![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Bir polisin Ergenekon operasyonu hakkındaki görüşü..
Komiserlik sınavına giren bir polisle son günlerdeki olaylar üzerine msn den yaptığımız bir konuşmadan ...
Polislerimiz devletin üst kurumlarından emir alan memurlar..Yani gerektiğinde yaşlı olsun emekli olsun ordudan emekli bir subay olsun vs.kim olursa emir geldiğinde tutuklamak görevleri .Ben operasyonu yapan kişilerin de bu düşüncede olup olmadığını çoğu kez düşünmüşümdür.Kendilerinin de inanmadığı,tutukladıkları o eski devlet memurlarından ve çoğu yaşlı kişilerden oluşan insanların suçu olmadığını da bildiklerine eminim..Küçük bir kesimi hariç. Bu kesimde akepe tarafından kandırılan sıradan vatandaş gibidir benim gözümde. O da beni bulmuş.. .....bak bu şahıslar yakalanmasa darbe yapıp türkiyenin aydınlık yoluna balta vuracaklar buda sıkıyönetim ve ohal tekrar getirecek ve sen istidigin gibi kızarkadaşınla sokakta barda gezemiyeceksin her yerde bombalar patlayacak masum insanların kanı dökülecek şimdiki hayatımı istersin yoksa sıkıyönetimimi hatırlarmısın 15 tane askerimiz daglıcada bogazları kesilerek hunharca şehit edildi millet bu baskından sonra 2.5 ay sonraaskerlerin anısına yılbaşı kutlamadılar ordamısın ama dağlıcadaki tugay komutanı ise 15 askerin şehit edilmesinden 2.5 ay sonra sanki hiçbirşey olmamış gibi yılbaşı gecesini oynayarark kutladı bu mu türk askerine şehidine saygı eger bu ülkeyi ve insanları hor görerek ve küçümseyerek ayrıca alay ederek bizleri atatürkçü yüm diyerek bizim aleyhimize bombalar biriktirerek gün geldiginde bu bombaları ve silahları yişel kod isimli şahsın adamları maşa olarak kullanarak masum insanların kanı akacaksa bu yapılanlar az bile belki o kanı akacak insanlardan sen ben ve ya alilemiz olsaydı sen o zaman ne düşünürdün hükümet devlet içerisindeki terör örgütlerini yani senin anlıyacagın derin devlet dedigimiz şahısları yakaladı o kadar asıl bu kişiler yakalanmasa cumhuriyet savcıları görevini yapmamaktan vatan haini olurdu.... Şimdi ben bu arkadaşa ne yazabilirim ki. Ne işe yarar ki? akepe denilen illetin bu zamana kadar yaptıklarını görememiş birine bu saatten sonra ne söylesek fayda etmiyor..Dediğim gibi kandırılmış,uyutulmuş o kadar çok insan var.. Hemen o anda düşündüğüm bir yanıtı yazıp arkadaşı gönderdim.. Ülkenin en değerli kuruluşlarından, yollarına ve köprülerine kadar her şeyi satan,Türk ün dış ülkelerde onurunu ayaklar altına alan, ATATÜRK ilkelerini yıkıp yobazlığı ve cahilliği ülkemize getirmeye çalışan bir partinin,kapatılacağını anlayınca yaşlı,emekli demeden düzmece iddalarla (suçlarının bile ne olduğunu belirleyemeyen) hapse atan bir partiyi çocukların bile kanmayacağı şekilde savunan birine ben hiç bir şey söylemem. ancak bir daha hiç görüşmemeyi dilerim.Bütün akp lilerin yakında kızıl tamuyu boylaması dileğimle sana elvada. |
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Kimse unutmasın gerçek olan şudur bu herifler devlet değil hükümettir;gidecekleride aşikardır,kendilerini devlet gibi dikta ettirenlerin er geç sonu gelecektir.Bu ülkenin kurucusu Ulu Başbuğ Atatürk asli unusuruda bunların savundugu etnik döküntüler degil Yüce Türk Ulusudur.Bu ahmaklar gibi üç kuruşa beş kuruşa yardıma yada baskılara onların dar kafalı özgürlükçü yalanlarına kananlara yazıklar olsun.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
![]() |
Bugün polis okuluna girebilmek, üstelik komiser olabilmek için kesinlikle Fethullah'ın örgütünden destek görmek gerekmektedir. Bunu herkes biliyor artık. Bu komiser de işte mecburi savunmak zorunda olduğu fikirleri savunmuş, yani bir kişi beyniyle değil, sürü mantığıyla hareket eden bir kafa yapısıyla konuşmuş. Ama konuştuklarının hepsi, sadece bu sözleri söyleyenin sığ fikirliliğini ortaya koyuyor. Çünkü bunlar yeni şeyler değil, zaten var olan ve AKP taraftarlarının dillerinden düşürmediği iddialar.
Yarın bir gün TSK cumhuriyeti müdafaa işine atılırsa, onun karşısına dikilecek silahlı grubun kim olduğunu hepimiz artık kestirebiliyoruz değil mi? Hele ki bu komiserin sözlerinden sonra... |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bir , ergenekon , görüşü.. , hakkındaki , operasyonu , polisin |
| Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|