![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
bir olayı anlatayım
Geçenlerde ülkücü sitesine girdim.Bir kaç yazı yazdım beni hemen dısladılar.Dedim ki mhp doğu da kürtçe propaganda yaptı.Bahçeli Doğu türkistandaki soydaslarımızı umursamayıp terörle mücadele gibi seylere imza attı.Türkistandaki soydaslarımızı aynı zamanda din kardeslerimizi terörist ilan etti dedim.Diyorlarki sen halaçoğlu yu dinle bilmem ne kürtler Türkmüşte beni attılar kısa muhabbetten sonra sohbet odasından
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
pis çapulcular...yeni bir oluşum gerek
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızcı Bozkurt
|
hangi sohbet odası acaba linki özel mesajla bana yolluyabilir misin?Biz böyle bir site arıyoruzda sohbet odaları olan çapulcu siteleri...
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kardes özel mesaj nasıl atılıyor alınıyor bir türlü yapamadım.Google a yaz ülkücü sohbet odası çıkar bulursun rahat,, çapulcuları kayda almadım.Aynı zamanda inspeak chat programındanda bulabilirsin balkan-turkish tıkla ülkü ocakları gibi yazan yerlere tıkla
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Hakikaten yollayın adresini andalar.Bir ziyaret ederiz şunları.Atsızcıları da öğretmiş oluruz onlara .
|
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Demek halaçoğlulunun Türkiye'de kandırabildiği salaklar var.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| anlatayım , bir , olayı |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|