.
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Umarım bu işareti alacaz onlardan,onlar k*rler ile kardeşlik-dostluk masallarına pkk'yıda ermeni örgüt olduğu masallarına devam etsinler,
Bozkurt Türk'ün simgesi olduğu anlaşılacak.Umarım Soysuzun karşısına 1 değil 1000 Geliriz,tek başına oraya bayrak ile giden hanımıda kutlarım ... Belçika da pkk'lıların Türklere saldırmasına göz yumuldu Köln de de aynı provakasyon olmuş ,ab sevdalısı tayyip çıkıp bir kelime dahi etmedi bu olaylara,Türk vatandaşlarının haksız yere tutuklanmalarına ... |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Her ne olursa olsun, onun orada yaptığını herkes yapamaz!!!
Saygı duyuyoruz...
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
teyzecim ellerinden öperim helal olsun ttk
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bozkurt imini ilk yapan bir Gagavuz Türk'ü değil miydi?
Ümmet ülkücüleri Türklük'ten, bozkurttan uzak dursun. |
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Töles
|
İnsanların Bozkurt işareti yapan herkesi ülkücü olarak görmesi çok kötü..
Ülkücü olsaydı kafasında arap bezi olurdu.
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
IRKDAŞLARIM ANLAMIYORSUNUZ Kİ BENİ BOZKURT TABİİ Kİ TÜRKLÜĞÜN SEMBOLÜDÜR
ÜLKÜCÜ OLABİLİR DEDİM BOZKURT İŞARETİNİ GENELDE O arap beyinliler yapıyor HİÇBİR TÜRKÇÜNÜN YAPTIĞINI GÖRMEDİM AMA YİNE DE SÖYLÜYORUM BOZKURT TÜRKLÜĞÜN SEMBOLÜDÜR HERKES BİLSİN SAYGILARIMLA |
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır
|
TÜRK kadını hiçbir şeyden korkmaz.onun için önemli olan vatan ve millet sevgisidir.helal olsun teyzeme türk kadınını o kadar güzel temsil etmiş ki dikkate şayan.
![]() Kuralları Sevmem Ama Yersiz Yere Çiğnediğim Görülmemiştir, Kinci Değilim Ama Unutmam. Şefkat Gösteririm Ama Şımartmam, Dalga Geçerim Ama Kırmam, Ciddiye Alırım Ama Kapılmam, Huzur Veririm Ama Söz Vermem, Sahip Olurum Ama AİT Olmam... |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Yaşa be teyzem! İşte asil,yürekli bir Türk kadını! Helal olsun sana! O gerizekalı soyubozuklar nasıl angutça bakıyor kendisine!
Yalnız bir şey daha söylemek istiyorum,Tuğrul bey, Türk kelimesinin ilk harfini küçük yazmışsınız ve imzanızdaki resimde ya sev, ya terk et yazıyor. Ne demek bu? Yani bu toprakları sevdikten sonra k.rdü,arabı,çerkesi,Türk'ü herkes eşit ve dostunuz da sevmeyenler mi düşmanınız?
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) | |
|
Kızılca soysuz olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
|
|
|
|