![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
bir bu kalmıştı sahiplenmedikleri
![]() Milliyetçilik günü diyorlar ama davetiyede ona benzer bir şey göremiyorum. bahçeli yapacağı konuşmada acaba dtp ile olan arkadaşlığından ya da türkeşin aslında kimlere hizmet ettiğinden kimleri sattığından bahsedecek mi? Hangi yüzle 3 Mayıs'ı da sahiplendiklerinide bilmiyorum. İnanın şu an sinirden kuduruyorum birilerinin bunlara dur demesi lazım... |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bi cacık olmaz araba bulaşan herkes birgün onlar kadar alçak aşşağılık olur
"Üstte mavi gök, altta yağız yer kılındığında ikisi arasında kişioğlu kılınmış (yaratılmış). Kişi oğlunun üzerine ecdadım, dedem Bumın Kağan, İstemi Kağan (kağan olarak) oturmuş. Oturarak Türk milletinin ilini töresini tutuvermiş, düzenleyivermiş." |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bir günü kutluyorsanız, o günün nereye dayandığını da bilmeniz gerekiyor. Ülkücüler 3 Mayıs'ı kutladıklarına göre, anlaşılan nereden geldiğin bilmiyorlar. 3 Mayıs, Türkçülüğün şahlanışı ve kitlesel bir harekete dönüşmesinin ispatıdır. 3 Mayıs, Atsız Ata tarafından "Türkçüler Günü" olarak belirlenmiştir. Atsız Ata 3 Mayıs için "Türkçülük Günü" demiştir, "milliyetçilik günü" değil. Ülkücüler "Türkçülük" sözünü kullanmadıklarına göre bu sözden bir gocuntuları var. Bunu biz zaten biliyorduk ama artık bütün Türk Milleti'nin görmesi gerekiyor.
3 Mayıs, birbirlerinden habersiz yüzlerce gencin gelip Ankara'da toplanarak, devrin en büyük mikrobu olan komünizme karşı hücum ettikleri bir şanlı gündür. Bu şanlı günü gerçekten kutlayacak olan adam, onu kendi adıyla kutlar, kafasından isim uydurmaz. Şimdi gidip ülkücülere sorun, bunu hiç biri bilmez. Eminim bu 3 Mayıs kutlamalarında da tekbir getirip cahilliklerini bir kere daha gözler önüne serecekler. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
afişteki küçük çocuk dikkatimi çekti, ufacık çoğuğun bile başını kapatmışlar. araptan farkınız ne sizin ayıp Türkse Türk gibi arapsan arap gibi yaşa bunlar nasıl Türk anlamıyorum
Y.N: Herkesi ayrı ayrı uyarmayalım. İmla kurallarına uyun, Çok mu zor?
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sanli bayragi ufacik kizin basina türban yapmakmidir milliyetcilik??
Ne zamandir Türkcülük Bayraminin adi milliyetcilik bayrami olmustur. O zaman kürt milliyetcilerde bugün kutlasinlar. Türk olun öyle gelin.. |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
3 Mayis Türkcüler Bayramidir, neden gocunuluyorki Türk sözünden, Türkcülük sözünden? Türkiye' de her kesim agzina geleni söylüyor ama asil sahipleri olduklarini zannedenler tirsiyor, tuhaf.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|