![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Bir BOZKURT'UN örnek davranışı
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
VE VATAN HAİNLERİNİN İBRET VESİKASI
Askere Yardıma Soruşturma Mehmetçik Vakfı Yardım Kampanyası'na Katılan Kars'taki Bir İlköğretim Okulunun Müdürü Hakkında Milli Eğitim Bakanlığı Tarafından Soruşturma Başlatıldı. Okula Gelen İki Müfettiş, Müdür ve Öğrenci Başkanının İfadelerini Aldı. Bakanlık, Soruşturmanın Gerekçesini "Basında Haberlerin Yer Alması" Olarak Açıkladı. bu olay , devletin bütün makamlarının bifiil işgal edilmesinin sonucudur .. cumhurbaşkanı , hükümet başkanı , meclis başkanı , bakanlar , yargı organları , YÖK ve daha niceleri ; askere destek ve yardım yapan küçük Bozkurt'ları taktir edip , teşekkür edeceğine ; hiç ses çıkarmıyor..... daha da ötesi , soruşturma yapılıyor..
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Senin o küçük yüreğinden öpüyorum.Küçük ama kocaman duygular taşıyan yüreğinden...
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
merhamet yok
|
Türklüğe, Atatürkçülüğe ve Silahlı kuvvetlere olan nefretlerini kusuyorlar, Atatürk'ün ilkelerini savunan öğrenci hakkında öğretmen hakkında soruşturma açıyorlar, şimdi de bu olay. Ülke nereye gidiyor tüm bunlara alışıyor muyuz, yavaş yavaş şeriatı getiriyorlar, Türklüğü yok etmeye başladılar. Yakında türban serbest bırakılacak, Türklük kavramı ortadan kaldırılacak, Atatürkçülük yasaklanacak, okullara türbansız gitmek yasak olacak, sokakta insanlar başı açık şekilde dolaşamayacak. Evet, bunlar çok yakın bir zamanda gerçekleşecek. Artık bu insanların uyuduğunu sanmıyorum, çünkü tüm bunların olmasını onlar istiyor evet bu millet şeriat istiyor, din için vatanın satılmasını, özgürlüklerini, tarihlerini görmezden geliyorlar. Çünkü tüm bu olanlara tanık olup ta insanların uyuyor olması mantığa sığmıyor. Hiçbir şeye güvenim kalmadı umudumu tamamen yitirmek üzereyim. Berbat bir durumdayız birinci dünya savaşında daha kötü haldeydik ama halk böyle değildi. Mantıklı düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum ve kendimi kandırmak istemiyorum.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Türk kürt kardeşliği yapanlara sormak lazım bu küçük Bozkurt'un yaptığı bireysel davranışı neden bir kürt çocuğundan göremiyoruz?bunların hepsi tesatüfmü?hiç bir soysuz şehit olan askere Türk evladından daha fazla üzülmez.Meselenin özü kandır,ırktır tarihtir.
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kücük Bozkurtumuz kaninin görevinin bilincinde olup, elinden geldigi kadarıyla Türk irkina hizmet etmeyi bir seref saymistir. Büyük davranisindan dolayi seni kutluyorum.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Bu örnekleri gördükçe Kurt huylu Oğuz soylu çocukların doğacağına inancım sonsuz oluyor.
Bu bize kanımızın bir armağanı olsa gerek |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Arkadaslar ben yeni uyeyim ve forumu zaman zaman takip etmeye calisiyorum cok guzel konular ve yorumlarlan karsilasiyorum ve bu sekerin mektubu cok duygulandirdi beni. Bu yasta bir cocugun yaptiklarini gordukce kendimizi sorgulamamiz gerekiyor gibi geliyor bana BIZ(BIZLER) NE YAPIYORUZZZZ?????? Malesef koca bir HIC birseyler yapabilenler icin ise elimizden daha da fazlasi gelebilir diye dusunuyorum. (TURKCE GRAMATICAM COK BOZUK OZUR DILIYORUM hepinizden) bu yuzden de anlayisinizi bekliyorum belki dusunuyorsunuzdur bir ASENA nasil Turkcesi bozuk veya gramatica yurt disinda dogup buyuyen vatansever bir TURKUM.
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) | |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Alıntı:
Türk kelimesini büyük harfle yaz ilk olarak ve en önemliside budur. Çalisiorum,gerekior,gelior,yapıoruz,biseler,dilior um.Hep aynı tip yanlışların var doğrları. Çalışıyorum,gerekiyor,geliyor,yapıyoruz,birşeyler, diliyorum dur |
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ja Ok tesekur ederim Altar Alp TURKCE bilgiler nerden ogrencemki ogrendiklerim bu kadari zati internetten bide kitap okumaktan insallah ilerletirim TURKCE gibi dunyada dil varmiki?
Yekili: Ja, Ok.. bunları kullanma. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Iste Türk`ün kalitesi,iste Türk olmanin gururu,iste bizlerin yüce Türk irki ile neden gurur duydugumuzu gösteren ufak bir örnek...
kürt yasitlari "kapkaccilik,dilencilik,hirsizlik gibi türlü türlü pislikler yaparken cocuk yastaki bir Bozkurtun bu davranisi bagzilarina kapak olsun ! Türk irkini,Türk-kürt etle tirnak gibi söylemlerle melezlestirme gayretinde olan serefsizler ,Türk ile Türk olmayanin arasindaki farki en azindan su cocugun ibretlik davranisina bakipta anlayin ! |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Türkçü
|
Alıntı:
Bu sorulari sormamdaki asil gaye bilincsiz ana babalarin cocuklari ile yeterince ilgilenmemelerinden dolayi,Türk kültüründen uzak yasamalarindan dolayidirki sizin gibi yari Türkce yari tarzanca dil konusan bir neslin meydana gelmesine sebebiyet vermelerindendir.. |
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Turk ırkçısı
|
Ne guzel iste demekki bir yerlere varmaya basladik..Yasca kucuk nesilleri yetistirmek buyuk onem arzediyor. Tabi fettosa ovguler yagdiran milli egitim bakanliginin basindaki (adi herneyse) nursuz adam Turk cocuklarini ummetcilik afyonuyla yikamakla mesgul..
Yavru kurtumuzu tebrik ediyorum.. Ama anne ve babasini gorsem '' Bu cocugun adini neden Ibrahim Talha koydunuz'' diye sorardim.. Bu arap isimlerini duyunca midem bulaniyor.. |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Hayir, ben hic Turkce ders almadim burda Turkce ders verilmio. Suan konustugum Turkce de zaten dedim ya kitablardan ogrendim. Aileme gelince ozurde Nihal Atsiz ve Ataturk hayranligim ve Turkcu olmam onlarin sayesinde oldu :) Yeterli oldumu acaba cevapim?
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
As_Nihal sizi anlıyoruz,biraz daha yavaş ve dikkatli yazarsanız sorun kalmaz.Biliyorsunuz burası heryönden örnek bir otağ ve bizde örnek olmalıyız.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bir , bozkurt'un , davranışı , Örnek |
| Bu konuyu şu anda toplam 2 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|