![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
BİR CUMHURBAŞKANI
1.yabancı sermayeyi KALDIRACAK 2.MADEN REZERVLERİNİ AÇACAK 3.TEKNİKTE GELİŞME GÜZERGAHLARINI YAPACAK 4.LOCALARI KAPATACAK 5.CUMHURİYETE SAHİP ÇIKACAK 6.DEVLETİN HER MAKAMINA BOZKURT FİGÜRÜ KOYACAK 7.DIŞ MİHRAKLARA BOYUN EĞMİYECEK 8.TÜRK BİRLİĞİNİ KURACAK 9.ESİR TÜRKLERİ KURTARACAK,GEREKİRSE SAVAŞACAK 10.HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ TÜRK ADINI İLELEBET YAŞATMAK İÇİN ÖLÜMÜ BİLE GÖZE ALACAK. BÖYLE BİR CUMHURBAŞKANI İSTİYORUM ÇOK MU. BİZ TÜRKÇÜLERDEN İLERİKİ YAŞLARIMDA BİRİSİ CUMHURBAŞKANI ÇIKSIN TANRI DAĞLARINDAN GÖZÜM AÇIK GİTMEYECEĞİM.
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Türk'çüden geçtik Türk olsa. kürt nüfus hızla çoğalıyor ve nasıl önüne geçeriz yerine nasıl onlara yaranırız yarışı var.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Çok güzel yazmışsın ırkdaşım, altına ben de imzamı atıyorum, ve biliyorum ki bir gün bu yazdığın gerçekleşecek.
Gerçekleşmesini istiyorsak bir ülkünün, önce ona kayıtsız şartsız inanmamız gerekir. Ben zaferin Türk'lerin olacağına inanıyorum. Dünyayı yönetme kutunun Türk'lere verildiğine inanıyorum. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
GENELKURMAYIN BAHÇESİNDE aslan figürü ,KARA KUVVETLERİNİN ARMASINDA kertenkele var.Aslan ve ampul yahudi, kertenkele çin simgesi arkadaşlar...
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|