![]() |
|
|||||||
| Türkçü Bakış Türklük ve Türkçülük ile ilgili bilgiler, güncel haberler, yorumlar, değerlendirmeler vs.. |
![]() |
|
|
Konu Bağlantısı | Seçenekler |
|
|
#1 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
BİR TÜRKÇÜ NEDEN ASLA VE KAT'A "AYDIN", ÇAĞDAŞ VE "BARIŞ"SEVER BİR "DEMOKRAT" OLAMAZ?
"Aydın", "çağdaş", "barış" ve ""demokrasi"
Güzel anlamları olan bu sözcük ve kavramların günümüzde ne yazık ki, hainlikleri ve kötülükleri kamufle etmek amacıyla kullanılıp istismar edilen en gözde sözcükler ve kavramlar olmuştur. Türkiye'de "aydın" olmak zor zanaattır. Bu yüzden herkes aydın olamaz. Hele ülkesini ve milletini çok seven bir Türk soylu isen, aydın olmayı unut; çünkü yüksek tahsilli olman, çok okumuş, entelektüel ve çok zeki olman aydın olman için yeterli değildir. Türklüğe, Türkiye'ye, Atatürk'e düşman mısın ve küfrediyor musun? Teröristlere, bölücülere, hainlere, canilere, katillere, gaspçıya, kapkaççıya vb. zararlı ve kötü olan tüm insan müsveddelerini koruyup kolluyor ve savunuyor musun? İşte şimdi aydın(!) oldun demektir. Kısaca söylemek gerekirse, Türkçülerin veya vatan ve millet severlerin karanlık ve cahil insanlar olması, onlar için bir yazgıdır; Türkçüler veya vatan ve millet severler isterlerse dünyanın en iyi üniversitelerini bitirmiş veya binlerce kitap okumuş olsunlar; olmadı, 140'ın üzerinde IQ'ya sahip olsunlar, aydın olma gibi bir şanları asla ve kat'a yoktur! Peki "aydın" olmayı çok mu istiyorsun? O halde Türklüğe, Türkiye'ye ve Atatürk'e küfret; ülkeni, milletini, şahsiyetini, şerefini, aileni hatta karını satıver aha, şimdi aydın oldun demektir! Geçtiğimiz hafta içinde Kuzey Irak harekatını kınadıklarını söyleyen yüzlerce hain ve kansız köpek "aydın" unvanıyla açıklama yapıp dönme dolap Bülent Kahpesoy'a destek verdiklerini açıklamamışlar mıydı? Türkiye'de bu çağda "çağdaş" olmak da en az aydın olmak kadar zordur. Gelenekçi misin, ahlaksal değerlerin mi var, namus, onur ve gurur gibi önemsiz(!) ve anlamsız kavramlara takılıp mı kalıyorsun? Demek ki sen; çağdışı, ilkel ve gerici bir kişisin. Eğer, kendi töreni ve geleneklerini reddeden ve Batı veya Arap kültürüne hayran olan bir özenti isen, ahlaksal değerlerin anlamsız ve boş şeyler olduğunu düşünüyorsan; örneğin, kız kardeşini evinden arabasıyla almaya gelen bir herife gülücük atarak "N'aber, hehe, haydi iyi eğlenceler" diyebilme büyüklüğünü(!) ve erdemini(!) gösterebilen; namus, onur, gurur ve haysiyet yoksunu biri isen, demek ki sen de "çağdaş" olmayı başarmışsın(!) demektir. Bir eşcinselin cinsel tercihine saygı duymayıp onu onursuz ve ahlaksız bir insan olarak mı görüyorsun? Sen iyisi mi kafanın içini değiştir ve bir eşcinselin cinsel tercihine saygı duyan onur ve ahlak yoksunu kişilerin, eşcinselliğe aday olan yeni kuşaklarını gıptayla izleyedur! Yoksa sen bekarete önem verip, bir kızın ilk cinsel deneyimini evlendikten sonra nikahlı eşiyle yaşaması gerektiğini mi savunuyorsun? Sen bu kafayla gidersen askere, belki alırsın teskere. Sen her şeyden önce hangi devirde yaşıyorsun? Bekaret dediğin nedir ki? Namus insanın beyninden cinsel uzuvlarına doğru uzanan bir kavram mıdır ki, toprak olacak olan tenasül organlarının herkesle paylaşılıp kullanılmasında bir sakınca görebiliyorsun? Namus beyinde, tenasül organlarında başlar. Beyin, kişilik ve ruh fahişe, töresiz ve ahlaksız ise, tenasül organlarımız neylesin? Çağdaş(!) olmak istiyor ve ahlaksızlığını, namussuzluğunu ve töresizliğini kamufle ederek aptal insanları kandırmak mı istiyorsun? O zaman ne duruyorsun, "insanın namusu tenasül organlarıyla mı sınırlıdır" veya "İnsanın ahlakı ve namusu beynindedir" demeyle başla.. "Barış" ve "demokrasi" kavramlar da biz töreli Türkler için tıpkı "aydınlık" ve "çağdaşlık" kavramları kadar imkansız olan kavramlardır. Askeri, polisi seviyor, ülkenin bölünmez bütünlüğünü savunuyor ve bölücü alçaklara destek vermiyor musun? O zaman sen, barış ve demokrasi düşmanı olan bir savaş çığırtkanısın.. Peki o zaman niçin "barışsever" ve "demokrasi" istismarcısı olmayı denemiyorsun? Bunun için yapman gereken çok basit. Nasıl mı? Öncelikle ülkenin askerinin, polisinin canına kastetmekle başlayacaksın ve yaşadığın yerleri vahşetinle, ilkelliğinle ve barbarlığınla yaşanmaz hale getireceksin. Bunların yanında ülkenin Batı'ya peşkeş çekilmesine, ülkeyi bölmek isteyen; vatansız, bayraksız, töresiz, dilsiz, kültürsüz ve ahlaksız kürt teröristlere destek vermelisin. Hele bir de şeriatı getirebilmek için tramvay demokratlığı ve başı açık olanlara karşı ayrımcılık yapıyorsan ve devamlı demokrasiden dem vuruyorsan sen en büyük barışsever ve demokrat oldun demektir! Tanrı Türk'ü, "aydın"lardan, "çağdaş"lardan, "barış" severlerden ve "demokrasi" çığırtkanlarından korusun, korumuyorsa Türk'ün savaşçı ruhunu Türk'e tekrar geri versin ki, "aydın"ların, "çağdaş" insanların, "barış"severlerin ve "demokrasi" çığırtkanlarının kökü kazınsın..
|
|
|
#2 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
evet kesinlikle bunlara katılıyorum ve diğer kandaşlarımında katıldığını düşünüyorum çünkü bu ülkede çağdaşlık ve demokrasi ayağıyla batının pislik kültürüyle yoğrulmuş ve bölücü düşüncelere ve eylemlere özgürlük! isteyenler aydın oluyor nedense ama Türklüğü ve Türkçülüğü savunan herkes kötü tabirlerle yargılanıyor ve halkın gözünde küçük düşürülmeye çalışılıyor ama ben inanıyorum ki birgün uluyan kurtların gölgesinde Tanrının dağına kavuşacağız.
KÖK-BÖRÜ BOLSINGIL URAN |
|
|
|
|
|
#3 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Bu ülkede işler o kadar tersine gidiyorki doğruyu ve haklıyı savunanlar hiç bir zaman ön planda olamıyor.Bu İnönü zamanından beri böyle süregelmiştir.Yanlış fikirleri benimseyenler ise bir anda kurtarıcı oluveriyor ! kürde kardeş diyen Türkeş'i nasıl Başbuğ diye yıllarca yutturdularsa gerçek vatansever ve millet aşıklarınıda aynı şekilde sindirmeye çalışıyorlar.Bugün biz Türkçülere uygulanan politika ne yazıkki budur..
Olağan düzene karşı çıkmak her zaman için tüm kesimler tarafından zararlı bulunmuşdur.Olağan düzen her ne kadar iğrenç ve mide bulandırıcı olsa bile ! Çünkü her zaman için 'barış' ve 'demokrasi' istikrarın temelidir.. E durum böyleyse demokrasiyle yönetilen ülkemizde nasıl askeri darbe oluyor ? Nasıl oluyorda cumhuriyetimizin kuruluş yılından beri en kutsal makam olan Ordu duruma müdehale etme gereksiniminde bulunuyor ? Demokrasi ve barış kavramları sorgulanamaz mı ?Sorgulanır.Ve hatta zararlı olduğu bile belgelenebilir. Bu kavramları akıllıca sorgulayanlar bilinçli bir şekilde susturuluyor.Düzen kendini imha edecek düşüncelerin açıklanmasına izin vermiyor. Bize tabuları teker teker,mantıkla yıkacak liderler lazım.Tıpkı M.Kemal gibi.Son Başbuğumuz gibi.. Yanlış düzeni savunan,putları kıramayan,kendini çağdaş ve aydın tanıtmak uğruna politikacılardan destek alan yalancı yağcılar değil ! Arap milliyetçisi,kürt sempatizanı,Türk düşmanı 'çağdaşlar' değil ! Tanrı Türk'ü Korusun |
|
|
|
|
|
#4 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu ülkede ki aydınlar, ülkede özelleştirme adıyla yabancılara peşkeş çekilerek satılan yerler satılmadan önce hep "Aman efendim hepsi boş boş oturup devletten maaş alıyor." veya "Dünyanın dengesi bu git Abd'ye bak Ab'ye bak hepsi özelleşmiş" gibi laflar ediyordu.
Peki şimdi bakıyoruz hiç birinden ses seda yok.Satılan yerlerle araştırma yapanlar yok.Tabi yapmazlar işlerine gelince en başta araştırmacı aydın kesilirler işlerine gelmeyince hiç birinin olaylardan haberi olmaz.Şu anda satılan yerlerin çoğu kapısına kilit vurulmuş, yıkılıp yeni binalar yapılmayı bekliyor.Biz soruyoruz hani aydınlar, hani o demokratlar?Ama ortada olurlar mı hiç. Ve yahut sen Abd'yi AB'yi hep örnek gösteriyorsun.Acaba senin iş adamların Abd'den AB'den özelleştirme adıyla bazı yerleri üstüne geçirebiliyor mu?Niye bu gibi soruları sormaktan çekiniyorsunuz? Maalesef ülkemizde aydın ve demokrat geçinen çoğu kişi belli güçlerin kucağına oturmuş ve onların emrine göre davranmaktadır.Gerçek aydın olan kişilerse doğruları söylediği için ya yazdığı gazeteden atılıyor ya da belli güçler tarafından tehditle veya yargıyı alet ederek susturuyorlar. Ne diyelim Tanrı Türk'ü Korusun......
Türk milleti öyle büyük ve ulu bir millettir ki, insan yüz sene yaşasa, yedi yaşında kalemi eline alsa, gece gündüz demeyip yazmaya başlasa ve ilahi bir aydınlık ve bir bilgi kaynağı insanın kulağında durmadan, Türk ırkının ekonomik, sosyal, kültürel, medeni, siyasi, askeri oluşumları hakkında bilgiler fısıldasa, iki elinin on parmağı ile doksan üç sene durmadan yazsa, yine de Türk tarihini tamamen yazdım diyemez...... |
|
|
|
|
|
#5 (İleti Bağlantısı) |
|
Türkçü
|
Kim hain ve pis bir satıcıysa ağzından düşürmediği kelimeler: özgürlük-barış- demokrasi-çağdaşlık-aydınlık gelecek-insan hakları...vb.
size katılıyorum kandaşlarım.... |
|
|
|
|
|
#6 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Doğru söylenmiş ama bizim yapmamiz gerekenler bundan böyle bu güzelim vatanda, bu güzelim topraklarda, bu kavramların hakkını vererek, bu toprağa ihanet etmeyerek yaşamaktır.
Bu kavramların doğrusunu, onların kullanmadığı dogrusunu göstermek görevimizdir. Ahlağın bır anlamıda doğruyu söylemek, ona cesaret edebilmektir, Atsız Ata ve Atatürk ün yaptığı gibi. Esenlikler. |
|
|
|
|
|
#7 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
guzel yazidr. icden ve bence olduqca buyuk bir millet sevgisiyle yazilmish bir yazidir. bu yazini yazan insanin gozlerindeki kederi gore biliyorum ve onun kederine qatilyorum ve uzun senelerdir ki bu kederin ne demek oldugunu iyi bilirem. aslinda sorun shu ki neden bu gun veten ovledleri aciz ve aglardir? bu ne zamandan bashlamish? cavabi bu ki,biz kim oildugumuzu bilmiyoruz? bilyormusun. kimsin sen kardeshim, kimsin? turkum - diyecen. fakat hangi turksun? dilini, vatanini taniyormusun TURKUm, ha?: o vatan Turkiyemi? hayir. Azerbaycanmi, ozbeksnanmi, Kelkukmu? dorusu shu ki, vatan tum Turandir ve bunun bari bir parcasini vatan olaraq bilmiyorsansa, demek dushman bizi ezecek. dilin hangisi. diline Turkiyede almanca, faransizca, Azerbaycanda - Kazakstandada rus dili qatishmish, shimdilerdese ingilisce qarishan dilimizi deyeczinse hic deme, daha iyidir. Tek Tanri, Tek Turani anlayishi atrefinda birleshmedikce, daho cox hayinler ve ihaynet gorecekiz. TURKun dushmani tum dunya, bu dushmana qarshi birlrshmeden hayinler yok olmaz, cunki guce tapanlar dushmsns satilacaqdir. her GUCun kendine ozgu demokratiyasi var, shindi BIZ TURKler parca-parca, biri birimizin hyina yetmiyecek haldeyik, o uzden bashqalaini "demokratiyasina" amin diyoruz, o demokratiya ki, icinde demokratiyadan bashqa her shey var. TTTT
|
|
|
|
|
|
#8 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Dersanede felsefe dersinde konu eşcinsellikten açıldı. Bir arkadaş 'ahlaksızlık, bize yakışmaz' diye tabilerde bulundu.
Öğretmen ise:'A olur mu? Siz aydın gençlersiniz. Demokratik bir ülkede onlarında yaşamaya hakkı var. O onların kişisel tercihidir. Birçok Yunanlı düşünür eşcinseldir.' dedi. Birkaç ünlü olmuş yabancı milletten kişi saydı. Sanki güzel bir meziyetmiş gibi. Çünkü küçüklüğümüzde beri bize ailemizde Türk kültürüne uygun düşmez diye öğretilmişti. Müsade istedim. 'Bana Türk Milleti'ne malolmuş eşcinsel bir Türk büyüğü adı verebilir misiniz?' dedim. Veremedi. Ayrıca dilini yozlaştıcaksın. Örneğin 'en çok satanlar' demeyeceksin. 'Best seller' diyeceksin. Cool olacaksın biraz. Amaç tanımdan ibaretse varsın çağdaşlık, aydınlık ve demokrasi onların olsun. Türkün örfü, kültürü, geleneği bizim olsun.
|
|
|
#9 (İleti Bağlantısı) |
|
Otağ Yöneticisi
|
Bu tanımlamalar yurdumuzda ihanetin,TÜRK düşmanlığının simgesi;TÜRK'ün töresine uymayanların ağzından düşürmedikleri sözcüklerdir.Bu sözcüklere bağlılığını haykıran kişiler ve yaşantıları gayet ortadadır.İşin komik yanı ise çoğu bu sözcüklerin anlamını bile bilmeyecek kadar cahildir.BAŞBUĞUMUZ ATATÜRK'ün gelmemizi istediği ama bizim geriye gittiğimiz muhassır medeniyetler seviyesinden uzaklaşmamızın nedenleridir.Arap bezini savunan bir mercimek beyinli bile demokratikleşme ve çağdaş yaşamda özgürlüklerden bahseder. TÜRK milleti,Töresini hatırlamamaya inat ettikçe daha çok şey görecektir. Bu gibi zehirler ise cahillik gereği işlerine gelen şekilde kullnılacaktır.
|
|
|
|
#10 (İleti Bağlantısı) |
|
Atsızın Öğrencisi
|
Aci fakak gercek olan sudur ki, Turkum diyipte, batiya ozenti duyan cok irzi kirik vardir.
Kendim yurt disin da yasayan bir Turk olarak, zaman zaman kendimi istemedigim kosular altin da bulabiliyorum. Fakat bunun farkin da olup kendi toresine ve kendi ahlaki durusunu sergileyen bir Turk olmam da Tanrinin bana bir lutfu olsa gerek diye dusniyorum. Demokrasi diyerek, aydin olmak adina kendi benligini, kendi kimligini redd eden okadar cok mahluk var ki, bunu sadece demokrasi ve yahut aydin olmak acisindan degil de, sirf ozenti diye yapanlarda mevcutdur. Bulundgum yer itibari ile buna cok sahit oliyorum. Universitemdeki Turklerin ozentileri saymak ile bitmez. Bir kac kez aydinlatmak acisindan gorusdugum bir kac sahisa sormusdum; "Neden cok bol kiyatfetler giyiniyorsunuz, neden zenciler gibi gorunmeye calisiyorsunuz" sorusuna soyle bir cevap aldim; "Biz ozenmiyoruz ki, biz boyleyiz, bulundugunuz yere ayak uydurmak zorundasiniz, bunu zaten otomatikman yapip yasiyorsunuz" diye bir cevap aldim. Onlar ile konusduktan sonra kafalarin da buyuk soru isaretleri birakdigim bir gercek cunku bilgilenmek acisindan benimle cok sik irtibat kurmaya basladilar ve sorularin ardi arkasi kesilmedi. Kesilmiyor da. Sanirim zaman ile bunu duzeltebiliriz. Bu ozentiyi yapanlarin buyuk sucu kanatimce ailelerindendir. Asil buyuk ozentiyi onlar yaptiklari icin cocuklarini "ne yaparsa yapsin, onun hayati" mantigi ile birakiyorlar. ama onlar yapiyor diye cocuklarinin yapmasi gerekmez. Kiymetli Gok Yeleli buyugum, yazilarin bizim icin cok degerli. TTK
|
|
|
#11 (İleti Bağlantısı) | |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Alıntı:
Artik bu kavramlarin suistimali neticesinde, onlarin Turkluge zarar verdigi, başta Turkculer olmakla butun Turk milleti tarafindan gorulmelidir. Lutfen bu muhim konuyu ozentilerden başlayarak eşcinsellige indirgeyen anlayiş sergilemeyin, ki konu muellifinin esas olarak vurguladigi anlami, yani "aydin, barişsever, cagdaş ve demokrat" gibi icerigi degistirilmiş kavramlari destekleyerek Turcku olunamayacagi hususu da yazinin muzakeresi esnasinda kayb olmasin. |
|
|
|
|
|
|
#12 (İleti Bağlantısı) | |
|
Çapulcu ülkücü olduğu için atılmıştır
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#13 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Ahlâk ve çağdaşlık hakkında ahkâm kesenlerin, bilet gişesinde bilet kesenlerden hiçbir farkları yoktur. Hepsi görevlerini yapıyorlar; isteseler de, istemeseler de... Para tatlı tabiî... Kusura bakma Alyattes, sana da lâf soktum bu arada... Lidyalılar Lidyalı olalı böyle hakârete mâruz kalmamışlardır herhâlde...
"Sıcak ve kuşkulanmayan Akdeniz insanını iknâ etmenin tek yolu, savınız uğruna canınızı vermeyi göze alamamaktır ve sürekli şov yapmaktır" desem abartmış mı olurum? "Soğuk ve kuşkucu İngilizleri iknâ etmenin tek yolu, savınız uğruna canınızı vermektir" desem abartmış mı olurum? Olmayan rûhun, olmayan âlemlerde gezinmesi ve çakallarla raks etmek; diğer adı ile siyâset. Demokratlar dönüşüme uğrar mı? Dönüşürlerse nasıl bir hâl alırlar? Meselâ sentezciler dönüşüme uğradılar. Aynı "Gregor Samsa" gibi... Kullanıldıklarını anladıklarında, kendilerine ihtiyaç kalmadığını anladıklarında dönüşüme uğradılar. Gregor Samsa böceğe dönüşmüştü, peki ya sentezciler neye dönüştüler? Bağırsak kurduna mı? Çok sevdiğim, saygı duyduğum, dertleştiğim bir piyano öğretmenim vardı. Felsefe ile yakından ilgilenirdi. Bir gün bana şunu sordu; "Sana bir şehir veriyorum, ne yaparsın?" Dedim ki; Şehirdeki bütün binâları, köprüleri, parkları yıkıp, yerlerine yenilerini inşâ ederim. Ben bu yanıtı verdikten sonra öğretmenim beni daha çok sevmeye başladı. Doğru yanıtı vermiştim çünkü... Bir koyun sürüsüne rastladım; "güdülmek hoşunuza mı gidiyor?" diye sordum. O esnâda yanıma bir çoban geldi. "Güden memnun, güdülen memnun, seni ilgilendirmez" dedi. "Ne demek beni ilgilendirmez! Mâdem ki Türk'üm, mâdem ki Türkçüyüm, o hâlde her şey beni ilgilendirir, merâk ederim. Hattâ Beethoven'ın ahlâksızlığı ve rûhunda gizli kalmış varoşluğu bile beni ilgilendirir, ayrıca Antonie Brentano'nun ruh hâli bile beni ilgilendirir" dedim. Çoban, suratıma dikkatlice baktı ve "deli misin sen?" diye sordu. Sorusunu yanıtlamadım, yanıtlasam da anlamazdı zâten. Deliler ikiye ayrılırlar, velî olmak için delirenler, velî olmaları imkânsız olanlar... Hem zâten çobanlar velî olmak için delirenleri sevmezler. Çünkü onları zapt etmek zordur. Çoban, kavalını üfleye üfleye uzaklaştı yanımdan, koyunlar da uzaklaştılar. O kadar uzaklaştılar ki, her gün otladıkları yeşillikte bir daha otlayamaz oldular; hümanist koyunlardı sanırım. Hayret! Dümdüz yürüyerek uzaklaştılar, ben döne döne uzaklaşacaklarını sanıyordum. Yıllar sonra öğrendim ki çoban ölmüş, cansız vücûdu akbabalara ziyâfet olmuş. Vakti zamânında akbabaları savunan çoban, başına gelen bu felâketten dolayı kimi suçlamalı? Entel dantel takılan sefiller, iddia ettikleri olayları kanıtlayamadan son nefeslerini veren şahıslar ve diğerleri... Hepsi toplansalar, kafa kafaya verseler bile, Türkçü bir gencin zekâ seviyesine ulaşamazlar. Var mıdır dünyâ üzerinde Atsızcı gençler kadar zekî, uyanık ve kültürlü bir topluluk? Elbette yoktur. Tanrı Türk'ü Korusun! |
|
|
|
|
|
#14 (İleti Bağlantısı) |
|
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Türkiye'de,Dini'min zorla yaşatılmadığı bir Devlet'te,Irk'ıma zarar verilmediği sürece,Demokrat'ım.Kendi yaşayış biçimime göre çağdaşım,ailem de aynı şekilde Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK 'ün izinde, Muasır seviye için mücadele eden bir aile.Batı'dan çağdaş'lık alan,ama Din'ini kendi iç Dünyası'nda yaşayan,bireyleriz.Ben ve bireylerim IRK'ÇIYIZ;ÖNCE TÜRK,SONRA TÜRKİYE.
|
|
|
|
|
|
#15 (İleti Bağlantısı) |
|
Yeni Üye
|
Çağdaşlık; Sevsen de sevmesen de, tasvip etsen de etmesen de, birileriyle aynı dönemi yaşamak...
Çağcıl olmak; İşte bu yıkar tabuları... Tabu yıkmak, gerçekleri söylemek, cesur olmayı bir nâmus meselesi hâline getirmek... Nâmus maskesini takıp da nâmussuzun önde gideni olanlara karşı tavır koymak, geceleyin başını yastığa koyduğunda " rol yapmadım, kimseyi kandırmadım, riyâkâr değilim" diyebilmek... Böyle insalar mevcut mu dünyâ üzerinde? Mevcut elbette, lâkin sayıları az... Yalancılar ve yalan söylemekten nefret edenler... Günümüz şartlarında böyle ayırıyorum insanları; ya da "ruh hastası olanlar ve akıl sağlığı yerinde olanlar" diye ayırıyorum. Ne kontaklar gördüm; Atatürk rozeti takıp, "savaşmayalım, sevişelim" diyen... Ne Türkçü müsveddeleri gördüm; "ben Anadolunun baş Şamanıyım" diyen, ne Kemâlistler gördüm; "çağdaşım, frenk hastasıyım" diyen, ne müslümanlar gördüm; ufacık kızlara karşı cinsel duygular besleyen... Zâten böyle sapıklara şâhit olduktan sonra aynen şöyle diyorsunuz; Deniz kenarında bir teknem olsun, tek başına yaşayayım insanlardan uzak... Menfaat... "Menfaat" deyip geçmeyin, ne katakulliler dönüyor piyasada... Konuş ey gazeteci konuş; para akıyor Avrupa'dan... İç şarabını konforlu evinde, sonra geç kamera karşısına; "yine 5 şehit verdik" de... İsviçre'deki villalarını mı anlatmalı, Belçika'daki banka hesaplarını mı? Anlatsak da anlar mı bu millet? Hiç sanmıyorum... Çünkü bu millet AKP'yi iktidar yaptı; yoruma gerek yok... Çağdaşlık; Hani şu medeniyet denilen fâhişe... Medeniyet yol kenarlarında dolaşıyor. Cebinizde 20 YTL varsa Avrupa kriterlerine göre seks yapabilirsiniz ağaç altlarında... Çağdaşlık; Nü resim... Nü resim çizmeyen çağdaş olamaz. Ne kadar gericiyim Tanrım, ne kadar geri kafalıyım... Yobaz mıyım neyim? Bir Atatürk gelip geçti koskoca Türk târihinden, hâlâ akıllanmadık öyle mi? Açın saçın kendinizi ey kızlar! Yetmez bu kadar açmak, daha çok açın... Medeniyete ulaşmanın tek yolu donunuzu göstermektir. Kucaktan kucağa dolaşın; uygar olacaksınız... Atatürk, Timur, Atsız... Size ne bunlardan? Kredi kartlarınızın borçlarını ödeyebiliyorlar mı bu şahıslar? Ödeyemiyorlar, o zaman ne kıymetleri var ki? İçin gençler için; esrar için, hap için... Muasır medeniyetler seviyesine ulaşacağız. Haydi kıralım kafaları; esrar içelim acıkalım, hap içelim iştahsıza bağlayalım. Argonuzu yiyeyim sizin, devşirme köpekler... Bacak bacak üzerine atıp Darwin'i savunalım; maymunperest olalım. Sakal bırakıp Arap Muhammed'i savunalım; Arapçı olalım. İsmet'i savunup Kemâlist olalım. Adolf köpeğine özenip Nazi olalım; kafatasçı olalım. Fakat sakın Atatürkçü olmayalım. Atatürk de kimmiş? Alt tarafı nâmusumuzu kurtardı, alt tarafı babamız belli... Çok mu önemli yâni? Zâten içki içiyordu, ayyaşın tekiydi... Ayrıca Selânikliydi; Selânik göçmenlerinin hepsi sabetayist değil mi ey zekî Türk gençliği! Muhammed'e kurbân ol ey Türk gençliği... Meselâ düşün; Zeynep senin kardeşin, evlenmiş birisiyle... Sonra Muhammed geliyor ve diyor ki; "allah bana diyor ki; helâl sana o karı..." Yakışır sana Türk gençliği, inanmaya devâm et Arap Muhammed'e... Yâhu bir de Atsız diye bir adam varmış... "Türk" falan diyormuş sürekli... Kimdir bu adam? Kâfir mi yoksa? Yoksa gerçek bir Atatürkçü mü? Baksana, Atatürk'e "bir büyük gâzi" falan diyor. Atatürk'ü seveni biz sevmeyiz birâder.. Biz İbrâni hastasıyız... Çağdaşız kardeşim... |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
| Seçenekler | |
|
|