Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı  

Geri git   Ulu Türkçü Nihâl Atsız Otağı > TOPLUMSAL KONULAR > Toplumsal Konular > Spor > Spor > Takım Sporları > Takım Sporları > Futbol > Milli Takım

Yeni Konu aç  Yanıtla

Konu Bağlantısı Seçenekler
Alt 27.07.2008, 19:04   #1 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

İletiler: 30
Bu kullanıcının Rss Beslemesi
Bir sen eksiktin!

Alıntı:
Yeni sezon hazırlıklarına şanssız bir şekilde başlayan, önce sol ayak bileği kırılan, ardından da annesini kaybeden Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Deivid De Souza, kısa dönemde çok fazla zorlukla karşılaştığını ama bunları en kısa sürede aşacağını belirterek, "Seve seve Türk olabilirim. Biraz daha ileriye gitmek gerekirse eğer Türk Milli Takımı uygun görürse beni oynatmak isterse bu benim için büyük bir onur ve mutluluk olur" dedi.
Deivid, FB TV'ye yaptığı açıklamada, kampın ilk gününde sol ayak bileğinin kırılması ile ilgili olarak, ''İlk kez böyle bir şey başıma geliyor. İlk kez değneklerle yürümek zorunda kalıyorum, bu da beni zorluyor. Ama bunların hepsinin üstesinden gelip herkesin bildiği Deivid haline geleceğimi düşünüyorum. Futbol kariyerim boyunca hiç böyle ciddi bir sakatlık yaşamamıştım ama olacağı varmış. Tüm geçirdiğim bu acıları da geride bırakarak yoluma devam etmek istiyorum'' diye konuştu.
Gelin,gelin hepiniz tek tek gelin.Nasıl olsa Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim hepinize kucak açtı.Gelin hepiniz gerçek Türk çocuklarıyla oynayıp,Türk çocuklarının başarısında sizi de saysınlar da,siz de Aurelio gibi Avrupa'ya gidin.Derdiniz bu zaten,sırf vitrin yapmak.
Kg_Türkçü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Alt 27.07.2008, 19:28   #2 (İleti Bağlantısı)

C* Ergenekon C* adlı üyenin kimlik resmi

İletiler: 447
Milli takımı yeniçeri ocağı sandılar devşirmeleri toparlayıp duruyorlar. Bir diğer tehlike de takımların yabancı oyuncu sınırlamasını kaldırmaktır. Bu hataya düşen ingiltere milli takım seviyesinde rezil oldu. Son kupaya giremedi. Biz başarıyı Türk Oyuncularımızla da alırız.
Demek istediğim ne milli takımda ne de lig takımlarımızda yabancı oyuncu istemiyorum.
Alt 27.07.2008, 19:29   #3 (İleti Bağlantısı)
Aptal olduğu için atılmıştır

İletiler: 30
Alıntı:
C* Ergenekon C* adlı üyeden Alıntı İletiyi göster
Milli takımı yeniçeri ocağı sandılar devşirmeleri toparlayıp duruyorlar. Bir diğer tehlike de takımların yabancı oyuncu sınırlamasını kaldırmaktır. Bu hataya düşen ingiltere milli takım seviyesinde rezil oldu. Son kupaya giremedi. Biz başarıyı Türk Oyuncularımızla da alırız.
Demek istediğim ne milli takımda ne de lig takımlarımızda yabancı oyuncu istemiyorum.
Bence verilmesi gereken örnek Fransa...Kadroların da hiç ama hiç öz Fransız yok,ve sonuçta ortada.Son şampiyona da sıfır çektiler.
Kg_Türkçü Çevrimdışı   Alıntı ile yanıtla
Yanıtla

Etiketler
bir , eksiktin! , sen

Bu konuyu şu anda toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk)

Seçenekler