Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TÜRKÇÜ BAKIŞ > Türkçü Bakış

Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs..

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 10.01.2008, 23:39   #1 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,247
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Bir BOZKURT'UN örnek davranışı

Bir BOZKURT'UN örnek davranışı

KOCATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 10.01.2008, 23:42   #2 (İleti Bağlantısı)
Atsızcı Bozkurt

KOCATÜRK adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 1,247
VE VATAN HAİNLERİNİN İBRET VESİKASI

Askere Yardıma Soruşturma

Mehmetçik Vakfı Yardım Kampanyası'na Katılan Kars'taki Bir İlköğretim Okulunun Müdürü Hakkında Milli Eğitim Bakanlığı Tarafından Soruşturma Başlatıldı.

Okula Gelen İki Müfettiş, Müdür ve Öğrenci Başkanının İfadelerini Aldı. Bakanlık, Soruşturmanın Gerekçesini "Basında Haberlerin Yer Alması" Olarak Açıkladı.

bu olay , devletin bütün makamlarının bifiil işgal edilmesinin sonucudur ..

cumhurbaşkanı , hükümet başkanı , meclis başkanı , bakanlar , yargı organları , YÖK ve daha niceleri ; askere destek ve yardım yapan küçük Bozkurt'ları taktir edip , teşekkür edeceğine ; hiç ses çıkarmıyor.....

daha da ötesi , soruşturma yapılıyor..
KOCATÜRK Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.01.2008, 00:09   #3 (İleti Bağlantısı)
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır

İletiler: 115
Senin o küçük yüreğinden öpüyorum.Küçük ama kocaman duygular taşıyan yüreğinden...
kafkaskurdu Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.01.2008, 00:36   #4 (İleti Bağlantısı)
merhamet yok

korkusuz adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 86
Türklüğe, Atatürkçülüğe ve Silahlı kuvvetlere olan nefretlerini kusuyorlar, Atatürk'ün ilkelerini savunan öğrenci hakkında öğretmen hakkında soruşturma açıyorlar, şimdi de bu olay. Ülke nereye gidiyor tüm bunlara alışıyor muyuz, yavaş yavaş şeriatı getiriyorlar, Türklüğü yok etmeye başladılar. Yakında türban serbest bırakılacak, Türklük kavramı ortadan kaldırılacak, Atatürkçülük yasaklanacak, okullara türbansız gitmek yasak olacak, sokakta insanlar başı açık şekilde dolaşamayacak. Evet, bunlar çok yakın bir zamanda gerçekleşecek. Artık bu insanların uyuduğunu sanmıyorum, çünkü tüm bunların olmasını onlar istiyor evet bu millet şeriat istiyor, din için vatanın satılmasını, özgürlüklerini, tarihlerini görmezden geliyorlar. Çünkü tüm bu olanlara tanık olup ta insanların uyuyor olması mantığa sığmıyor. Hiçbir şeye güvenim kalmadı umudumu tamamen yitirmek üzereyim. Berbat bir durumdayız birinci dünya savaşında daha kötü haldeydik ama halk böyle değildi. Mantıklı düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum ve kendimi kandırmak istemiyorum.
Alt 11.01.2008, 10:14   #5 (İleti Bağlantısı)
Otağ Yöneticisi

Tanrıdağı Yolcusu adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 454
Türk kürt kardeşliği yapanlara sormak lazım bu küçük Bozkurt'un yaptığı bireysel davranışı neden bir kürt çocuğundan göremiyoruz?bunların hepsi tesatüfmü?hiç bir soysuz şehit olan askere Türk evladından daha fazla üzülmez.Meselenin özü kandır,ırktır tarihtir.
Alt 11.01.2008, 12:06   #6 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Sururi Ermete adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 154
Kücük Bozkurtumuz kaninin görevinin bilincinde olup, elinden geldigi kadarıyla Türk irkina hizmet etmeyi bir seref saymistir. Büyük davranisindan dolayi seni kutluyorum.
Sururi Ermete Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.01.2008, 13:17   #7 (İleti Bağlantısı)
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir

İletiler: 788
Bu örnekleri gördükçe Kurt huylu Oğuz soylu çocukların doğacağına inancım sonsuz oluyor.
Bu bize kanımızın bir armağanı olsa gerek
ALTAR Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.01.2008, 13:27   #8 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

As_Nihal adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 24
Arkadaslar ben yeni uyeyim ve forumu zaman zaman takip etmeye calisiyorum cok guzel konular ve yorumlarlan karsilasiyorum ve bu sekerin mektubu cok duygulandirdi beni. Bu yasta bir cocugun yaptiklarini gordukce kendimizi sorgulamamiz gerekiyor gibi geliyor bana BIZ(BIZLER) NE YAPIYORUZZZZ?????? Malesef koca bir HIC birseyler yapabilenler icin ise elimizden daha da fazlasi gelebilir diye dusunuyorum. (TURKCE GRAMATICAM COK BOZUK OZUR DILIYORUM hepinizden) bu yuzden de anlayisinizi bekliyorum belki dusunuyorsunuzdur bir ASENA nasil Turkcesi bozuk veya gramatica yurt disinda dogup buyuyen vatansever bir TURKUM.
As_Nihal Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.01.2008, 13:32   #9 (İleti Bağlantısı)
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir

İletiler: 788
Alıntı:
As_Nihal adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Arkadaslar ben yeni uyeyim ve forumu zaman zaman takip etmeye calisiyorum cok guzel konular ve yorumlarlan karsilasiyorum ve bu sekerin mektubu cok duygulandirdi beni. Bu yasta bir cocugun yaptiklarini gordukce kendimizi sorgulamamiz gerekiyor gibi geliyor bana BIZ(BIZLER) NE YAPIYORUZZZZ?????? Malesef koca bir HIC birseyler yapabilenler icin ise elimizden daha da fazlasi gelebilir diye dusunuyorum. (TURKCE GRAMATICAM COK BOZUK OZUR DILIYORUM hepinizden) bu yuzden de anlayisinizi bekliyorum belki dusunuyorsunuzdur bir ASENA nasil Turkcesi bozuk veya gramatica yurt disinda dogup buyuyen vatansever bir TURKUM.
Türkçe dilbilgisi kurallarını öğrenebilirsin o kadarda zor değil.
Türk kelimesini büyük harfle yaz ilk olarak ve en önemliside budur.
Çalisiorum,gerekior,gelior,yapıoruz,biseler,dilior um.Hep aynı tip yanlışların var doğrları.
Çalışıyorum,gerekiyor,geliyor,yapıyoruz,birşeyler, diliyorum dur
ALTAR Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.01.2008, 13:53   #10 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Ja Ok tesekur ederim Altar Alp TURKCE bilgiler nerden ogrencemki ogrendiklerim bu kadari zati internetten bide kitap okumaktan insallah ilerletirim TURKCE gibi dunyada dil varmiki?

Yekili: Ja, Ok.. bunları kullanma.
Alt 11.01.2008, 15:09   #11 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 53
Iste Türk`ün kalitesi,iste Türk olmanin gururu,iste bizlerin yüce Türk irki ile neden gurur duydugumuzu gösteren ufak bir örnek...
kürt yasitlari "kapkaccilik,dilencilik,hirsizlik gibi türlü türlü pislikler yaparken cocuk yastaki bir Bozkurtun bu davranisi bagzilarina kapak olsun !
Türk irkini,Türk-kürt etle tirnak gibi söylemlerle melezlestirme gayretinde olan serefsizler ,Türk ile Türk olmayanin arasindaki farki en azindan su cocugun ibretlik davranisina bakipta anlayin !
Moyuncurhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.01.2008, 15:27   #12 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

İletiler: 53
Alıntı:
As_Nihal adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Yurt disinda büyüdüm demissiniz bu mazaret sayilamaz,benimde on yasindaki balam burda dogup büyüdü fakat Türkcesi mükemmeldir,Türkceyi benden daha güzel yaziyor,kusuruma bakmazsaniz size bir kac sorum olacak "gittiginiz okulda Türkce dersleri verilmiyormuydu? Evinizde anneniz babaniz Türkce konusmuyorlarmiydi? Evinize hic Türkce gazete girmiyormuydu yada hic Türkce kitaplar falan yokmuydu?
Bu sorulari sormamdaki asil gaye bilincsiz ana babalarin cocuklari ile yeterince ilgilenmemelerinden dolayi,Türk kültüründen uzak yasamalarindan dolayidirki sizin gibi yari Türkce yari tarzanca dil konusan bir neslin meydana gelmesine sebebiyet vermelerindendir..
Moyuncurhan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.01.2008, 17:48   #13 (İleti Bağlantısı)
Turk ırkçısı

KurtcebeNoyan adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 145
Ne guzel iste demekki bir yerlere varmaya basladik..Yasca kucuk nesilleri yetistirmek buyuk onem arzediyor. Tabi fettosa ovguler yagdiran milli egitim bakanliginin basindaki (adi herneyse) nursuz adam Turk cocuklarini ummetcilik afyonuyla yikamakla mesgul..
Yavru kurtumuzu tebrik ediyorum.. Ama anne ve babasini gorsem '' Bu cocugun adini neden Ibrahim Talha koydunuz'' diye sorardim.. Bu arap isimlerini duyunca midem bulaniyor..
KurtcebeNoyan Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 11.01.2008, 17:51   #14 (İleti Bağlantısı)
Yeni Üye

Hayir, ben hic Turkce ders almadim burda Turkce ders verilmio. Suan konustugum Turkce de zaten dedim ya kitablardan ogrendim. Aileme gelince ozurde Nihal Atsiz ve Ataturk hayranligim ve Turkcu olmam onlarin sayesinde oldu :) Yeterli oldumu acaba cevapim?
Alt 12.01.2008, 15:03   #15 (İleti Bağlantısı)
Türkçü

Bornova adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 57
As_Nihal sizi anlıyoruz,biraz daha yavaş ve dikkatli yazarsanız sorun kalmaz.Biliyorsunuz burası heryönden örnek bir otağ ve bizde örnek olmalıyız.
Bornova Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
bir , bozkurt'un , davranışı , Örnek

Bu konuyu şu anda toplam 2 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Konuk)

Seçenekler