![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Bir konuda tavsiyenize ihtiyacım var
Andalarım,kendimle ilgili bir konu.Adımla ilgili.Maalesef adım arap adı.Ali.Abimin adına Alper koymuş ailem ama diğer akrabaların da etkisiyler bende aynı bilinci göstermemişler.Adımı mahkeme kararıyla değiştirmeyi düşünüyorum.Sizin fikrinizi sorayım dedim.Zor olur mu bu?Bu güne kadar insanlar beni bu adla tanımışlar.Ayrıca hangi adla değiştiriym bunuda düşünüyorum.Sizde bildiğiniz güzel Türk adları varsa yazabilir misiniz?
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
öfkeli bir avukat tut o ana yol gösterir. Adın alper olduğu gün seni yine bekleriz.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Benimde ismim Türkçe değil. Fakat bu aşamada değiştiremem.
Bizim yapacağımız tek şey,bundan sonraki nesillere gerçek Türkçe isim verilmesini temin etmek. |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yalñuk oglı munsuz bolmas
|
isim degisikligi icin babana dava acman gerekiyor ve de 2 sahit lazim
bunlar kolay ama gerekceni hakime kabul ettirmen lazim |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
benimde ismim arapça ama artık yeni nesile Türkçe isim koyacağız
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
işte o yönden sıkıntım yok ismim kemal:)
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Öfkeli reis
Maalesef Türkler arap ve farsilerle tanıştıktan sonra,islamiyet sırasında bilhassa arap isimleri aldılarve bugün Türkiyenin hatta Orta Asya Türklerinin ,Uygur Türkleri dahil,önemli bir bölümü arap isimleri almıştır,bunun değiştirilmesi o kadar kolay değildir ve artık kökleşmiştir,bu bizim milletimiz için büyük bir sorundur ama şu aşamada yapacak bir şeyde yoktur.Şekilselden öte siz Türkseniz önemli olan budur,ama çocuklarınıza Türk isimleri verirseniz,nesilden nesile bunlar aktarılır.
Türkiyedeki Türk milleti zenginleştikçe daha miliiyetçi olacak ve ondan sonra gerçek türk adları konacaktır. Saygılarımla |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Tanrıya şükür ki 2 ismimde Türkçe annem ve dedem sağolsun eğer değiştirebilirsen Bumin Kağan ismini öneririm...
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bilgehan Bilge , mason işadamı
Oğuzhan Asiltürk , ermeni ümmetçi Kürşad Bumin , fettoşçu liboş Hüseyin Nihal Atsız , Bilge Atamız Görüldüğü gibi isimin arapça olup olmamasının çok bir önemi yok. İsim değişikliği yapacaksanız bunu 20 yaşını geçmeden yapınız. Yoksa artist gibi isim değiştiren Hüseyin Feyzullah'a benzersiniz
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bence gereksiz bir adım olur. Ben de bir ornek vermek isterim.
MUSTAFA KEMAL. arapça bu isimler fakat en ulu Türk olan atamızın isimi. . Ayrıca mahkemeye bir sebep sunman lazım. Bu ismin arapça olmasını kabul etmeyebilir. |
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
gelecek nesilin isimleri ASLA ARAPÇA OLMAYACAKTIR...
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
TANRIYA şükür ki adım UĞUR
ya feyzullah falan olsaydı ne yapardım :) |