![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bir kürt Tanımıştım
Bir kürt tanımıştım ondört çocuklu
Dışardan bakınca hali acıklı Yırtık ayakkablı yırtık gocuklu Türk milleti kanmaz artık sözüne kürt denen ifritin tükür yüzüne Çok çocuk yapması töreden diyor Çocukları veren Yaradan diyor Ekmeği denizden karadan diyor Salıvermiş memleketin düzüne kürt denen ifritin tükür yüzüne Sekizi erkekmiş altısı dişi Yaparlar her yerde her türlü işi Bütün pisliklerin bunlardır başı Çirkeflikte yetişilmez hızına kürt denen ifritin tükür yüzüne Birisi okulda esrar satıyor Biri genelevde kapı tutuyor Diğeri poşette tiner yutuyor Dağdakinin kan bürünmüş gözüne kürt denen ifritin tükür yüzüne İkisi ininden gece çıkarlar Hırsızlık yaparlar dükkan yakarlar Suçlarını başkasına yıkarlar Rastlanılmaz olur itin izine kürt denen ifritin tükür yüzüne İt havlamasına benziyor sesi Leş gibi kokuyor hala nefesi Biri söz yazıyor biri güftesi Toz konmuyor davuluna sazına kürt denen ifritin tükür yüzüne Kızlardan ikisi mitinge gider Askere polise galeyan eder kürtçe sloganlı şarkılar söyler Bayrağım der çaputuna bezine kürt denen ifritin tükür yüzüne Biri loş odada işler çevirir Birisi halt yiyip çamlar devirir Küçük kızda büyüğünü sömürür Anaları memnun, vurmaz dizine kürt denen ifritin tükür yüzüne Soysuzlarda namus nerde ar nerde Ahlaksızlık yapar her an her yerde Çekilmesin sakın gözüne perde Güven olmaz erkeğine kızına kürt denen ifritin tükür yüzüne |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Çaşıt, dedikoducu, iftiracı, kahpe dölü ve nankör bir piçtir
|
Bu şiir kimindi kandaşım.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İfadelerde alkış seçeneği yok muydu? Alkışlıyorum :)
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
merhamet yok
|
Harika bir şiir, yazanı tebrik ederim.
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
Gerçekten harika bir şiir. Teşekkürler.
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Yazanın beynine,yüreğine sağlık.Mükemmel bir çalışma olmuş.
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Maria Tokmakçı sahte adlı misyonerdirl
|
Kürtleri başka bir şiir daha güzel tanıtamazdı herhalde.
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
gerçekten süper şiir.yazan kandaşımın ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bunu bizimle paylaştıgın için teşekkürler ırkdaşım.ama bunu kim yazmış çok merak ettim..?
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
kürt ler soysuz insanlardır sakın bir fakir kürt gördüğünüzde bu zavvallı bu iyi demeyin unutmayın ki onların en iyisi kendi ırkdaşının en berbatından daha kötüdür...
|
|
|
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
çok güzel şiir yazanın eline diline
sağlık |
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
güzelmiş eline sağlık adamlar sırf çogalmak için belkide bol bol çocuk yapıyorlar sonrada işsizlik eğitim yok devlet bize bakmıyor...yap iki çocuk okut onları hırsız olmasın eşkıya olmasın devletine mermi sıkmasın aksi takdirde şüphe ederim ben senin çok çocuk sahibi olma sevdandan sonrada çıkar biz özgürlük istiyoruz federe devlet istiyoruz.kürt iş adamlarından hangisi gidip oralarda iş sahası yarattı aksine onlara gönderdiğimiz öğretmenleri öldürdüler yollara mayın döşediler..bu kafalarıyla devlet olacaklarmış daha hanelerini geçindiremeyen adamlar yazık...
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bir , KÜRT , tanımıştım |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|