![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bir Köpeğin Sahibine Hitabı
Köpeğimizin dili olsa acaba bize neler söylerdi? Şunları mı;
1- Benim hayatım 10 – 15 yıl sürer. Senden her ayrılışım bana acı verir. Beni almadan önce bunu düşün. 2- Beni terk etmen ile duyacağım acı, bir çocuğun annesi tarafından sokağa terk edilmesiyle aynıdır. 3- Beni asla dar, karanlık, kapalı yerlerde ve yazın sıcak arabalarda bırakma, ölebilirim. 4- Bana, benden istediklerini anlayacağım bir süre ver ve bende güven duygusu uyandır. 5- Bana uzun süreli darılma ve beni cezalandırmak için bir yere kapatma. Senin arkadaşların var, benim hayatımda ise sadece sen varsın. 6- Arada sırada benimle konuş. Söylediklerini anlamasam bile sesini anlarım. Ben asla unutmam. 7- Beni dövmeden önce, aslında dişlerimle kemiklerini unufak edebileceğimi, ancak asla böyle bir yola başvurmayacağımı düşün. 8- Beni isteksiz, tembel ve inatçı diye azarlamadan önce düşün; belki yediğim yemek dokunmuştur. Belki hastayımdır. Ben senin gibi konuşamıyorum ki… 9- Her zor anımda yanımda ol. Benim için her şey seninle daha kolay ve gerekirse senin için ölürüm. 10- Yaşlandığımda benimle ilgilen. Bir gün sen de yaşlanacaksın. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Çok güzel olmuş andam ellerine sağlık. Köpek almadan evvel kesinlikle okunmalı bu yazı. Kısa ama gerçekten çok güzel ve anlamlı.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Çok güzel bir yazı omuş gerçekten. köpekler en sadık dostlarımızdandır. Paylaşımınız için teşekkürler..
TTK! |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Evet gerçektende köpeğimizin dili olsa bundan başka bir şey demezlerdi bizlere.Teşekür ederiz paylaşımınız için.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bir , hitabı , köpeğin , sahibine |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|