![]() |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bir TÜRKÇÜ nasıl bir evlilik yapar??
Irktaşlarım.Bu başlık sizi yanıltmasın.Benim bu başlığı açmamın asıl sebebi halkı araplaştırma yönünde yıllardır adımlar atan insanlara karşı nasıl sağlıklı gençler yetiştirebilceğimizle ilgili.TÜRKÇÜ kızlarımızın ve erkeklerimizin ne yazıkkı arap özentisi kızlarla evlendiğini ve ne yazıkkı çocuklarının yuzde yuz TÜRKÇÜ bir görüşle beslenemediğini ve arap zihniyetinden ne yazıkkı az çok etkilendiğini görüyorum.ama diğer yandanda kızamıyorum.çünki bu arap zihniyeti o kadar yayılmışkı TÜRKİYE'nin en çağdaş kampuslerinden birinde eğitim görmeme rağmen etkilerini görebiliyorum.ayrıca arap zihniyetinden zehirlenmemiş insanlarımız çoğuda ne yazıkkı TÜRKÇÜ zihniyetin büyüklüğünü ve TÜRKLÜK'lerini unutmuş durumdalar.yani kendi zihniyetimizdeki insanları bulmak gittikçe dahada zorlaşıyor.fikirlerinizi bekliyorum ırktaşlarım.
|
|
|
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bence ilk şart Türk soylu bir eş seçmek olmalı.Bunların arasından da kendisini konuşmalarından ele verir zaten arapçı olanlar.Sıkmabaşları savunur,akp'yi tutar,mhp'yi tutar vs. vs.Bunlardan da uzak durmak gerekir.Kişisel görüşlerim bunlar.
|
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
çok zor bulması mesela cogu TÜRKÇÜ bundan yakınıyor.yani ayırt etmesi değil bulması zor.
|
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
|
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türk soylu eş bulmak zor değil.Gerçek Türkçülük düşüncesine sahip kız çok az.hatta çoğu dünyadan bir haberki gidip bide Türkçü olacak.bu açıdan diyorum.
|
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Kimse anasından Türkçü doğmuyor.Sen Türk soylu evlenecek bir kız bul iş Türkçü olmasına kalsın,vakit buldukça Türkçü yaparsın evdeş adayını.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|