![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bir Öneri
Irktaşlarım benim bir önerim olacak,
Türkçü Çizimler başlığı altında tüm Türkçü ırktaşlarımızın kullanabileceği kaliteli çizimler,grafikler,3 boyutlu çalışmalar yaparak bunları tişört,şapka gibi giysilere basılacak duruma getirerek sunmak fikri geldi aklıma.Sizlerin de önerilerinizi yazmanızı rica ediyorum. Esenlikler dilerim. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Örneğin bunu ben tişört baskı yaptıracağım ırktaşlarım.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Alman ve Nazi özentisi olduğu için atılmıştır
|
Peki kandaş nereden yaptıracaksın bu baskıları güzel bir fikir aslında ATSIZCILAR diye de yazılabilir.Azınlıklar görsün Gerçek Türk Soyluların geldiğini.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Sevgili ırktaşlarım ben Adanadayım ve biz bu işi yapıyoruz. Şu an için elimizdeki imkanlar dahilinde tişört, bardak gibi şeylere baskı yapabiliyoruz. Adana'dan isteyen arkadaşlar için dükkanımızın adresini verebilirim. Gelip yaptırabilirsiniz. Babam da size yardımcı olmaktan büyük mutluluk duyacaktır.
"ÖLÜMÜ SEVEN MİLLETLERE HAYAT, KOLLARINI AÇAR..." ATSIZ Konu ogulcak tarafından (21.04.2008 Saat 20:14 ) değiştirilmiştir.. Sebep: yazım yanlışı |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
İyi bir öneri ! T-Shirt üzerine 25-30 liraya (giysi de dahil) baskı yapılıyor.Kimi fotoğraf işyerleri de yapıyor bu işi.Alsında bulabilirsek, şamanlık ve de oymaklarımızın ongunlarını da basarsak kim olduğumuzu iyice gösterebiliriz.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
![]() Bende bu resmi tisortuma bastirdim. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Ümmet çapulcusu olduğu için atılmıştır
|
Bunu 2-3 aydır bende aklıma getiriyorum ama doğrusu ne tür birşey yapacağımı tam olarak kestiremedim. Grafikçi arkadaşı olanlar ortaya güzel çalışmalar çıkaracaklardır. Ben eski Türklerin kullandıkları şapkalardan yapıp gelecek kışa onunla girmeyi düşünüyorum. Uygun deriyi bulmam gerek...Aşağıdaki resimden esinlendim. Geçen ayda vizyona giren ''Moğol'' filmindede sıkça bu şapkaları görünce yapma isteğim pekişti. Moğollar şapkanın arkasında gerektiğinde yanak kısmını kapatmak için kıvrımlı parçalar bırakmışlar.
![]() |
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Irktaşlarım,tişört vs. baskılar genellikle büyük kırtasiyelerde,ozalit ve xerox baskı yapılan yerlerde bulunuyor.Hangi kentte olursanız olun,büyük kırtasiyelere sorarsanız onlar yapmıyorsa bile sizi yönlendirirler kandaşlarım.
Esenlikler dilerim. |
|
|
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Çalışmalarımdan bazıları ırktaşlarım.Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum esenlikler dilerim.
|
|
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bence Atsız Atamızın bir resiminin t-shirt'ünü yaptıralım
|